Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

No nevím čím si Zlín zasloužil tuhle nálepku- mají sice pomalé rozjezdy a rozpočet asi jeden z nejnižších v extralize, ale rozhodně mě výkonama každej rok přesvědčej o tom, že do předkola play-off patří. Táhnou totiž za jeden provaz a hrajou jako tým, stejně jako Olmík.

A to o sobě fakt nemůžu říct, že bych jim fandil :-)- stále mě straší Leška, Balaštík a to už nehrajou cca 5 let?  

O Balaštíkovi ani nemluv, to je stejnej případ jako Petr Ton, Viktor Ujčík a jiní podobní. Ničím extra nevyniká (přeháním) ale pak si stoupne k brance a kdyby ho trefili do ucha, tak je to s jistotou odražený do branky :D

Letos jsem viděl pár zápasů Zlína a ten provaz a týmové ztopoření tam letos jaksi nevidím.

Odesláno

To se dobře poslouchá :-)))).

Jinak kdybyste vedeli, kam jsme zalozili GM klubu, dejte nam vedet.

Odesláno

. Dyť to je hotová karikatura,co tam poslední měsíce předvádíte.

Kamarade, posledni roky a tech je uz sedm

Odesláno

No nevím čím si Zlín zasloužil tuhle nálepku- mají sice pomalé rozjezdy a rozpočet asi jeden z nejnižších v extralize, ale rozhodně mě výkonama každej rok přesvědčej o tom, že do předkola play-off patří. Táhnou totiž za jeden provaz a hrajou jako tým, stejně jako Olmík.

A to o sobě fakt nemůžu říct, že bych jim fandil :-)- stále mě straší Leška, Balaštík a to už nehrajou cca 5 let?

Na tom posledním finále jsem byl...to byla jízda, kolik jsme vám dali? 5:2 nebo 5:3 jestli dobře vzpomínám.

Fanoušci ostatních klubů nemůžou stále rozchodit to, že Zlín za relativně malé prachy udělal za posledních 25 let dvě zlata, čtyři druhé místa a jednou třetí flek. :-)

Odesláno (upraveno)

Na tom posledním finále jsem byl...to byla jízda, kolik jsme vám dali? 5:2 nebo 5:3 jestli dobře vzpomínám.

Fanoušci ostatních klubů nemůžou stále rozchodit to, že Zlín za relativně malé prachy udělal za posledních 25 let dvě zlata, čtyři druhé místa a jednou třetí flek. :-)

Jj, 2005 nejnabitejsi sezona pri vyluce NHL PCE - ZLN 4;0 finale, to bylo labuzo :-))

Dopita, Bulis, Hejduk, Hemsky, Lasak, Divisek, Mikeska, M. Sykora,Blazej, Koukal, Prucha atd. to snad uz ani neni pravda. Jmenama nabity souperi prijizdeli a dvacet km pred ceduli Pardubice prohravali 2:0

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

KNa koho se tehdy chodilo:

Sparta Praha (7 hráčů):

Karel Pilař (tehdy kmenový hráč Toronta), Josef Melichar (Pittsburgh), David Výborný (Columbus), Ivan Majeský (Atlanta), Jan Hlaváč (NY Rangers), Petr Nedvěd (Edmonton), Martin Havlát (Ottawa).

Liberec (6):

Jaroslav Modrý, Tomáš Klouček (oba Atlanta), Jiří Fischer (Detroit), Václav Nedorost (Florida), Aleš Kotalík (Buffalo), Radim Vrbata (Carolina).

Znojmo (6):

Tomáš Vokoun (Nashville), Patrik Eliáš (New Jersey), Martin Havlát (Ottawa), Karel Rachůnek (NY Rangers), Martin Prusek (Ottawa), Zdeněk Blatný (Atlanta).

Třinec (6):

Michal Rozsíval (Pittsburgh), Tomáš Klouček (Atlanta), Branislav Mezei (Florida), Radek Bonk (Montreal), Pavel Brendl (Carolina), Jaroslav Svoboda (Carolina).

Kladno (5):

Jaromír Jágr (NY Rangers), Tomáš Kaberle (Toronto), František Kaberle (Carolina), Ivan Huml (Boston), Jan Hrdina (New Jersey).

Litvínov (5):

Martin Ručinský (Vancouver), Martin Škoula (Anaheim), Jiří Šlégr (Boston), Tomáš Kůrka (Carolina), Miroslav Zálešák (San Jose).

Slavia Praha (5):

Josef Vašíček (Carolina), Tomáš Klouček (Atlanta), Žigmund Pálffy (Los Angeles), Jozef Stümpel (Los Angeles), Jaroslav Špaček (Columbus).

Plzeň (5):

Martin Straka (Los Angeles), Jaroslav Špaček (Columbus), Martin Cibák (Tampa Bay), Jason Marshall (NY Rangers), Milan Kraft (Piittsburgh).

Vsetín (5):

Roman Čechmánek (Los Angeles), Rostislav Klesla (Columbus), Branko Radivojevič, Radovan Somík (oba Philadelphia), Jiří Hudler (Detroit).

Pardubice (4):

Milan Hejduk (Colorado), Jan Bulis (Montreal), Aleš Hemský (Edmonton), Michal Rozsíval (Pittsburgh).

Vítkovice (4):

Martin Prusek (Ottawa), Pavel Kubina (Tampa Bay), Marek Malík (Vancouver), Václav Varaďa (Ottawa).

