AKUC Odesláno 15. září 2016 Nahlásit Odesláno 15. září 2016 dočítaš o tom viac vo vlákne o hodinkách Laco ...
Tomix Odesláno 17. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 17. září 2016 Paaani, takze bol som uz na 100% rozhodnuty pre laco typ A, ale tak ako byva zvykom brazdil som este po tom internete ze co ak... no a neviem ci nastaste alebo na nestasie som narazil na tento kusok ktoryyy mi uplne zamotal hlavu http://www.toptime.sk/hodinky/steinhart/steinhart-nav-b-uhr-44-mm-handwinding.html zvazujem teda nad navSenim rozpoctu v spojitosti s tymito "stainami" co vravite? Dobra volba? pripadne nejake skusenosti niekto s nimi? dakujem
geralt Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 Je to na tobe. Mimostredna vterinovka na pilotky imho ne, ale zase rucni natah je paradni. Jeste bych rad upozornil na vintage typ A zde v inzerci za prijemnych 333?. Nejlepsi by bylo videt je vedle sebe a rozhodnout se dle pocitu srdcem... tohle o nicem jinem totiz neni;)
Tomix Odesláno 19. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2016 Ten unitas je naozaj krasny, nechal by som oci na nom + ritual ranneho natahovania hodiek.. Jedine co sa mi nelubi je ta mimostredova sekundovka. Neviem ci je to pravidlo pri tomto stroji ale v podstate som variantu s "normalnou" sekundovkou ani nenasiel pri tomto unitase. Inak ako byva zvykom som brazdil este po webe a takto vyzera sucasny vyber. Samozrejme sa nedokazem rozhodnut
Daemonultimate Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 Supr čupr kousek, ruční nátah bez data, ideální dvojče a mimostředku dělaj i klasici jako je Zenith, strojek pěknej, já jsem rozhodlej, bronzády jsou na špici.
geralt Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 Opravdu se zajed nekam podivat nazivo. Subjektivne: nelibi se mi zlate rucky, mimostredna vterinovka rusi cistotu ciferniku, ano rucni natah bych moc rad tez... Zustal bych u Steinu typ A, modre rucky, automat, resp. vzal bych ty titatove vintage z bazaru (ne, prodejce neni zadny muj znamy). Je radost pozorvat dlouhou vterinovku, jak si bezstarostne obiha... . Ale to bych vybral ja. Nosit budes jen a pouze ty
Tomix Odesláno 19. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 19. září 2016 Opravdu se zajed nekam podivat nazivo. Subjektivne: nelibi se mi zlate rucky, mimostredna vterinovka rusi cistotu ciferniku, ano rucni natah bych moc rad tez... Zustal bych u Steinu typ A, modre rucky, automat, resp. vzal bych ty titatove vintage z bazaru (ne, prodejce neni zadny muj znamy). Je radost pozorvat dlouhou vterinovku, jak si bezstarostne obiha... . Ale to bych vybral ja. Nosit budes jen a pouze ty Ved to ze neni nad to pozorovat velku sekundovku... Ta pidi mimostredka ma odrazda od nich idem mrknut ten bazar 1
AKUC Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 dnes som bol celý nažhavený že tisell pustí predaj pilotiek a objednám a zatiaľ sa to nedeje, už tam nemajú ani to kedy začnú s predajom ...
Frostie Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 (upraveno) Ten unitas je naozaj krasny, nechal by som oci na nom + ritual ranneho natahovania hodiek.. Jedine co sa mi nelubi je ta mimostredova sekundovka. Neviem ci je to pravidlo pri tomto stroji ale v podstate som variantu s "normalnou" sekundovkou ani nenasiel pri tomto unitase. Inak ako byva zvykom som brazdil este po webe a takto vyzera sucasny vyber. Samozrejme sa nedokazem rozhodnut je to jejich konstrukční charakteristika. Unitas 6497 ji má na 9, 6498 pak dole na 6 s tím, že ten má klidnější a vyladěnější chod - vlastní zkušenost, hodinky byly už výroby seřízeny na +3 sec/den. Upraveno 19. září 2016 uživatelem Frostie
cema Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 dnes som bol celý nažhavený že tisell pustí predaj pilotiek a objednám a zatiaľ sa to nedeje, už tam nemajú ani to kedy začnú s predajom ... Ono to,co tam bylo napsany neznamenalo, ze je zacnou prodavat, ale ze do 18.9. maj "holiday" a neobchoduji. Bylo to u vsech polozek. Taky jsem si to myslel.
