PEtrS Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Exp1 jsou podle mě nejuniverzálnější hodinky vůbec a proti subům je seženeš za hubičku
Exiztence Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Asi půjdu proti proudu ale protože to jsou hodinky ke 30létům tak bych volil Tudory proč? U Subu pokud nejsi ochoten dát za plecháče 140+ tak budou vždy trochu nošené pokud plánuješ dát okolo 100-120 budou dojebané nebo leštěné a leštěné fakt nechceš u plechu to nikdy nevypadá dobře vždy to bude vocucanej bombon bez hran prostě leštěné nikdy(hlavně ne k narozeninám) a dodrbané ke 30 to asi taky ne keramiku nechceš a nové Expy taky ne takže pokud SUB pouzdro tak Tudory něak z 80let prostě seš starej tak starý hodinky tam je jedno zda budou dodrbaný protože tam je ten starej vzhled malovanej cif to brutálně vystouplé plexi(?) už to má charakter hodinek s příběhem a určitě na tom neproděláš navíc o proti novějším SUB to sou docela jiné hodinky "leštěné" je takový buzzword, nechci se nikoho dotknout ale je rozdíl jestli to leštění dělá Mario na koleni nebo někdo kdo to umí, když se hodinky přeleští tak nezmizí mávnutím kouzelného proutku hrany a chamfers, možná to je důvod proč třeba na VRM je výslovný zákaz používat slovo neleštěnné.
xjr1 Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Přesně tak, myslím, že leštění se tu trochu démonizuje, jde to udělat dobře. No a samozřejmě že jsou Rolex Submariner v podstatě konfekce, takže nic pro individualisty, kteří mají potřebu se odlišovat, ale to nic nemění na tom, že je to ideální kandidát na definitivní (neříkám jediný:-)) a univerzální hodinky. Zejména plecháče, musel jsem nejdřív vyzkoušet keramiky, abych na to přišel:-). Pohodlný, ani malý, ani velký, dostatečně odolný, přesný, na servis nenáročný atd. Prostě dávaj dobrej pocit..
Melly Odesláno 19. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Což ale dle mého dodají i ty Expy 1, když jsme u toho. Ostatně to byly první hodinky, kdyz jsem zvažoval, že bych pořídil k třicetinám nějaké univerzály. Takové Sarby (které mám hrozně rád) akorát za větší randál. Furt míň než za Suby teda, ale to už jsou spekulace do jiného vlákna.
Akam Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 hmm tak řeším podobně Expy I. nebo ty krásné Tudory 36 ? Pocity stejne, Eta, RLX, cena ještě mám půl roku čas
Návštěvník Jagman Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 exiztence: tech dobre lestenejch je tak 10% pokud je tam neakej tukanec tak to dobre neudelas pokud neni tak proc lestit
Melly Odesláno 19. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 hmm tak řeším podobně Expy I. nebo ty krásné Tudory 36 ?Pocity stejne, Eta, RLX, cena ještě mám půl roku čas Mam taky pul roku. Puvodne jsem chtel jit BB36, ale trochu se bojim te vylezle korunky, kdyz jsou tak male. Idealni by bylo asi Expy 1 a Tudor Suby jako doplneni, pokryte vsechno :-)
blackhead Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Protoze rolexu je asi "miliarda" a asi tak 90 % lidi nejaky lesteni/nelesteni nezajima, daji si je klidne pri servisu prelestit aby je meli jak novy, to jenom pacienti jako my to neberou na lehkou vahu a zkoumaj mikroskopem kazdou hranu.exiztence: tech dobre lestenejch je tak 10% pokud je tam neakej tukanec tak to dobre neudelas pokud neni tak proc lestit
Akam Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 máme stejný myšlenkový pochody, ta korunka mě tam taky ser.....
