nickolas Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Ze by nahradni sraz 21.2.??? Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Ze by nahradni sraz 21.2.??? Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BBPak když tak dejte vědět.Ať tam nejsem sám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 To vojta1: zatim jen navrh... Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Pak když tak dejte vědět.Ať tam nejsem sám Pár nás tam dneska bude, doraž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Čendík Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Hoši, mě štvete. S kým se vožeru . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Ja bych se s Tebou ozral hned, o tom zadna. Zyczie to nie bajka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Hoši, mě štvete. S kým se vožeru .Ráno že ne, odpo. že jo... Nezapomeň koupit cíga, woe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Čendíku a Marty, kluci sorry. Těšil jsem se na Vás, na fajnou spitku, ale nevyšlo. Marné...Příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Maroshu pyjem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 No priste doufam bez auta, ale dobre to bylo diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Poslední jsem přišel a první odešel, ale bylo to s Vámi chlapi jako vždy fajne!!!Zase příště :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Čendíku a Marty, kluci sorry. Těšil jsem se na Vás, na fajnou spitku, ale nevyšlo. Marné...Příště.No, zaváhals. Krásná blonďatá servírka (jak že se to jmenuje?) se o nás pěkně starala až skorem do jedné... Mmch., Tombe, proč mám plné kapsy porcelánových olympijských pivních podtácků? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 No, zaváhals. Krásná blonďatá servírka (jak že se to jmenuje?) se o nás pěkně starala až skorem do jedné... Mmch., Tombe, proč mám plné kapsy porcelánových olympijských pivních podtácků? Bo sem ti je tam narval! Dala nám je servírka... Už mi je líp, fajně bylo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pege1012 Odesláno 8. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2014 Tak s křížkem po funuse, ale přesto omluva, opět mne chytl ten můj zánět slinivky, tož tonebylo ani na birel, snad to vyjde příště kluci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Tak se hryznem v řiť ne? 21.3. jako vždycky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 Nikam tě hryzat nebudu, ale i tak bych na chvíli došel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 21.3. U Kocura 1. tombed2. Sex(t) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marty35 Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2014 21.3. U Kocura 1. tombed 2. Sex(t) 3. Marty pětatřicet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Tak jsem se hryznul s robum a vypada to nadejne...akorat 21. jdem s miminem na jakesi ockovani, tak snad to zvladne bez komplikaci... Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2014 Už se mi hoši po Vás stýská ... 21.3. U Kocura 1. tombed 2. Sex(t) 3. Marty pětatřicet 4. lukin_ova Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se