feltharg Odesláno 25. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2021 Dnes jsem mel tu cest se setkat s Honzou při předávce nějakých gum. Vše proběhlo k naprosté spokojenosti, navíc super pokec... Na to konto mi teda nasadil do hlavy takovýho toho vintage seiko brouka :)) Díky moc a budu se těšit na další setkání - za mne rozhodne gentleman, kterého všem rád doporučím! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 8. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. června 2021 Vše v naprostém pořádku, děkuji a doporučuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 17. června 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2021 Vše fünf stern díky a těším se kdykoliv příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
davok Odesláno 18. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2022 Děkuji za další obchod a opět nemohu jinak než doporučit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 17. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. února 2022 Už ani nevím kolikátý skvělý obchod s Honzou. Když Seiko, tak jedině od něj (-: Velká profesionalita, spolehlivost a rychlost. Za mě “vždycky xbraj19” Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 12. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. dubna 2022 Už jsem se dlouho s Honzou neviděl, tak jsem mu nabídl své nejlepší hodinky. A hned po nich skočil (-: a tak mohl proběhnout další z mnoha podařených obchodů a osobního setkání. Alespoň jednou jsem byl já prodávající. Je radost s Honzou obchodovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zatorak Odesláno 10. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2022 Maximální spokojenost! Díky moc! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 5. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2022 Já mám tak rád tyhle obchody s dlouhodobými kamarády tady na chronomagu. To je prostě úplně nejvíc. Díky moc za dovezení hodinek a příjemný pokec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dtx Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 Kupoval jsem, vše proběhlo naprosto v pořádku. Ještě jednou díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pjr86 Odesláno 21. února 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2024 Nehodinkový obchod proběhl s matadorem fóra jak jinak, než perfektně. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wladimir Odesláno 10. června 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2024 Rychlá a stručná akce. Jak bylo domluveno tak proběhlo. Vše v pořádku. Díky za obchod Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cuba Odesláno 2. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2024 Super obchod, GS doma. Česká pošta extra rychlá, super balení. Doporučuju, tak se mi to líbí. Děkuju a snad někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 4. srpna 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna 2024 Xbraj19 je desnej smelinar. V kolonce “Koupeno od” a “Prodano komu” mi v tabulce jeho jmeno figuruje nejcasteji. Furt si neco prehazujem a prestava to byt vtipny. Ondyno ze me vymamil dvoje GSa za jedny obycejny Seika. Sice je k nim ponorka, ale na mistni hasicskou nadrz je to trosku overkill… Tak si na nej dejte bacha, protoze ma spousty skvelych hodinek a blbe se tomu odolava. Konec hlaseni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se