Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

V kufru jsem nasel paradni Obama watch. Jestli je to darek, tak diky, jestli jsem vcera podlehl te krase a sproste je ukradl, ozvete se! Rad bleskurychle vratim.

Je to dárek :happybday:, neboj, vracet je nemusíš.......

Edit: svátečního smajlíka jsem nenašel, tak proto narozeninový

Upraveno uživatelem sect
Odesláno

Chlapi bylo to fajn.Musim uznat ze včera bylo na co koukat.Po pečlivém zvážení davam na první místo Peťanovy PO,druhé místo Libovy Suby a třetí místo Maroshovy Tagy.Bramborovou medaili dostaly Tomovy Doxy,protože mám malou ruku;)

Návštěvník Kamil
Odesláno

takhle

Tak to je masakr: :D

K čemu je Libore budeš nosit? A asi jen na sváteční příležitosti.

Odesláno

to je jasné, bude si je brát na srazy do Ostravy, aby jsme mu věčně nepatlali hodinky, včera jsme totiž většinu večera nevěděli kolik je hodin, protže jsme neměli hodinky, furt putovaly :)

Odesláno

Musela být sranda teda. No mě to teď nevyšlo, páč za chvíli odjíždím a potřeboval jsem být dnes ráno fit. Tak snad příště. Docela by mě zajímaly Liborovy Suby.

Vidíš, kdybys mě tam včera hodil, byl bys dnes fit a měl na kontě ještě dobrý skutek.... Ikdyž, když jsem viděl, jak se to rozjíždí, možná dobře, že to tak dopadlo :)
  • po 5 týdnech...
Odesláno

Pánové v září se tu bude pohybovat mr. Hasňa. Víte, jak vždycky bulí, když máme dýchánky, že někde bručí v Norsku.

Nebylo by špatné ho konfrontovat na živo...

Ale kapku mluvím za něj, sám by se mohl synek vyjádřit, kdy tu bude v tom kraji razovitém.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...