KralJan Odesláno 20. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Tak jsem asi blázen, ale já si ještě musel pořídit A-muster od Laca (Westerland). A nevím, které jsou lepší. Takže konečně budu poctivě střídat, když mám dvoje nejoblíbenější hodinky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 21. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Tak to už je fakt nemoc :-), ale je fakt, že oboje jsou skvělé. Gratuluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Greenhornik Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Nemoc to je, ale zas na druhou stranu se mě zmocnil takový zvláštní klid, že vím, kde je moje místo ale myslím, že to bude na chvíli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Tyjo dej pokoj, měl jsem A-cifr, prodal jsem, za čas pořídil B-cifr a teď abych k tomu ještě zpět doplnil ten A. Néééééééé :))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 21. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2022 Udělal jsem krátké video s Laco Kempten Erbstück. Ta patina je prostě boží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadekB Odesláno 22. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 před 23 hodinami, El Nano napsal: Udělal jsem krátké video s Laco Kempten Erbstück. Ta patina je prostě boží. Povedené video zajímavých hodinek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 22. března 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2022 V 21. 3. 2022 v 22:12, El Nano napsal: Udělal jsem krátké video s Laco Kempten Erbstück. Ta patina je prostě boží. Profi video. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 9. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. dubna 2022 Flígr B Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 15. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2022 Augsburg 39: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 26. dubna 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. dubna 2022 Po letech odluky opět na ruce :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 30. dubna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. dubna 2022 Dneska Laco Áčka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MejlaG Odesláno 12. května 2022 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Jo jo Atacama Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 12. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2022 Dneska dorazily. Laco Aachen 42. Teď už jen Speedmastery a bude to komplet Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 13. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2022 Německá preciznost. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 Flieger Friday! Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendellin Odesláno 20. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2022 Flieger freitag Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bacil.357 Odesláno 2. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. června 2022 Dlouho jsem je neměl na ruce. I myšlenky na prodej proběhly. Ale když jsem je vzal na ruku..... Zase to zajiskřilo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 9. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. června 2022 Zítra půjdou zase na ruku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 15. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se