Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Já to vnímám docela podobně jako VitekB, tedy v tom smyslu, že mě předchozí verze vůbec neoslovila a novou bych bral hned.  

Jinak gratuluji k parádním hodinkám a díky za super fotky.

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

100 lidi, 100 chuti, ze te to, Maxeli, vytaci. Ja se sem chodim posledni dobou dobre pobavit, protoze ty perly, co tu nactu, mi prodlouzi zivot aspon o 10 let...

At nejsem OT, mam to naopak, ty starsi jsou subjektivne pro me lepsi, za denniho svetla a na slunicku urcite.

Máš recht, sem se zbytečně rozohnil.

Vítkovi omluva za rejpání, pokud to tak má, prostě máme každý jinou "chuť" :) 

Odesláno

Tak jsem ti ani nestacil pogratulovat :-D

OWG? A ktery budou ty vyvoleny?

Urcite zustanou 114060 a neco do komba k nim :)

Odesláno

Máš recht, sem se zbytečně rozohnil.

Vítkovi omluva za rejpání, pokud to tak má, prostě máme každý jinou "chuť" :)

Já to asi zase podal moc jednoznačně. Ve skutečnosti uvažuji o tom, že bych všechno prodal, dosypal 10-20 do budgetu a koupil ty předfaceliftové Expy :D. Naživo jsem je viděl jen jednou a věřím, že vzhledem k velikosti by mi tři čísla z bílého zlata nakonec po čase nevadila :)

• po měsíci...
Odesláno

jsou moc pěkné, když na ně tak koukám na ruce by mi taky slušely :) Jsou to opravdu universální hodinky.

Odesláno

To byl tedy fičák.... s definitivními Expy. :)

Já měl Expy 1 už 2x a vždy mi na nich něco málo chybělo k dokonalosti, tak jsem je předal dál. 14270 byly na ruce tak lehounký, že jsem je necítil a 214270 mi zase přišly na mé ruce velké ( ano, cifr vzhledem k tenké lesklé lunetě působí větší než na Subech). Pokud Rolex půjde v budoucnu zpět k 36mm modelu ale s novým tahem, pak je koupím a opět předčí Suby.....

Exp 1 jsou mi pocitově ze všech Rolexů nejbližší.

14270

816f84369f6d4e436dd0da9a08f0ce02.jpg

214270

8e3d3d60938e5208b990b6a9a61d4284.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Jj, s těma definitivníma je to relativní ;). Nicméně třeba 114060 mám už rok, a vyhráli v konkurenci např. těhle Expů, GMT Master II nebo Žabáků, baví mě víc než všechny uvedené.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...