jovani Odesláno 26. dubna 2008 Nahlásit Odesláno 26. dubna 2008 hej, ale bez uspechu ... no nic, objednam si aspon ja
Toams Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 jovani napsal: box na hodinky je doma aj ta krajta ... vedel by si mi prosim ta zmerat osovu vzdialenost tych prepazok? mam tu krabicu "objednanu" na okuknutie, tak ci sa mi tam oplati chodit (aj ked je to len cez dve ulice )
šíma Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 jovani napsal: box na hodinky je doma Díky za typ, přesně tohle jsem potřeboval, už je objednáno.
DaDriva Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 Mam ten samy a boxy jsou tak male, ze se mi vedle sebe nevejdou moje 40+ mm hodinky . Musim je mit skladane na preskacku. Tj. pouzdro blize k pantum v prvnim, dal od pantu ve druhem atd. Ovsem Steinhart - Sinn - Breitling - Promaster kombinaci tam nedam. Prave resim, ze si objednam neco vetsiho, resp. sirsiho .
ondra_v Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 Mám také o box v hnědé barvě s modrým vnitřkem zájem. Můžete mi také prosím objednat?
šíma Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 ondra_v napsal: Mám také o box v hnědé barvě s modrým vnitřkem zájem. Můžete mi také prosím objednat? Trochu jsem znejistěl, jestli se mi tam moje sestava průměrů 33 mm, 39 mm, 41 mm, 42 mm a 43 mm vůbec vejde. Pukud ne, můžu Ti je nechat. Budou do týdne.
Cyber Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 Kdyby jste někdo náhodou objednával http://cgi.ebay.com/Watch-Case-Black-for-4...1QQcmdZViewItem nebo http://cgi.ebay.com/Travel-WatchCase-Black...1QQcmdZViewItem tak dejte vědět. Podělil bych se o poštovné. Mám vyzkoušeno, že tento model je jeden z mála, kam se vejdou oversized, aniž by se navzájem škrábaly. Také odpadá otravné zapínání kolem polštářku. Díky za SZ. Cyber
jovani Odesláno 26. května 2008 Nahlásit Odesláno 26. května 2008 TomasP napsal: ... vedel by si mi prosim ta zmerat osovu vzdialenost tych prepazok? ... ak ma zrak neklame tak 4.6 cm, komplet s prepazkou 5.1 cm
šíma Odesláno 27. května 2008 Nahlásit Odesláno 27. května 2008 Pár slušných boxů mají i na www.poljot24.de.
šíma Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Odesláno 4. června 2008 Je tam trochu těsno, ale dá se to přežít. Pantíky nemají žádnou pružinu, takže budu shánět nějaké kování na udržení pouzdra v zavřeném stavu. Těch v přepočtu 18 EUR pro toho, kdo se nechce zabývat samovýrobou, je celkem v relaci. Hezčí by byl lesklý lak.
Cyber Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Odesláno 4. června 2008 Cyber napsal: Kdyby jste někdo náhodou objednával http://cgi.ebay.com/Watch-Case-Black-for-4...1QQcmdZViewItem nebo http://cgi.ebay.com/Travel-WatchCase-Black...1QQcmdZViewItem tak dejte vědět. Podělil bych se o poštovné. Mám vyzkoušeno, že tento model je jeden z mála, kam se vejdou oversized, aniž by se navzájem škrábaly. Také odpadá otravné zapínání kolem polštářku. Díky za SZ. Cyber Nikdo nic? Krabičku od čaje nechci....do elegantních dřevěných se nevejdou nad 42mm, a navíc dřevěné zabírají moc místa v trezorech...
Vit Odesláno 4. června 2008 Nahlásit Odesláno 4. června 2008 Cyber napsal: Nikdo nic? Krabičku od čaje nechci....do elegantních dřevěných se nevejdou nad 42mm, a navíc dřevěné zabírají moc místa v trezorech... Přes zimu si asi budu nechávat dělat velkou krabičku (cca na 15 - 20 hodinek) u stoláře. Nahoře prosklená, dvířka otvírací nahoru, dole šuplík na kapesní hodinky. Až budu mít čas, zkusím něco nakreslit a kdo bude chtít, tak se bude moci přidat.
Dlabka Odesláno 5. června 2008 Nahlásit Odesláno 5. června 2008 No nevím nevím To se prodávají lepší krabice na zbraně, než ty origo. Hlavně u většiny hodinek mám motýlovou, nebo jinou sponu, tak bych to nezavřel:(
jovani Odesláno 7. června 2008 Nahlásit Odesláno 7. června 2008 Vit napsal: ... přes zimu si asi budu nechávat dělat velkou krabičku (cca na 15 - 20 hodinek) u stoláře. Nahoře prosklená, dvířka otvírací nahoru, dole šuplík na kapesní hodinky. Až budu mít čas, zkusím něco nakreslit a kdo bude chtít, tak se bude moci přidat ... ... skvely napad, ake rozmery policiek by boli najoptimalnejsie?
Baker Odesláno 18. února 2009 Nahlásit Odesláno 18. února 2009 Pokud by mel nekdo zajem o takovou drevenou kazetu na hodinky, poslete mi SZ, budu jich objednavat asi vic. Cena +/- 850,- Kc.
shorty.boy Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 jovani napsal: box na hodinky je doma díky za bezva tip. Jinak nejake zkusenosti po skoro rocnim pouzivani?
Návštěvník Kamil Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Baker napsal: Pokud by mel nekdo zajem o takovou drevenou kazetu na hodinky, poslete mi SZ, budu jich objednavat asi vic. Cena +/- 850,- Kc. Nemáš nějaké rozměry?
Baker Odesláno 19. února 2009 Nahlásit Odesláno 19. února 2009 Mam (+/-). Sirka 30 cm, vyska 10 cm, delka 20 cm
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se