zekon7302 Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 No ti jsi šikovný. - marosh- zekon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Ale Ty ne, bo si neokopíroval termín a místo srazu.Takhle by to Ti další museli šukat, jak by se to posouvalo níže. 15.srpna 2014 od 18:00U Kocoura - marosh- zekon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 1. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. srpna 2014 Jsem mimo, tož indy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 15.srpna 2014 od 18:00U Kocoura - marosh- zekon- BKR Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 15.srpna 2014 od 18:00U Kocoura - marosh- zekon- BKR-TMBD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 15.srpna 2014 od 18:00 U Kocoura - marosh - zekon - BKR -TMBD - Marty (10%) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 15.srpna 2014 od 18:00U Kocoura - marosh- zekon- BKR-TMBD- Marty (10%)- Čendík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 A tak já se připíšu...předběžnou propustku mám 15.srpna 2014 od 18:00U Kocoura - marosh- zekon- BKR-TMBD- Marty (10%)- Čendík- nickolas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 2. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2014 Budu bohužel mimo OKR ,jinak bych dorazil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 15.srpna 2014 od 18:00 U Kocoura - marosh - zekon - BKR -TMBD - Marty (10%) - Čendík - nickolas - LKNV Dojedeme z Beskyd, Ty zkratky, to je sranda, jsem nad tím musel i chvíli přemýšlet. Jsem zvědav, kdo se v tom nakonec vyzná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Z PLR do MLR jel jsem přes ČSSR,SNB mé DKW si stoplo na TK.Mé DKW SPZ ABT 25 - 50musí teďka na GO do ČSAO.OHC či OHV či co má to DKW,potřebuje z NDR nová šoupátka.Jsem RNDr. CSc. z ČVUT v Praze 2,v ČSAO v Praze 3 já mám tlačenku.Tohle IA VHJ dělá kromě DKWBMW a NSU, KDF i MG.Za dvě LP KTO DKW mám na GO,když dostanu na ČVUT syna Kelblové. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 3. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2014 Z PLR do MLR jel jsem přes ČSSR,SNB mé DKW si stoplo na TK.Mé DKW SPZ ABT 25 - 50musí teďka na GO do ČSAO.OHC či OHV či co má to DKW,potřebuje z NDR nová šoupátka.Jsem RNDr. CSc. z ČVUT v Praze 2,v ČSAO v Praze 3 já mám tlačenku.Tohle IA VHJ dělá kromě DKWBMW a NSU, KDF i MG.Za dvě LP KTO DKW mám na GO,když dostanu na ČVUT syna Kelblové. dobře ty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Traveller Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Já budu ještě zde: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Tak to nebude velke utrpeni... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Tak to nebude velke utrpeni... Howno, bude to utrpení.David bude řvát na celou Pálavu, že synci fajně pijou pivsko u Kocura a on hnije kajsi u vina... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 4. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2014 Mas recht...mam plny stojan na vino a stejne sem v tym destu raci kodrcal pro lahvac Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2014 15.srpna 2014 od 18:00 U Kocoura - marosh - zekon - BKR -TMBD - Marty (10%) - Čendík - nickolas - LKNV - Fajkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrM Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2014 Jsem se už na nějaký sraz po delší době chystal. Ale lidi míní.....Tak aspoň přeji hezkou zábavu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Beet Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Jsem se už na nějaký sraz po delší době chystal. Ale lidi míní.....Tak aspoň přeji hezkou zábavu.Ajaj. Petre, co jsi vyvadel? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 11. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2014 Synci, kolegové, přátelé.Velice lituji, ale z plánované páteční akce se musím omluvit.Vím, je to trapné, napřed něco vyhlásím a pak sám nepřijdu.Důvod mé neúčasti je způsoben výjezdem mimo území krásného Slezska.Doufám, že mou neúčast nahradí jiní borci a brzy se dopíší na list.Nezbývá, než popřát Vám dobrou zábavu a brzy se zase uvídíme. 15.srpna 2014 od 18:00U Kocoura (salonek objednána na pana Chronmaga) - marosh- zekon- BKR-TMBD- Marty (10%)- Čendík- nickolas- LKNV- Fajkus Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se