Maro Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února před 1 hodinou, Campino napsal: Máš pravdu, je to len tvoja urazená ješitnosť. Na takú pičovinu čo si napísal je fakt zbytočné reagovať.. Tak vidím, že ses toho držel
Dráteník Odesláno 22. února Nahlásit Odesláno 22. února Spojené státy americké drtivé rozdrtili kanadce
Koprisalov Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna před 4 hodinami, honza71 napsal: Doufám, že to dnes "Cheza" zvládne Zítra a zvládne 1
honza71 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna před 2 hodinami, Koprisalov napsal: Zítra a zvládne Jj, mas recht. Jsem roztrzity
kuncák7 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna před 7 hodinami, honza71 napsal: Doufám, že to dnes "Cheza" zvládne Hele, fandím jim (teď to mám na hokej nejblíž), ale doufám, že to zítra nezvládne a vyzere si to do sedmého zápasu. Za tu hrůzu co předvádějí celou sezónu. Jsem vlastně masochista, protože tam chodím pravidelně.
honza71 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna (upraveno) před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Hele, fandím jim (teď to mám na hokej nejblíž), ale doufám, že to zítra nezvládne a vyzere si to do sedmého zápasu. Za tu hrůzu co předvádějí celou sezónu. Jsem vlastně masochista, protože tam chodím pravidelně. ja mam Chezu jako srdcovku jeste ze studentskejch let. Jsem rozenej ropak a jezdil jsem tam fandit jako student. Ze vyhrali par let zpatky svuj prvni titul mi na doziti staci, ale kdyby spadli, to bych nesl tuze tezce. Imho ten klub do extraligy zkratka patri. Tak snad to dobre dopadne. A ty uz nejsi v Praze, ze chodis na hokej do Litvinova ? Upraveno 24. dubna uživatelem honza71
Koprisalov Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna před 2 hodinami, kuncák7 napsal: Hele, fandím jim (teď to mám na hokej nejblíž), ale doufám, že to zítra nezvládne a vyzere si to do sedmého zápasu. Za tu hrůzu co předvádějí celou sezónu. Jsem vlastně masochista, protože tam chodím pravidelně. Nechodíš stát náhodou na domácí modrou ?
kuncák7 Odesláno 24. dubna Nahlásit Odesláno 24. dubna před 4 hodinami, honza71 napsal: ja mam Chezu jako srdcovku jeste ze studentskejch let. Jsem rozenej ropak a jezdil jsem tam fandit jako student. Ze vyhrali par let zpatky svuj prvni titul mi na doziti staci, ale kdyby spadli, to bych nesl tuze tezce. Imho ten klub do extraligy zkratka patri. Tak snad to dobre dopadne. A ty uz nejsi v Praze, ze chodis na hokej do Litvinova ? před 4 hodinami, Koprisalov napsal: Nechodíš stát náhodou na domácí modrou ? Už 2,5 roku nejsem v Praze a přesedlal jsem na Chezu. Bez hokeje bych to nedal ( předtím jsem na ně jezdil příležitostně, od přestěhování pravidelně ). Sestup jim nepřeju ani náhodou, jen chci, ať se chytnou za rypák. Jinak to mám vlastně nejblíž na Kladno, ale to z principu nikdy.
honza71 Odesláno 26. dubna Nahlásit Odesláno 26. dubna Tak nakonec jednoznacne Snad bude pristi sezona lepsi. Ted jsem zvedavej na Dynamo. 2-0 na zapasy, vedeni 4:1 ve tretim a pak ... no Trinec, klasika Ale preju to Dynamu, snad uz to konecne urvou.
kuncák7 Odesláno 28. dubna Nahlásit Odesláno 28. dubna Jsem rád, že hlavní role patřila sesivce , bohužel jen v jiném týmu. Červenka je borec a už v roce 2008 jsem věděl, že z něj bude hvězda ( jen jsem nečekal, že ještě v roce 2026 bude vládnout extralize ).
Pozorovatel Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května MS 2026 Tak zatím to jde, Dánsko poraženo. Ale uvidíme, jak si poradíme s dalšími
Pozorovatel Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Prohra se Slovinskem..... To jsou jelimani
Lucky Lucaso Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května To jsou fakt vocasove. To je neuveritelny 1
Bert Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Náhodou, včera to byl od našich vyloženě medailový výkon .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1 2 1
honza71 Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května Kazdy mistrovstvi se tohle nekteremu "velkemu" tymu stane. Ale cekal jsem to vcera spis u domacich. Kdyz nasi prohravali 0:1, tak vyskocil kurz na nase na 1,48. To me svrbely prsty, abych si vsadil. Kdyz nasi otocili na 2:1, rikal jsem si skoda, ze jsem to nevsadil. No a nakonec jsem byl tuze rad
Lucky Lucaso Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května No, a ja si presne v ten moment vsadil, a nakonec jsem byl tuze nerad
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se