Maro Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února před 1 hodinou, Campino napsal: Máš pravdu, je to len tvoja urazená ješitnosť. Na takú pičovinu čo si napísal je fakt zbytočné reagovať.. Tak vidím, že ses toho držel
Dráteník Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Spojené státy americké drtivé rozdrtili kanadce
Koprisalov Odesláno pátek v 13:44 Nahlásit Odesláno pátek v 13:44 před 4 hodinami, honza71 napsal: Doufám, že to dnes "Cheza" zvládne Zítra a zvládne 1
honza71 Odesláno pátek v 16:00 Nahlásit Odesláno pátek v 16:00 před 2 hodinami, Koprisalov napsal: Zítra a zvládne Jj, mas recht. Jsem roztrzity
kuncák7 Odesláno pátek v 16:21 Nahlásit Odesláno pátek v 16:21 před 7 hodinami, honza71 napsal: Doufám, že to dnes "Cheza" zvládne Hele, fandím jim (teď to mám na hokej nejblíž), ale doufám, že to zítra nezvládne a vyzere si to do sedmého zápasu. Za tu hrůzu co předvádějí celou sezónu. Jsem vlastně masochista, protože tam chodím pravidelně.
honza71 Odesláno pátek v 19:12 Nahlásit Odesláno pátek v 19:12 (upraveno) před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Hele, fandím jim (teď to mám na hokej nejblíž), ale doufám, že to zítra nezvládne a vyzere si to do sedmého zápasu. Za tu hrůzu co předvádějí celou sezónu. Jsem vlastně masochista, protože tam chodím pravidelně. ja mam Chezu jako srdcovku jeste ze studentskejch let. Jsem rozenej ropak a jezdil jsem tam fandit jako student. Ze vyhrali par let zpatky svuj prvni titul mi na doziti staci, ale kdyby spadli, to bych nesl tuze tezce. Imho ten klub do extraligy zkratka patri. Tak snad to dobre dopadne. A ty uz nejsi v Praze, ze chodis na hokej do Litvinova ? Upraveno pátek v 19:12 uživatelem honza71
Koprisalov Odesláno pátek v 19:12 Nahlásit Odesláno pátek v 19:12 před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Hele, fandím jim (teď to mám na hokej nejblíž), ale doufám, že to zítra nezvládne a vyzere si to do sedmého zápasu. Za tu hrůzu co předvádějí celou sezónu. Jsem vlastně masochista, protože tam chodím pravidelně. Nechodíš stát náhodou na domácí modrou ?
kuncák7 Odesláno pátek v 23:53 Nahlásit Odesláno pátek v 23:53 před 4 hodinami, honza71 napsal: ja mam Chezu jako srdcovku jeste ze studentskejch let. Jsem rozenej ropak a jezdil jsem tam fandit jako student. Ze vyhrali par let zpatky svuj prvni titul mi na doziti staci, ale kdyby spadli, to bych nesl tuze tezce. Imho ten klub do extraligy zkratka patri. Tak snad to dobre dopadne. A ty uz nejsi v Praze, ze chodis na hokej do Litvinova ? před 4 hodinami, Koprisalov napsal: Nechodíš stát náhodou na domácí modrou ? Už 2,5 roku nejsem v Praze a přesedlal jsem na Chezu. Bez hokeje bych to nedal ( předtím jsem na ně jezdil příležitostně, od přestěhování pravidelně ). Sestup jim nepřeju ani náhodou, jen chci, ať se chytnou za rypák. Jinak to mám vlastně nejblíž na Kladno, ale to z principu nikdy.
honza71 Odesláno před 8 hodinami Nahlásit Odesláno před 8 hodinami Tak nakonec jednoznacne Snad bude pristi sezona lepsi. Ted jsem zvedavej na Dynamo. 2-0 na zapasy, vedeni 4:1 ve tretim a pak ... no Trinec, klasika Ale preju to Dynamu, snad uz to konecne urvou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se