Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Obvykle na nové přírůstky samostatná vlákna nezakládám, ale tyhle hodinky si ho podle mně zaslouží.

ROLEX EXPLORER I 39mm re. 214270 - krátké povídání ze stránek Rolex o jejich historii ZDE

Ref 214270 jsem měl třikrát, ale vždy nakonec putovali z domu. Poprvé se mi zdály malé, pak jsem měnil za jiné hodinky, po kterých se mi stýskalo, jindy došly peníze :)

Rád bych, aby mi tyto vydržely déle, snad možná nafurt :). Jedná se opět o referenci 214270 , ale jsou to první Expy, které jsem kupoval jako nové. Reference je sice stejná, nicméně se jedná o v roce 2016 inovovaný model s pár odlišnostmi:

• ? Ručky jsou delší a mohutnější. Krátké ručky předchozí verze byly občas kritizovány, ale mně osobně nikdy nijak nevadily.
  • ? Čísla 3,6, a 9 na ciferníku nyní nejsou celé z bílého zlata bez lumi, ale mají lumi výplň a svítí. A velmi dobře :)
Pro mě jsou Expy symbolem jednoduchosti, čistoty a přehlednosti, oproti např. Subům se mi i o něco lépe nosí. Měl jsem obavu zda se mi nebudou zdát na mé velké pracce malé, ale je to ok. Lumi je do modra a svítí dlouho a dobře, WR je dostatečných 100m, přesnost 0s/d 9 ( strojek 3132 ) a nosí se výborně jak na oyster tahu s easy linkem tak i na Hirsch Urban, který jsem jim pořídil ze Strapshopu a který mu podle mne sluší.

A nějaké fotky :

Starý model

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Nový model

• Odpovědi 58
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Dokonalá krása v jednoduchosti! Sám se nemůžu dočkat, až je taky nasadim na pazouru :) (starší verzi nejspíš)

Ať slouží a dělají radost.

Upraveno uživatelem Maxel
Odesláno

Tak snad to teď vydrží:-) Já bral ty Tvé po výměně jako víceméně přestupní stanici k Subům ND, ale pořád je mám a sdílím Tvůj pohled na věc. Naštěstí ty změny u nového modelu nejsou takové, abych si musel rvát vlasy.

Odesláno

Dokonalá krása v jednoduchosti! Sám se nemůžu dočkat, až je taky nasadim na pazouru :) (starší verzi nejspíš)

Ať slouží a dělají radost.

Díky, držím palce ať ti to vyjde 

Tak snad to teď vydrží:-) Já bral ty Tvé po výměně jako víceméně přestupní stanici k Subům ND, ale pořád je mám a sdílím Tvůj pohled na věc. Naštěstí ty změny u nového modelu nejsou takové, abych si musel rvát vlasy.

Snad vydrží, uvidíme. Změny nejsou nijak výrazné, ale o chloupek se mi ty nové líbí více.

Odesláno

Za světla

Za tmy

Odesláno

Do této doby byla mým snem "nekonečná nakloněná rovina", dnes je to tlačítko "rozhodně nesledovat" ve zdejším foru, bo se z toho tentononc  :flex:

Jsou krásný, já bych si dovolil zatoužit ve verzi 36mm ... a rád si počkám až jednou ... vždyť oni ten Éverest taky nedali hned v pátek odpoledne, zimu tam měli ... tak my krysi nížinné musíme přetrpět to čekání  :notworthy:

Takže gratuluju a ať ti vydrží minimálně do důchodu ...  :lol2:

Odesláno

Expy...nejlepe nositelne hodinky ktere jsem kdy mel a maji neuveritelny smrc jednoduchosti a tajemna...velka gratulace!!! :-)

Odesláno

Odesláno

Verze 2016 je pro mužskýho perfektní - dokonalá jednoduchost. Ty předchozí jsou s těmi zlatými číslicemi prostě zdobnější - ale viděl jsem je na ženské ruce, a taky paráda, k dámě sednou líp .-)

Ať si jich dlouho užíváš!

Odesláno (upraveno)

Verze 2016 je pro mužskýho perfektní - dokonalá jednoduchost. Ty předchozí jsou s těmi zlatými číslicemi prostě zdobnější - ale viděl jsem je na ženské ruce, a taky paráda, k dámě sednou líp .-)

Ať si jich dlouho užíváš!

Souhlas s tim ze jsou ty starsi zdobnejsi. Z mojeho pohledu je to dela nepatrne vic univerzalni. Ty nove cisla vypadaji vic sportovneji - ale nevidel jsem nove jeste nazivo abych si udelal celkovy dojem. Na druhou stranu lumi na cislech je super a na mych mi chybi. Byl jsem ze zacatku kritiky k nafoukle hodinove rucicce, ale zvykam si. Musim se konecne zastavit u AD.

Gratuluju a at vydrzi co nejdele. Ja mam svoje pres 2 roky a vypada to, ze z nich budou druhe definitivni k moonum (i kdyz ani po 2 letech neprestavam premyslet, jestli jsem nemel vzit radsi bile expy II, ale to by byla nejspis ta sama pisnicka pak, jen obracene a jednicky jsou proste vetsi klasika). Vic lumi fotek prosim! :)

Upraveno uživatelem kloubik
Odesláno (upraveno)

Souhlas s tim ze jsou ty starsi zdobnejsi. Z mojeho pohledu je to dela nepatrne vic univerzalni. Ty nove cisla vypadaji vic sportovneji - ale nevidel jsem nove jeste nazivo abych si udelal celkovy dojem. Na druhou stranu lumi na cislech je super a na mych mi chybi. Byl jsem ze zacatku kritiky k nafoukle hodinove rucicce, ale zvykam si. Musim se konecne zastavit u AD.

Gratuluju a at vydrzi co nejdele. Ja mam svoje pres 2 roky a vypada to, ze z nich budou druhe definitivni k moonum (i kdyz ani po 2 letech neprestavam premyslet, jestli jsem nemel vzit radsi bile expy II, ale to by byla nejspis ta sama pisnicka pak, jen obracene a jednicky jsou proste vetsi klasika). Vic lumi fotek prosim! :)

Diky :). Tvoje fotky Expů byly jedny z těch, které mě k Expám přivedly :)

Tak tedy nějaká ta lumi.

Expy

A pokus o makro

Upraveno uživatelem Ondrej71

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...