McLenin Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 Seznamujem se IMG_0660.JPG Prečo nám to robíš, do teraz som o RLX moc ani neuvažoval, ale keď ich takto pekne vidím xD
matt81 Odesláno 4. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 4. listopadu 2016 McLenin, nic si z toho nerob, ja som tu dopadol úplne rovnako Odoslané z môjho iPhone cez Tapatalk
McLenin Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Tak som v rýchlosti preletel sortiment a skončil s must have modelmi explorer 1, milgauss a daytona :-D tak, ešte nájsť bankárovu dcéru, bo toto nepoplatim ani keby čoby hahaha.
Melly Odesláno 5. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 To jsi zkoušel 36mm ?Jj, 14270
Liqid Odesláno 5. listopadu 2016 Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Expy bych raky rád zkusil, ale hodinky bez datumky jsou pro mě problém Dvojkový mají zas navíc GMT, suby jsou moc velký, takže mi to vychází na DJ36 a hotovo. Jinak sarby mi taky sedí perfektně, za ty love perfektní hodinky.
Melly Odesláno 5. listopadu 2016 Autor Nahlásit Odesláno 5. listopadu 2016 Sarby maj snad nejvetsi value for money, co znam. Jinak DJ asi taky OK, ale me se na Expach prave libi, ze nemaj datum
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se