Přejít na obsah

Vit

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 650
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Ja jsem je puvodne koupil jako docasne na ty 4 mesice, co jsem mel PO-cka u Dusaku s tim, ze pak pujdou z domu.

Uz je to rok a stale je mam :-)

Jsou to pecka vikendoffky a dovolenky, super se nosi, tvar pouzdra je k tomu predurcuje.

Jsou pokazde jine pri ruznych svetelnych podminkach a s remeny a tahy si s nimi clovek vyhraje jako z malokterymi jinymi.

Myslim, ze mi uz zustanou :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja jsem je puvodne koupil jako docasne na ty 4 mesice, co jsem mel PO-cka u Dusaku s tim, ze pak pujdou z domu.

Uz je to rok a stale je mam :-)

Jsou to pecka vikendoffky a dovolenky, super se nosi, tvar pouzdra je k tomu predurcuje.

Jsou pokazde jine pri ruznych svetelnych podminkach a s remeny a tahy si s nimi clovek vyhraje jako z malokterymi jinymi.

Myslim, ze mi uz zustanou :-)

"S řemeny a tahy". :) Proč používáš "odborné" výrazy, když nevíš, co znamenají? "Tah" je pantograf s pružinami, co ty máš je náramek. :)

Odkaz ke komentáři

"Tah" je prvotně kovová skládačka s pružinami na principu pantografu, jež nemá sponu a při nasazování hodinek se prostě roztáhne kolem ruky (odtud "tah") a po umístění na zápěstí zase smrskne tak, aby hodinky držely tam, kde mají.

To všichni víme. Přesto se označení ?tah? obecně používá pro všechny ?kovové náramky?. Jelikož ten tvůj pantograf se uz nepoužívá. Tak tady nedělej chytracka a nedělej, ze to nevíš.
Odkaz ke komentáři

Hele tady si fsici tykame. Já vím jak se řekne anglicky kovový náramek, na to jsem se tě neptal. Ptal jsem se na ten tah.

Jinak jistý slengovy výraz pro bracelet je tady tah. Jistě to moc dobře víš. Tak si ta moudra nechcej od cesty

Odkaz ke komentáři

To všichni víme. Přesto se označení ?tah? obecně používá pro všechny ?kovové náramky?. Jelikož ten tvůj pantograf se uz nepoužívá. Tak tady nedělej chytracka a nedělej, ze to nevíš.

Obecně na Chronomágu, kde se všichni snaží "moudře" používat hodinářskou hantýrku, ačkoli většina hodinařinu nikdy nestudovala.

Třetí hodina - tah nemá sponu, náramek ji má. To ví každý hodinář. :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...