bobi Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Super fotky.Možná sem si ty PADIny mohl taky ještě chvíli nechat (aspoň přes to léto) . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Prodat na léto = hřích ... ale dají se s klidem koupit znova a za relativní bakšiš, například proti Omegám . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Sphinxx: pekny je mas Dave! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 Děkuji Pavle, už jsou na ISO a jde to, ale další meta bude asi klasické jubilee, chrastítko. Kde se dá koupit nějaké kloudné, prosím? Protože dávat 2,5K ze strapcode a pak zase dá k hodinkám se mi už fakt nechce. Můžete něco doporučit? Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 14. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2018 pátek třináctéhoSypej dále a nenech se odradit, ta trikolora jim moc sluší, ale já NATO moc nemůžu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 15. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2018 (upraveno) Tohle je krasna fotka! Díky. Jasně že ne, jsou to hodinky mnoha "tváří" a to se mi na nich líbí, proto jsem je koupil potřetí. Jsou úplně nové a budu ladit, dnes tam půjde origo ISOfrane, tak jsem zvědav, jak to bude vypadat. Tady pár tématických fotek "pepsi padin". Modrá jim skutečně sluší. Moc hezké fotky. -------------------------------------------------------------------------------- Ještě pár z pátku přihodím ...(to je ten ten TAH ze Strapcode) Upraveno 15. července 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 16. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2018 Krása pohledět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 17. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 (upraveno) Krása pohledět Díky, bohužel neumím takové finesy jako jsou nightshoty, ty kejkle s vodou nebo ty tvé famózní odlesky ve vodní hladině.Takže se pouze snažím hledat dobré světlo a nastavit nějakou ucházející kompozici. Upraveno 17. července 2018 uživatelem Vit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 17. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2018 Díky, bohužel neumím takové finesy jako jsou nightshoty, ty kejkle s vodou nebo ty tvé famózní odlesky ve vodní hladině.Takže se pouze snažím hledat dobré světlo a nastavit nějakou ucházející kompozici. Nemáš sa na čo sťažovať. Fotky fajn a príjemné vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 18. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2018 díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 20. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Asi poslední ze série pátek 13tého: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sphinxx Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Bezúdržbovost Quartzu je super, ale i ty PADIny mají něco do sebe ... porovnání s MM300Q Tuna, měl jsem špatné světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapitanO Odesláno 20. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2018 Asi před rokem, když jsem začínal na fóru, mi přišly PADI želvy jako enormě nepěkné hodinky. No a teď postupem času, hlavně po prolistování tohoto vlákna, je mám pořád v hlavě. Třeba někdy ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 22. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2018 Neumím fotit a fotím jen mobilem, ale tahle fotka mi nepřijde až tak hnusná, tak ji dám i sem :-) Mám ty PADIny moc rád! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 23. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Neumím fotit a fotím jen mobilem, ale tahle fotka mi nepřijde až tak hnusná, tak ji dám i sem :-) Mám ty PADIny moc rád! Hezká fotka, napadlo mě jisté vylepšení kompozice, pokud to odpoledne stihnu, nafotím to. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Hezká fotka, napadlo mě jisté vylepšení kompozice, pokud to odpoledne stihnu, nafotím to.Diky. určitě nafoť, na tvoje fotky se tady moc rád divám. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 23. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. července 2018 Fakt parádní, tyhle želvy, potřebuju je taky? SKX pepsi mam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 24. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2018 Diky. určitě nafoť, na tvoje fotky se tady moc rád divám. Někdo doma sežral rajčata, tak jindy ... ------------------------------------------------------------ Mimikry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 26. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2018 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se