Návštěvník Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 V lize chybi Motor. Jen aby posilili a udelali mancaft na extraligu. Nezaslouzili by si byt otloukanky., ale at si extraligu na Jihu uziji
kuncák7 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Poslední otázka je zcela zbytečná. Samozřejmě, že zpět jedině Motor!!!Naopak, zbytečná moc není- když se CB rozhodovalo, zda tam budou hrát hokej nebo bandy :-)), tak Slávia už hrála tehdejší nejvyšší soutěž. Ale je pravda, že ta si to nezaslouží, ač jsem její fanda. Dukla je stejnej případ jako Dukla Praha ve fotbale, hnus administrativní - je to už pár let, ale neumím to překousnout.Motor si to ale za celou sezonu ( a pár sezon předtím ) zaslouží.
Návštěvník Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Ja jsem asi fakt pripad pro Chocholouska. Jedna se o blbej hokej, ja nemohl dospat, je mi trochu blbe od zaludku, mam strach a nedovedu se v myslenkch od podvecra odtrhnout. Zlatej 7. zapas o titul.
kuncák7 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Ja jsem asi fakt pripad pro Chocholouska. Jedna se o blbej hokej, ja nemohl dospat, je mi trochu blbe od zaludku, mam strach a nedovedu se v myslenkch od podvecra odtrhnout. Zlatej 7. zapas o titul.To je normální. My hrajeme v neděli derby se Spartou ( fotbal ) teoreticky o nic nejde ( rozdíl je sakra velkej ) a já jsem nervozní už od pondělka.Držím palce, ať to dopadne.
Vladar91 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Takze dneska kukanda online jenom za prachy jo? Odesláno z mého SM-G930F pomocí Tapatalk
Návštěvník Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Jj, Litvinov na O2, jinak na tipsortu ti staci myslim registrace
bandicoot Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 teoreticky o nic nejdeoff topic: no hele rupnout teď se Spartou na kterou se další kolo hecne Plzeň, vy se z toho neoklepete ani v Bolce, tak máte Plzeň za prdelí
kuncák7 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 off topic: no hele rupnout teď se Spartou na kterou se další kolo hecne Plzeň, vy se z toho neoklepete ani v Bolce, tak máte Plzeň za prdelíOpravdu moc děkuju za připomenutí mého černého snu .
bandicoot Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 kuncák7, on 06 Bře 2020 - 09:04, said:Opravdu moc děkuju za připomenutí mého černého snu .Poslední nehokejový off topic ode mne: Kuncáku, jako Sparťan ti řikám, buď za černý sen rád, my už leta žijeme noční můru, oproti který je Freddy Krueger rajcovní slečinka.
marosh Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Poslední nehokejový off topic ode mne: Kuncáku, jako Sparťan ti řikám, buď za černý sen rád, my už leta žijeme noční můru, oproti který je Freddy Krueger rajcovní slečinka. Podepisovaju. Sparťan z Polska.
Vladar91 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Kladno x Lit kurz 2,75 na plichtu :D vsadil sem 30kč na perníkáře.
laskajefajn Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 TVL ubrečeny pernikaři vedou. To me poser!
kral083 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Lásko:já ti nevím. Vzhledem k tomu,jak ste přišli k extralize bych snad radši byl zticha, byl rád aspoň za to ušmudlané předkolo a modlil se,aby Béďa Trávníček nevyslyšel volání třeba Vsetína.
guzmic Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 TVL ubrečeny pernikaři vedou. To me poser!Kdyby nebylo prachů od trávníčka, tak hrajete max předkolo v první lize. Vlastně škoda, že jste se nepustili do khl aspoň by byl pokoj...
laskajefajn Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Boze Boze Boze to snad nema cenu ani komentovat. Stále trapny kecy...
guzmic Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Boze Boze Boze to snad nema cenu ani komentovat. Stále trapny kecy...Co je trapného na tom, že hokej jste si koupili a pořádně jste nikdy nic nevyhráli?
Tom4 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Jestli skončí 28 tak se ti omluvím, spíš to bude 82 místo. Ale jinak bych se přimlouval za totéž, ať pustí hokej.56, to je tak na poloviční omluvenku nebo na chlácholenku.
laskajefajn Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Tak pro rádoby odborniky ledniho hokeje poprve a naposledy... Popořadku: Byl problem na Magistratu v Budejovicich a slo o to ze ČB je Budvar arena v te dobe oficialni sponzor ELH Radegast. Takze klubu hrozilo za kazdý domaci zapas pokuta v hodnote 8 mega za poruseni lecencich prav protoze tam nechteli točit BUDVAR. Ani mesto ani Budvar se nechteli domluvit a mysleli si ze to vyhnije nebo vyzni do ztracena ale Mountfield jim dal ultimatum a na to se vysrali a tak se Mountfield sebral a sel do p*** Je to srozumitelny takhle? Dekuju za pozornost.
Tom4 Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 Takže město nechtělo čepovat pivo, proto odjela sekačka?
guzmic Odesláno 6. března 2020 Nahlásit Odesláno 6. března 2020 a tak se Mountfield sebral a sel do p*** kam že to teda šel? :-D
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se