Zlín (4):

Roman Hamrlík (NY Islanders), Radek Bonk (Montreal), Petr Čajánek (St. Louis), Martin Erat (Nashville)

Karlovy Vary (1):

Milan Kraft (Pittsburgh)

V první lize tehdy hráli:

České Budějovice: Radek Martínek (NY Islanders), Václav Prospal (Anaheim), Radek Dvořák (Edmonton), Roman Turek, Andrew Ference (oba Calgary), Stanislav Neckář (Tampa Bay). Beroun: Jiří Fischer (Detroit), Olomouc: Pavel Brendl, Jaroslav Svoboda (oba Carolina), Ml. Boleslav: Radim Vrbata (Carolina).

Odesláno

Jojo pamatuju, mě spíš vadilo za Balaštík, ač chlap jak hora, padal při očním kontaktu, u Lesky to bylo totéž. Jinak co psal kolega nade mnou-puk šel 5m vedle, trefil Balaštíka a byl to gól :-),to jsem se mohl zvencnout.

Návštěvník vwtyp11
Odesláno

KNa koho se tehdy chodilo:

Sparta Praha (7 hráčů):

Karel Pilař (tehdy kmenový hráč Toronta), Josef Melichar (Pittsburgh), David Výborný (Columbus), Ivan Majeský (Atlanta), Jan Hlaváč (NY Rangers), Petr Nedvěd (Edmonton), Martin Havlát (Ottawa).

Liberec (6):

Jaroslav Modrý, Tomáš Klouček (oba Atlanta), Jiří Fischer (Detroit), Václav Nedorost (Florida), Aleš Kotalík (Buffalo), Radim Vrbata (Carolina).

Znojmo (6):

Tomáš Vokoun (Nashville), Patrik Eliáš (New Jersey), Martin Havlát (Ottawa), Karel Rachůnek (NY Rangers), Martin Prusek (Ottawa), Zdeněk Blatný (Atlanta).

Třinec (6):

Michal Rozsíval (Pittsburgh), Tomáš Klouček (Atlanta), Branislav Mezei (Florida), Radek Bonk (Montreal), Pavel Brendl (Carolina), Jaroslav Svoboda (Carolina).

Kladno (5):

Jaromír Jágr (NY Rangers), Tomáš Kaberle (Toronto), František Kaberle (Carolina), Ivan Huml (Boston), Jan Hrdina (New Jersey).

Litvínov (5):

Martin Ručinský (Vancouver), Martin Škoula (Anaheim), Jiří Šlégr (Boston), Tomáš Kůrka (Carolina), Miroslav Zálešák (San Jose).

Slavia Praha (5):

Josef Vašíček (Carolina), Tomáš Klouček (Atlanta), Žigmund Pálffy (Los Angeles), Jozef Stümpel (Los Angeles), Jaroslav Špaček (Columbus).

Plzeň (5):

Martin Straka (Los Angeles), Jaroslav Špaček (Columbus), Martin Cibák (Tampa Bay), Jason Marshall (NY Rangers), Milan Kraft (Piittsburgh).

Vsetín (5):

Roman Čechmánek (Los Angeles), Rostislav Klesla (Columbus), Branko Radivojevič, Radovan Somík (oba Philadelphia), Jiří Hudler (Detroit).

Pardubice (4):

Milan Hejduk (Colorado), Jan Bulis (Montreal), Aleš Hemský (Edmonton), Michal Rozsíval (Pittsburgh).

Vítkovice (4):

Martin Prusek (Ottawa), Pavel Kubina (Tampa Bay), Marek Malík (Vancouver), Václav Varaďa (Ottawa).

Zlín (4):

Roman Hamrlík (NY Islanders), Radek Bonk (Montreal), Petr Čajánek (St. Louis), Martin Erat (Nashville)

Karlovy Vary (1):

Milan Kraft (Pittsburgh)

V první lize tehdy hráli:

České Budějovice: Radek Martínek (NY Islanders), Václav Prospal (Anaheim), Radek Dvořák (Edmonton), Roman Turek, Andrew Ference (oba Calgary), Stanislav Neckář (Tampa Bay). Beroun: Jiří Fischer (Detroit), Olomouc: Pavel Brendl, Jaroslav Svoboda (oba Carolina), Ml. Boleslav: Radim Vrbata (Carolina).

Straka nebyl LA
Odesláno (upraveno)

Straka byl hlavně v Pittsburghu a New York Rangers. V LA byl asi jen půl roku.

Upraveno uživatelem Geodet
Odesláno

Ale ja se nedohaduju. Ja to tam jen placnul, aby bylo jasno, kde se vsude toulal.

• po 4 týdnech...
Odesláno

Tak dnešní zakončení MS20 byla z naší strany fakt ostuda. Nejsem schopen najít jediného hráče, který by byl aspoň srovnatelný s průměrem týmů, jako Kanada, Švédsko, Finsko, USA a Rusko. Našim chybí všechno. Bruslení, hra s holí, pohyb, čtení hry.... Brzy přijde doba, kdy budeme rádi za záchranu ve skupině A na seniorském MS. Bohužel, ale jsem v tomhle skeptický.

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Odesláno

Pravdu máš. Taky jsem to sledoval, nejen dnešní zápas. No, mám o náš hokej trochu obavy, když si to dám dohromady s dospělým hokejem posledních let... Ta dvacítka tak nějak nedala zrovna nějaký naděje, že by to mohlo jít nahoru. Smutnej pohled. A tihle kluci... no, byli nevychovaní.

Odesláno

Já byl vždycky ten, co hledal a nacházel i pozitiva, i když se výsledkově nedařilo. Ale na tomhle MS naši nepředvedli nic. S Ruskem a Amerikou aspoň bojovnost, ale kvalita tam prostě není.

Odesláno z mého SM-G920F pomocí Tapatalk

Odesláno

Tak ten dnešek byl odraz mládežnického hokeje u nás... V tomto systému co máme u nás, se nějakého úspěchu nedočkáme... Svět nám ujel už o dvě třídy...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...