spiderer Odesláno 29. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. června 2008 Zatim nejsou ani v CR, doufam, ze tento tyden dorazi nebo uz fakt nevim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2008 (upraveno) Takže jak to vypadá, objednat stůl??? Zatím teda : 1. Peta-Biker 2. David B 3. uzak 4. spiderer?? Upraveno 30. června 2008 uživatelem Peta-Biker Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2008 Pokud mi to vyjde, tak bych na chvili taky dorazil (na 70%). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 30. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2008 O.K, zítra tam zajdu to zarezervovat - stůl, cca pro 7 lidí, jak minule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odklizec Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Zdur chlopi..kurna tentoraz mi to nevynde asi. Ale kebych ciste nahodu sel kolem, tak sa zastavim na jedno...dve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 2. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2008 Omlouvám se, zatím jem stůl nezarezervoval, nějak jsem nestíhal , měl jsem fofry... Zítra tam zajdu, snad bude prázdno ;-) Takže snad zamluvím stůl , pro cca 7lidí+- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 předávám vzkaz: rezervace je na zítra v Kartáči na 19:00, p. Chronomag... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Norri Odesláno 3. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2008 Zdarec. Budu se snazit taky dorazit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta-Biker Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2008 Chlapi, zarezervováno to je, nevím zda se tam ale dneska dostanu, něco mi do toho vběhlo, budu se aspoň na chvíli snažit přijít ;-) Kdyby ne, tak se bavte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 4. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2008 Ja nedorazim urcite. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 8. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2008 Jako mladého Chonomaga a starého chlapa mě mrzí neúčast kapacit. Přesto si myslím, že diskuse byla plodná a zaujímavá se stran seika a i primu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 10. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2008 Jako mladého Chonomaga a starého chlapa mě mrzí neúčast kapacit. Přesto si myslím, že diskuse byla plodná a zaujímavá se stran seika a i primu. Souhlasím, bylo to příjemné, teď už jen nafotit ty tvoje primky a pochlubit se s nimi...myslím, že je čím David Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2008 QUOTE(David_B @ 10.7.2008 - 23:19) 177655[/snapback]Souhlasím, bylo to příjemné, teď už jen nafotit ty tvoje primky a pochlubit se s nimi...myslím, že je čím David Stalo se, jenom jsem je dal na méně sledované vlákno. Přehodím je. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David_B Odesláno 11. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. července 2008 Stalo se, jenom jsem je dal na méně sledované vlákno. Přehodím je. Jo, už jsem to našel. Moc pěkné fotky, na příštím srazu mi musíš vysvětlit jak je fotíš, že to vypadá tak dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
autoEKOmotion Odesláno 21. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2008 ja bych to videl na restauraci Pelikan v centru - mam tam nejake jednani s Bulharama.... Co tak si to udělat výjezdní na Žermanické v restauraci Lučina ? Mají tam nejlepší grilované žebra v Ostravě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 22. července 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2008 Co tak si to udělat výjezdní na Žermanické v restauraci Lučina ? Mají tam nejlepší grilované žebra v Ostravě Ne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2008 Navrhuji další termín srazu v OV. Pátek 12.9. - kartáč v MH. 1 - Baker 2 - marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uzak Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2008 Navrhuji další termín srazu v OV. Pátek 12.9. - kartáč v MH. 1 - Baker 2 - marosh 12.9. odlétám na 14 dní do Afriky. Buď potom nebo beze mne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2008 pánové mohu se přidat? není nad 0,4l pivo za cenu 0,5l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 20. srpna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2008 pánové mohu se přidat? není nad 0,4l pivo za cenu 0,5l Spravne, zas to pecene selatko tam nedelaj spatny Pripis se na seznam. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se