Frostie Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Tak abyste nerikali, ze jen nadavam, tak koukam na Trinec - Pce a hrajou jak z partesu. Brusli, napadaji, cpou se do Kvaci, vzadu obetavi.Edit: ted zaber na kotel hosti, plno. Kdyby Dynamo hralo v sobotu na Marsu, v patek jsou tam fanousci z PardubicZatím gut, čekám že dají góly ještě Mižu a Ondra Machala
Návštěvník Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Zatím gut, čekám že dají góly ještě Mižu a Ondra MachalaMně by stacilo, kdyby uz zadnej nedostali. :-)). Ale bude to tezky. Navic to vylouceni Stepana mi prislo hodne pritazeny za vlasy. Prouhatci po nem jdou uz delsi dobu. Pritom klasicky bek stary skoly. Tvrdej, neboji se osobnich souboju, nehraje zakerne. Je velkej a nektery skrckove jsou mu po prsa.
Návštěvník Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Zatím gut, čekám že dají góly ještě Mižu a Ondra Machalatvl ty jsi mel pravdu!!!!
Frostie Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 tvl ty jsi mel pravdu!!!!Jo, Mižu na trojku a Ondra to dá za čtyři a Pendolínem domů
Frostie Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Tak to bychom měli, chyba ovšem je, že Kladno na Kometě asi vyhraje
Prochy68 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 (upraveno) Jistě že vyhraje :-) Teda vyhralo Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalk Upraveno 1. března 2020 uživatelem Prochy68
Frostie Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Jistě že vyhraje :-) Teda vyhralo Odesláno z mého Lenovo TB3-850F pomocí Tapatalkteď už to víme, psal jsem to dvě minuty před koncem
Návštěvník Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 V úterý Sparta a snad bude klid. Lístek mám koronavirus nekoronavirus. Ať si v Brně dělají, co chtějí, je to jejich věc, Tesla si to musí uhrát sama
kuncák7 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 V úterý Sparta a snad bude klid. Lístek mám koronavirus nekoronavirus. Ať si v Brně dělají, co chtějí, je to jejich věc, Tesla si to musí uhrát samaTak gratulace. Vyhrát v Třinci. Takhle mají hrát celou sezónu.
Návštěvník Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 boze ty Vitkovice... Asi by se taky měli podívat na tabulku
Návštěvník Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Tak gratulace. Vyhrát v Třinci.Takhle mají hrát celou sezónu. Příčinu hledej jinde než na ledě. Jinak v to úterý to bude masakr. Sparta se posere, aby u nás bodovala (Hořava, Ton), Kladno s Bolkou nevěřím, že nevyhraje (Patera MB) a v Brně dostali hráči od lidí naloženo, šestku jistou nemají, tak to nebude jak dneska kuželky a sněhulák v bráně. žádný maňana se nekoná. V úterý musí žrát led. Je vyprodáno
kuncák7 Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 Jen počkej, nakonec tam zahucej Vítkovice a budem se všichni divit.
Návštěvník Odesláno 1. března 2020 Nahlásit Odesláno 1. března 2020 dom Jen počkej, nakonec tam zahucej Vítkovice a budem se všichni divit.doma Vary a pak Mechov. Tam se to bude mlet o výhodu prvního mače v předkole, těžko hádat
kuncák7 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Dnes jsem u přenosu po sakra dlouhé době skoro řval klasickou větu-pískej konec.Nakonec v budejkach 1-12.Strasny. Holt příprava na play-off.
Návštěvník Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Dnes jsem u přenosu po sakra dlouhé době skoro řval klasickou větu-pískej konec.Nakonec v budejkach 1-12.Strasny. Holt příprava na play-off. Budějická dvanáctka nešmakuje??
kuncák7 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Budějická dvanáctka nešmakuje?? No, mě by nesmakovala ani sedmička :-), ale dvanáctka je fakt moc.
Návštěvník Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 (upraveno) No, mě by nesmakovala ani sedmička :-), ale dvanáctka je fakt moc. U nás nervozita vrcholí, na zítra zbývalo asi 300 lupenů na stání, snad to dopadne. Občas se tady píše o pardubické podpoře hráčům, jak to tady prožíváme, taky o tom blábolím, tak jsem našel, jak to vypadalo poté, co hráči fanouškům celou sezonu trochu srali na hlavu a pak se udrželi v lize. Po zápase s Jihlavou mančaft nepustili půl hodiny z ledu. Najdi si cca 7:45.Magoři Tohle není titul, ale udržení se v lize po nepovedené sezoně Nebo Dynamo expres na Slavii. Myslím, že tam bylo 8000 lidí z Pardubic. To byl taky slušný mazec Upraveno 2. března 2020 uživatelem Roman I.
Návštěvník Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 No, mě by nesmakovala ani sedmička :-), ale dvanáctka je fakt moc.Jj ty Budějky jsou výkonnostně trochu jinde. Já mám každý týden zpravodajství od kámoše co to celkem žere a sleduje Vsetín. Minule mě i vytáhl na tu Slávii a musím říct, že ty skyboxy nejsou co bývaly, když jsem tam byl za jejich extraligového působení Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Příště až mě překecají můžeš s námi
kuncák7 Odesláno 2. března 2020 Nahlásit Odesláno 2. března 2020 Vojto, ty woe, na extralize jsi byl v O2 aréně a ne ve stodole :-)).Romane, tu jízdu na Slavii jsem zažil a záviděl vám, bylo tam celkem cca 15,5 tis.lidi-8 tis od vás, 7 tis nezucastnenejch a 500 fandů Slavie. A Slavie hrála doma.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se