Gustaf Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května před 1 minutou, honza71 napsal: Poradatelska zeme ma v pripade postupu do ctvrtfinale zajisteno, ze ho bude hrat doma. A tak, aby bylo zachovano pravidlo vitez skupiny proti nejslabsimu, tak by se hralo 1-4 2-3 v ramci stavajicich skupin. Jo taaaak....to dává smysl. Díky za osvětu.
spineshank Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května Jako já se díval až teď a musím říct že jsme hráli dobře. Bohužel ty vyloučení byly tím co nám to posralo. Snad nám to otevřelo oči a čtvrtfinále bude už v naší režii
geometr Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května (upraveno) Tak si střihem opáčko? Nebo? Edit: Tak už mi bylo doma vysvětleno, jak to bude (žena je větší hokejového fanda, než já). Upraveno 20. května uživatelem geometr
spineshank Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května jdeme na swe,to asi není úplně ideální soupeř no jsem z toho malinko nejistej...
geometr Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května No, taky jsem si říkal, že Amíci podruhý by byli možná lepší.
spineshank Odesláno 20. května Nahlásit Odesláno 20. května to si myslím taky,ale bohužel jdem na ty švédy a tam cítím že to budeme mít těžký ale porazit se dá každej,tak budem fandit a doufat že nám ukáží naši jak to umí
Frantik Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Tak to je bohužel nejhorší možna verze Ale fandime samozřejmě.
honza71 Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Omlouvam se, za chybne info ohledne ctvrtfinale. Nasi to daj. O co min tomu verim, o to vic si to budu zitra prat Bylo by krasny je splachnout jako v Praze. Jsem zvedavej na volbu brankare.
Gustaf Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Bohužel jsme prohráli ten nejdůležitější zápas no. Rakousko by bylo skvělý.... škoda
spineshank Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května jak píše Frantík,je to dle mého názoru nejhorší varianta,ale zase na druhou stranu,kdo kromě Dánů je tam slabej? Takže musíme fandit a snad to kluci zvládnou a půjdeme dále
MartinJel Odesláno 21. května Nahlásit Odesláno 21. května Snad to byla poslední prohra a teď už budou samé výhry. Pevně věřím, že Švédy porazíme. Povíme si v pátek
horal Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Je to hokejový zápas nebo reklamní leták? Za chvíli už na hru nezbude ani čas. A dnes si nás mažou na chleba..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se