geometr Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července Taky jsem přál Carlosovi. Chyběla mu dneska ta jeho drzost.
tikzot Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července Sinner namotivanej moc a bez chyb.. Carlos opařenej a pod tlakem a očekáváním.. ale stejně je to borec
geometr Odesláno 13. července Nahlásit Odesláno 13. července Souhlas. Bylo to moc pěkný. Sinner byl dneska lepší a šel si za tím nekompromisně, vyhrál zaslouženě. Určitě se můžem těšit na další pěknej tenis těhle současnejch mladejch borců.
tikzot Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Krejcikova teď tiebrake na US OPEN☝14:12 24 minut
tikzot Odesláno 31. srpna Nahlásit Odesláno 31. srpna Neskutečný obrat a Bára to dotáhladlouho jsem neviděl takhle krásnej ženskej tenis 1
vzduch Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Taková naše malá, nevýznamná zemička a tolik tenisových hvězd se v ní rodí. Bravo, bravissimo
tikzot Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září Marketa taky super otočka, je to dobré Tohle ale byla jízda ta Barbora. Neskutečný Tiebrake.
habadej Odesláno 1. září Nahlásit Odesláno 1. září (upraveno) Já Markétu považuji za černého koně turnaje. Zdá se mi, že tu pauzu zaviněnou zraněním využila k nabrání svalové hmoty. Ramena má jak kulturistka a ta akcelerace při servisu je znát. Přeservisovat nejlépe podávající hráčku na okruhu, to už něco znamená. Ten poslední game byl fantastický. Trochu to trvalo, než si to sedlo, ale teď to už frčí. Myslím, že pokud se neposere, Sabalenku udělá, má s ní celkem vyrovnanou bilanci. Sabalenka jede, když to jde podle jejího scénáře, ale jak jí to někdo naruší, tak přitvrdí a začne se vyhazovat. Markéta má všechno, údery, pestrost hry, obranu, pohyb a poslední zápasy i razanci a podání. To musí vyjít!! Upraveno 1. září uživatelem habadej 4
neuromancer Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Moc pěkné se to čte https://www.usopen.org/en_US/news/articles/2025-09-01/why_3_of_the_4_womens_2025_us_open_quarterfinals_feature_a_czech_player.html 1 1 2
tikzot Odesláno 2. září Nahlásit Odesláno 2. září Škoda.. tlak velkej, únava.. ale velkej klobouk před Bárou V noci Markéta přetlačí napíchanou Arynu
tikzot Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září (upraveno) Tak bohužel all out. Lehečka neměl na Carlose šanci, nedělal nic špatně, jen ten Carlos hrál top vše, kolikrát sem ten míček ani nepostřehl při rychlém returnu/servisu.. Markéta velká škoda, že nenastoupila, to by byla slušná řežba. I tak ale super výkon českých tenistů letos Upraveno 3. září uživatelem tikzot 1
geometr Odesláno 3. září Nahlásit Odesláno 3. září Katka Siniaková ve finále čtyřhry, budeme držet palce. Koukal jsem na Igu, ta dneska neměla den, jak se jí občas stává.
tikzot Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září (upraveno) Tak přepsaná historie a dalsí fight Carlito vs Jannik, 3 x ve finále GS v jednom roce, neskutečný.. carlos bez ztráty setu a jen 2x ztratil podánízejtra se na to mega těším. dojede i kačer na kukačku Upraveno 6. září uživatelem tikzot
geometr Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září A my máme vítězky v ženský deblový juniorce, když už se to nepodařilo Siniakové. Pěkná práce!
tikzot Odesláno 6. září Nahlásit Odesláno 6. září Jo super, včera neměla Siniaková svůj den, jinak by jé rozmetaly. Ale i tak super výkon čechů letos na US. jsem zvědav zda Sabalenka konečně večer promění finále v první Titul.. hnat budou Anisimovovou.. ještě po tom debaklu na Wimbledonu kde dostala 2x 6:0
geometr Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září Noo... tak dneska Carlos jasně lepší. Zaslouženě vyhrál. Tak nějak celej turnaj si pro to šel.
tikzot Odesláno 7. září Nahlásit Odesláno 7. září To není tenistaúlet co tam předváděl, zasloužil si to mega a Crown is your Carlos
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se