bobi Odesláno 4. února 2018 Nahlásit Odesláno 4. února 2018 Neděle,vylezl pupenec,tak jsem je dopoledne vytáhl z krabky na světlo Boží. Ať se holky taky jednou za čas proběhnou,že
shewcza Odesláno 5. února 2018 Nahlásit Odesláno 5. února 2018 Ty tvoje fotky, to je pecka! Želvy jsou skvělé, začínají mi chybět.
El Nano Odesláno 7. února 2018 Nahlásit Odesláno 7. února 2018 Když jsem baby želvy viděl poprvé, úplně si mě nezískaly. S postupem času jim ale přicházím víc a víc na chuť. Hlavně téhle PADI variantě.
bobi Odesláno 11. února 2018 Nahlásit Odesláno 11. února 2018 PADIny vypadají fakt sqěle - yes.Želvy na léto k vodě prostě asi nemají chybu (a nejenom na léto) .
Michal93 Odesláno 17. května 2018 Nahlásit Odesláno 17. května 2018 PADIny jsou prostě boží a dělají radost!
Sphinxx Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 Tohle vlákno mě původně inspirovalo, nejen krásnými fotkami, jsem rád, že už dělají radost na zápěstí! Já dnes jedu pro větší 065 PADI, tady je nikdo neměl, takže asi to dopadne na novátory. PAk hodím foto, takto zatím nedávno archivní.
Vit Odesláno 18. května 2018 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2018 Ty jsou moc hezké, ten číselník je až nechutně plastický, VIZ.Budu se těšít na tvé fotky.
Sphinxx Odesláno 18. května 2018 Nahlásit Odesláno 18. května 2018 To bylo asi na mě, děkuji pane, budu se snažit a jestli nebude vadit, budu to přidávat čas od času sem.
Vit Odesláno 13. července 2018 Autor Nahlásit Odesláno 13. července 2018 V 18. 5. 2018 v 6:24, Sphinxx napsal: To bylo asi na mě, děkuji pane, budu se snažit a jestli nebude vadit, budu to přidávat čas od času sem. Jasně, budu rád.---------------------------- Moc rád je vracím zase na ruku (foto starší).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se