Berbatow Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Zabookoval tam nekdo ten stul, pratele Ja tam zajdu hned rano. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HIFI Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 To by bylo fajn,neboť původní tel.číslo bylo vypojeno,takže objednávka zřejmě jedině osobně. P.S. Budu se snažit taky dorazit + Mikina taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2007 pokusim se taky dorazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbatow Odesláno 20. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2007 (upraveno) Tak panove,stul je rezervovany,ale tech kecu kolem toho.Pry jestli budeme jist a tak, ze pry neradi rezervuji stoly bez jidla. Je to na 18:00 na pana "chronomaga". Jo a maji otevreno do 21:00 Upraveno 20. prosince 2007 uživatelem Berbatow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 20. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. prosince 2007 Prijedu v 18.45 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2007 Tak jak bylo na srazu? Mrzí mě, že jsem se také nemohl zúčastnit, ale až teď jsem doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 22. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2007 Bylo to vyborne skvele jsem si poklabosil - bylo to moooooc prijemne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2007 Bylo to vyborne skvele jsem si poklabosil - bylo to moooooc prijemne Tak to je hlavní. Jinak nějaká fota nemáte? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
grga_pitic Odesláno 22. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2007 Dubraro fotil, tak snad neco pastne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 22. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2007 Tak to jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 23. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2007 Jojo bylo to fajn takhle pred Vanocema se sejit. Kupodivu jsem ani od nikoho nedostal na budku Nejak se mi po alpskem rumu nechtelo ani vytahovat fotak, ale prece jen jsem na zaver udelal aspon dva rychle cvaky.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 26. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. prosince 2007 Tak to je hlavní. Jinak nějaká fota nemáte? Fotky budou, až vyvolám a naskenuji filmy. Přece byste nechtěli, abych na setkání fandů mechanických hodinek fotil na digitál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2007 Zdravím, chtěl bych se vás zeptat na doporučení na spolehlivého hodináře v Ostravě. Určitě máte bohaté zkušenosti. Mám pár starých Primek, které by potřebovaly opravit. Předem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2007 QUOTE(David_B @ 28.12.2007 - 18:10) 133040[/snapback]chtěl bych se vás zeptat na doporučení na spolehlivého hodináře v Ostravě. Zkus pana Svobodu, hodinarstvi u Alese na Stodolni. http://hodinarstviualese.sweb.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
babaq Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2007 No s opravama Primek to bude asi těžší... když jsem u pana Svobody chtěl opravit jedny Primky kdysi já, tak říkal - ve shodě s obecným povědomím zde na fóru - že Elton náhradní díly nedodává a opravovat tudíž není jak. Tak jsem Primky škrtl ze svého seznamu "fajn hodinky, co bych si pořídil" a je klid Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 28. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. prosince 2007 Díky za rady. Určitě to zkusím, za pokus to stojí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 29. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2007 QUOTE(David_B @ 28.12.2007 - 18:10) 133040[/snapback]Zdravím, chtěl bych se vás zeptat na doporučení na spolehlivého hodináře v Ostravě. Určitě máte bohaté zkušenosti. Mám pár starých Primek, které by potřebovaly opravit. Předem děkuji Zkus zdejšího člena "Mikina", to je hodinář, který má krámek v Havířově. Primky určitě umí a myslím že má ještě i nějaké součástky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2008 Fotky jsou na http://www.dubravsky.cz/chrono/ostrava/ Případní zájemci o skeny v plném rozlišení (11MPx) nebo o fotky na papíře ať se ozvou mailem nebo SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 8. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2008 hehe hned ta prvni je vyborna Takova "nepujcim, ted si prohlizim ja!" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 8. února 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2008 (upraveno) Zdravím, co takhle zase nějaký srazík, abych se konečně mohl podívat na pořádné hodinky na živo??? Teda pokud mne (začátečtníka) vezmete mezi sebe Upraveno 8. února 2008 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se