Sphinxx Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Jasně, budu rád.---------------------------- Moc rád je vracím zase na ruku (foto starší).Už je nemám, ale dnes si jedu pro funglovky, nevydržel jsem bez dlouho. Jinak krásné fotky pánové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Už je nemám, ale dnes si jedu pro funglovky, nevydržel jsem bez dlouho. Jinak krásné fotky pánové. V pátek 13tého? (hodinky s příběhem?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Možná, uvidíme ... Ale musím je mít znovu, tyhle mě fakt lákají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 13. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Želvy nebo ty větší PADI (Kinetic)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Želvy ... ty co máš Ty, Martin a spol ... Něco na nich je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Murphy97 Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Ja jsem je puvodne koupil jako docasne na ty 4 mesice, co jsem mel PO-cka u Dusaku s tim, ze pak pujdou z domu. Uz je to rok a stale je mam :-)Jsou to pecka vikendoffky a dovolenky, super se nosi, tvar pouzdra je k tomu predurcuje. Jsou pokazde jine pri ruznych svetelnych podminkach a s remeny a tahy si s nimi clovek vyhraje jako z malokterymi jinymi. Myslim, ze mi uz zustanou :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Tohle vlákno mě původně inspirovalo, nejen krásnými fotkami, jsem rád, že už dělají radost na zápěstí! Já dnes jedu pro větší 065 PADI, tady je nikdo neměl, takže asi to dopadne na novátory. PAk hodím foto, takto zatím nedávno archivní.... ja ich mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Sakra, začínají mi chybět. Pěkný to máte kluci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josefik Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Ja jsem je puvodne koupil jako docasne na ty 4 mesice, co jsem mel PO-cka u Dusaku s tim, ze pak pujdou z domu.Uz je to rok a stale je mam :-)Jsou to pecka vikendoffky a dovolenky, super se nosi, tvar pouzdra je k tomu predurcuje.Jsou pokazde jine pri ruznych svetelnych podminkach a s remeny a tahy si s nimi clovek vyhraje jako z malokterymi jinymi.Myslim, ze mi uz zustanou :-)"S řemeny a tahy". Proč používáš "odborné" výrazy, když nevíš, co znamenají? "Tah" je pantograf s pružinami, co ty máš je náramek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Ty seš náramek vole. Je to tah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Ty seš náramek vole. Je to tah.Čistě technicky má asi pravdu, ale jinak je to troll Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Jo je. Uz sem si všiml. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josefik Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 To, že hoši nevíte, jaký je rozdíl mezi náramkem a tahem neznamená, že nemám pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Naramek je delsi... Slovo.. :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josefik Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 "Tah" je prvotně kovová skládačka s pružinami na principu pantografu, jež nemá sponu a při nasazování hodinek se prostě roztáhne kolem ruky (odtud "tah") a po umístění na zápěstí zase smrskne tak, aby hodinky držely tam, kde mají. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 (upraveno) Pepíčku, jak se řekne tah anglicky? (jinak máš pravdu a fsici ti děkují za osvetovou činnost) Upraveno 13. července 2018 uživatelem Dokusan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josefik Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Pepíčku, jak se řekne tah anglicky? (jinak máš pravdu a fsici ti děkují za osvetovou činnost)Kovový náramek k hodinkám se řekne "bracelet", neboli náramek - podívej se do slovníku. Jo a vyprošuji si tykání, nejsem soudruh ani buran. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 "Tah" je prvotně kovová skládačka s pružinami na principu pantografu, jež nemá sponu a při nasazování hodinek se prostě roztáhne kolem ruky (odtud "tah") a po umístění na zápěstí zase smrskne tak, aby hodinky držely tam, kde mají.To všichni víme. Přesto se označení ?tah? obecně používá pro všechny ?kovové náramky?. Jelikož ten tvůj pantograf se uz nepoužívá. Tak tady nedělej chytracka a nedělej, ze to nevíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dokusan Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 Hele tady si fsici tykame. Já vím jak se řekne anglicky kovový náramek, na to jsem se tě neptal. Ptal jsem se na ten tah.Jinak jistý slengovy výraz pro bracelet je tady tah. Jistě to moc dobře víš. Tak si ta moudra nechcej od cesty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josefik Odesláno 13. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2018 To všichni víme. Přesto se označení ?tah? obecně používá pro všechny ?kovové náramky?. Jelikož ten tvůj pantograf se uz nepoužívá. Tak tady nedělej chytracka a nedělej, ze to nevíš.Obecně na Chronomágu, kde se všichni snaží "moudře" používat hodinářskou hantýrku, ačkoli většina hodinařinu nikdy nestudovala. Třetí hodina - tah nemá sponu, náramek ji má. To ví každý hodinář. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se