petr_cha Odesláno 19. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 Asi půjdu proti proudu ale protože to jsou hodinky ke 30létům tak bych volil Tudory proč? U Subu pokud nejsi ochoten dát za plecháče 140+ tak budou vždy trochu nošené pokud plánuješ dát okolo 100-120 budou dojebané nebo leštěné a leštěné fakt nechceš u plechu to nikdy nevypadá dobře vždy to bude vocucanej bombon bez hran prostě leštěné nikdy(hlavně ne k narozeninám) a dodrbané ke 30 to asi taky ne keramiku nechceš a nové Expy taky ne takže pokud SUB pouzdro tak Tudory něak z 80let prostě seš starej tak starý hodinky tam je jedno zda budou dodrbaný protože tam je ten starej vzhled malovanej cif to brutálně vystouplé plexi(?) už to má charakter hodinek s příběhem a určitě na tom neproděláš navíc o proti novějším SUB to sou docela jiné hodinky Souhlas... Zkus starší Tudory, jak se ti budou libit... Na Rolex je vždycky casu dost...
Melly Odesláno 19. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. srpna 2016 A asi by šly sehnat z roku mého narození
skalis Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 (upraveno) Na starych Tudor Subech taky tratit nebudes, takze bych se toho nebal. Klidne jdi do Tudoru a az budto pochopis, ze je to jen prestupni stanice, nebo dosetris, tak doplatis a vezmes R. . Upraveno 20. srpna 2016 uživatelem skalis
methlo Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Mate aj par tipov na stare Tudory..???
foldes Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Tak si dej jasnej budget a od toho se odpal. Mas pul roku do narozenin. Cena Tudor Subu je kolik? 80 ve slusnym stavu? Pokud bys chtel kompletni rolady v plechu s datem tak takovejch 120-130? Ani na jednom nebudes podle me nijak tratit pri prodeji. Servis inhousu oproti ete pocitej tak 150% navrch?
Melly Odesláno 20. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 Mate aj par tipov na stare Tudory..???Tudory jestli máš na mysli Suby, tak buď co jsem psal na začátku 79090 (plexi), 79190 (safír) oboje mercedes hands, anebo nejsou špatné 76100 - maj lolipop hands a daj se sehnat i v modré (i když to možná i předchozí). No a jsou alternativy v menších rozměrech, 75090 má 36mm tuším, a nebo snowflake hands Tak si dej jasnej budget a od toho se odpal. Mas pul roku do narozenin. Cena Tudor Subu je kolik? 80 ve slusnym stavu? Pokud bys chtel kompletni rolady v plechu s datem tak takovejch 120-130? Ani na jednom nebudes podle me nijak tratit pri prodeji. Servis inhousu oproti ete pocitej tak 150% navrch?No ono tak nějak to dopadne. Vždycky můžu koupit Expy místo Subů a ještě mít dobrej pocit, jak jsem náramně ušetřil. A Suby bych klidně měl i NoDate, beztak mám asi ty hodinky bez data radši :-)
Exiztence Odesláno 20. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2016 (upraveno) Koupit si Tudor Suby s Mercedeska je blbost (z těch 5 ciferných referencí), když Tudor Suby tak Snowflaky, no ale jak koukám tak za ty ceny máš ty Expy, takže mě zajímá jak to rosekneš. Upraveno 20. srpna 2016 uživatelem Exiztence
qwer Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 (upraveno) tiez sa cudujem tym nazorom ohladom moznej straty na tudoroch. sam si robim zalusk na tudor submariner a co si tak scrollujem historiu followed inzeratov na ebay, tak iba smutim ze som nekupil skor Upraveno 21. srpna 2016 uživatelem qwer
Melly Odesláno 21. srpna 2016 Autor Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Jako na Tudorech bych asi neprodelal, toho bych se nebal. Ale je fakt, ze ty Suby jsou v podstate za cenu Expů.
Návštěvník Jagman Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Expy 36mm v kompletu sou okolo 70-80?
M3maniac Odesláno 21. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 21. srpna 2016 Tak jedna věc je jednou ,nebo dvakrát lehce přeleštěný 20 let starý hodinky u profíka a druhá věc 10x leštěné hodinky po někom, kdo s nima rubal uhlí
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se