SUZUKIGSXR Odesláno 8. listopadu Nahlásit Odesláno 8. listopadu před 14 hodinami, farkyostrava napsal: ZDUŘ JAK SVIŇA Robi se sraz hodinkových magorů – kdo nemá hodinky, ať si aspoň nakreslí ciferník na ruku. Vem svoje tiktaky, nalešti je jak kapotu od favorita a dojdi pokecat o tom, co ti tiká a kolik tě to stálo. F: patek 21.11. Gdy: od 18.00 ... Kaj: Plzenka Ostrava Poruba pijeme ? jime? možna bude aji zavod o nejdelsí ....vterinovku se zapiš ať vim !!! 1 Farky 2 Čendik 3 SUZUKI 4 Beet (jestli mi do toho nehodi vidle zamesnavatel v podobe sluzebky, budu tam) 5 Filip EM 6 Baker Farky jsem v prdeli.
farkyostrava Odesláno 14. listopadu Nahlásit Odesláno 14. listopadu no hezky. TAk at se to rychle vyhoji
nickolas Odesláno 14. listopadu Nahlásit Odesláno 14. listopadu Chlapci rád bych vás viděl, ale dneska jsem dostal termín na kolono… Hádejte na kdy
SUZUKIGSXR Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu před 9 hodinami, farkyostrava napsal: no hezky. TAk at se to rychle vyhoji Díky.
SUZUKIGSXR Odesláno 15. listopadu Nahlásit Odesláno 15. listopadu před 9 hodinami, nickolas napsal: Chlapci rád bych vás viděl, ale dneska jsem dostal termín na kolono… Hádejte na kdy Ale v prvním dni po kolono.... je doporučena tekutá strava.
farkyostrava Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu Kluci plzenka je objednana takze vsechno plati jo?
lukin_ova Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu Hoj Ostravaci. Vypravíme se za Vámi z Beskyd. Asi dva až tři kusy. Doufám, že bude někdo pít pivo.
lukin_ova Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu Ale dojedem až na 19 cca. Bo vlak výluka do 18 a busem náhradní dopravou fakt nejedem.
Beet Odesláno 21. listopadu Nahlásit Odesláno 21. listopadu před 29 minutami, lukin_ova napsal: Hoj Ostravaci. Vypravíme se za Vámi z Beskyd. Asi dva až tři kusy. Doufám, že bude někdo pít pivo. Super. Já se tedy na pivo hlásím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se