AKUC Odesláno 19. září 2016 Nahlásit Odesláno 19. září 2016 Ono to,co tam bylo napsany neznamenalo, ze je zacnou prodavat, ale ze do 18.9. maj "holiday" a neobchoduji. Bylo to u vsech polozek. Taky jsem si to myslel.ďakujem, ja som si to všimol len u tej pilot a sub, škoda no, už mám veľké nutkanie si niečo kúpiť a práve tie pilotky som chcel vyskúšať ...
AndyAaron Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 Ja se na ne popravde taky chystam. Jen tak na zkousku budou fajn
cema Odesláno 20. září 2016 Nahlásit Odesláno 20. září 2016 Mám na zkoušku ty 43, ale ještě jsem je nevytáhl, protože ten origo řemínek mi byl krátký. Tak čekám až dorazí nový. Dal jsem je na černý nato, ale to se mi nelíbí. Jedna špatná mobilovka.
Tomix Odesláno 24. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Rozhodnuté - dnes objednávam http://www.toptime.sk/hodinky/steinhart/pilotky-steinhart/steinhart-nav-b-uhr-44-automatic-a-type.html Nejaké typy na stránky s peknými koženymi remenmi? (vintage napr.) PS: strapshop poznámDakujem
Mr.Štěpka Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Cena je sice 2x vyšší, než původní budget, ale na druhou stranu perfektní hodinky, co bez pochyby udělají spoustu radosti. Myslím, že velmi dobrá volba. Jinak s objednáním řemenu klidně počkej, až hodinky dorazí - třeba mě osobně přišel ten řemen od Steinhart dobrý. Odesláno z mého GT-I9192 pomocí Tapatalk
Tomix Odesláno 24. září 2016 Autor Nahlásit Odesláno 24. září 2016 Ano, budget je sice 2x vyšší, ale tie hodinky si ma proste získali Neviem či v danej cene by som kupil niečo lepšie. Zvažoval som ešte nad Laco typ A - s miyotou no stáli 300? . Tak si vravim po odporucaniach že stovečku priplatim a mam ETU. A čo sa remena týka mám predstavu skôr nejaký hnedý alebo vintage k nim tak preto pokukavam po niečom inom
Edifice562 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Blahopřeji k výběru!Mám tenhle typ hodinek rád , koneckonců na každodenní nošení mám Seiko SNK803 , které vycházejí z B-mustru.Osobně bych dnes , kdybych kupoval pilotky šel do těch Laco Aachen - mít pilotky od tradiční značky.. Ale ty Steinharty , cos vybral jsou taky super. Ať Ti d louho dělají radost....
karel hb Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Taky gratuluju, ja jsem u Steinhartu nikdy nezkousl to univerzální pouzdru s výškou nad 14mm, které dávají jak na automaty, kde to je kvůli výšce strojku a rotoru v pořádku, tak do ručního nátahu, kde to vypadá dost blbě, protože na výšku je pouzdru z poloviny prázdné. Sice vím, že pilotky by měly bý větší, ale výška, která překonává většinu potápek s lunetou se mi fakt nelíbí a nepřijde mi ani přiliš praktická a pohodlná. Ale mám malou ruku a je to čistě můj subjektivní názor, někomu tyto "nevýhody" mohou právě velice vyhovovat a být předností. Takže užívej a raduj se.
Tomix Odesláno 12. října 2016 Autor Nahlásit Odesláno 12. října 2016 Zdravíčko. Poslušne hlásim, že dneska som konečne obdržal balik s hodinkami. Čakanie bolo ťažké, ale určite stálo za to. Hodinky su pre mňa uplne perfektnéééé, naživo je to paráda - to sa s obrázkami ani porovnať nedá. Som nadšený. Super pocit pri prvotnom natiahnuti cez korunku a ešte lepší zvuk ako si "idú" Neviem z nich spustiť zrak. Chcel by som sa Vám touto cestou zároveň aj poďakovat za pomoc pri výbere... Pripajam na záver zopár fotiek
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se