shadepirat Odesláno 23. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. ledna 2022 (upraveno) Laco Aachen 42 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. ledna 2022 uživatelem shadepirat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Včera poslány přímo z Laco, dnes je kurýr doručil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 před 23 minutami, KralJan napsal: Včera poslány přímo z Laco, dnes je kurýr doručil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Super!!! Gtatulace! Tyhle sem, prosím, dávej častěji. Už strašně dlouho chci pilotky, ale nemůžu se rozhodnout. Například už jen rozhodování mezi těmito Blaue Stunde a klasickými Augsburg je už mojí noční můrou. A to se nebavím o tom, když se mezi to přimíchají Laco Faro/Aachen, Steinharty, Hamiltony, Alpiny... no zkrátka lítám v tom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Taky jsem bojoval s tím který, tak jsem postupně kupoval Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lacifer Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Před hodinou, KralJan napsal: Včera poslány přímo z Laco, dnes je kurýr doručil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Móc pěkné hodinky, gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Jó, taky jsem řešil dilema jaký pilotky vybrat. Hlavně to bylo mezi Stowou a Lacem. Ale pak jsem si uvědomil, že už jsem jedny Laco měl, byly super a tak jsem sáhnul opět po nich, jen s B cifrem. A ty už nesmím v pomatení myslí pustit Sice teď ruku okupují jiný, na hony vzdálený pilotkám, ale takovej už je úděl chronomagora Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Tak tak. Když jsem uvažoval o koupi pilotek, modrý cifr jsem dlouho zvažoval. I naživo se mi moc líbil. Ale nakonec jsem zvolil univerzálnější klasiku. Ale na modrásky se vždycky rád podívám Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Objednával jsem přímo na Laco, využil jsem úpravy proti standardnímu provedeni: - antireflex vnitřní a vnější - lepší strojek Laco 31 -rytina na přání 18. objednáno a zaplaceno kartou, dneska doručeno na adresu, takže super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Hmmm, ten antireflex jim musí slušet. Ty hodinky jsou parádně čitelné už tak, natož pak s antireflexen.Odesláno z mého SHT-W09 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 26. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. ledna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 před 10 hodinami, KralJan napsal: Objednával jsem přímo na Laco, využil jsem úpravy proti standardnímu provedeni: - antireflex vnitřní a vnější - lepší strojek Laco 31 -rytina na přání 18. objednáno a zaplaceno kartou, dneska doručeno na adresu, takže super Pokud to není tajné, jaká byla výsledná cena? Ty úpravy znějí velmi lákavě. Vůbec jsem o této možnosti nevěděl. Děkuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 před 6 hodinami, Chronopetr napsal: Pokud to není tajné, jaká byla výsledná cena? Ty úpravy znějí velmi lákavě. Vůbec jsem o této možnosti nevěděl. Děkuji. Určitě není - 556.58€ vč. DPH a dopravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 před 2 hodinami, KralJan napsal: Určitě není - 556.58€ vč. DPH a dopravy Díky, takže cca +5tis. oproti základu v Chronoshopu. To není vůbec špatné, čekal jsem rozhodně vyšší částku. Super, užívej, piš dojmy, foť . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 27. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2022 základní cena ..........340€ stojek Laco 31..........55€ antireflex...................50€ rytina u první objednávky zdarma, zbytek je DPH a doprava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Ve středu jsem je seřídil spolu s AUGSBURG se strojkem Laco 21 Aktuálně Laco 21 + 28s Laco 31 + 2s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Laco Cuxhawen.Můj první unitas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 28. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2022 Objednával jsem přímo na Laco, využil jsem úpravy proti standardnímu provedeni: - antireflex vnitřní a vnější - lepší strojek Laco 31 -rytina na přání 18. objednáno a zaplaceno kartou, dneska doručeno na adresu, takže super Gratulace!Tohle je fakt super, kastomizace a dovoz Parádní servis mají.Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 před 23 hodinami, Aleš 75 napsal: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Laco Cuxhawen.Můj první unitas. A tiká to krásně, že jo?? Když vidím tvoji fotku, říkám si, proč mi tak dlouho leží v šupleti. Budu je muset zase někdy aspoň chvilku ponosit. Užívej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 29. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. ledna 2022 před 2 hodinami, bacil.357 napsal: A tiká to krásně, že jo?? Když vidím tvoji fotku, říkám si, proč mi tak dlouho leží v šupleti. Budu je muset zase někdy aspoň chvilku ponosit. Užívej.. Jj tikkaaa,dal jsem k tomu modrýho žraloka v kombinaci s těma modřenýma ručkama super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 31. ledna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se