Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno

Insider info Kladno - JJ si popudil většinu klubů, uzavření hoodně špatně komunikoval (i když za zády s Hniličkou). Podle posledních kol, je chtějí "zaříznout". Základní kádr hráčů je již v jednání o smlouvě jinde v extralize. A krajánci bez vztahu k místu, mužstvo nezachrání (tím myslím výhled na další sezónu). V kabině velice nedobrá atmosféra - nikdo není schopen JJ informovat, že zápas sám neutáhne - poslední jeho chyby, kdy při vlastní přesilovce 2x během 1,5 minuty vyrobil 2 góly a v dalších zápasech nechodil během přesilovek znovu střídat, nepřidává na morálce. Chybí nějaká sebereflexe.

Nám tohle neva - Bílek a Vampola jsou pro Slávii požehnání a příští rok by nám Kladno zvedlo návštěvnost :-))

Návštěvník eloga
Odesláno

dneska jsem zvědav, jak se jj68 vypořádá se zlým Zlýnem, bodíky jsou třeba a Litvajs se blíží....  :photo:

Odesláno

Já nějak doufám, že to 68 nedá. Ne, že bych jim přál sestup, ale zajímalo by mě, zda by silou své osoby nedokázal uzavření soutěže i tak :-).

• po 3 týdnech...
Odesláno

Tvl. odhadem asi 9000 lidi. Vedle me malej kluk s cepicej hasici Skutec. Zase se sem fanousci tahnou desitky km a ty nasi pitomci verejny brusleni

Odesláno

Tvl. odhadem asi 9000 lidi. Vedle me malej kluk s cepicej hasici Skutec. Zase se sem fanousci tahnou desitky km a ty nasi pitomci verejny brusleni

A furt bude nadávat....i když vedete.

Odesláno (upraveno)

Voni testujou koronarku ve spitale. To jsem psal po prvni tretine, kdy tam jezdili jak lemry. O prestavce jim snad vymachali palice v Labi. Litali tam jak utrzeny vagony a proti mantinelum bez brzd. A najednou kluci z Plzne nevedeli, kam driv skocit. Ja chapu, ze nejsme kapela, abychom porad vyhravali, ale tyhle nervy bych si odpustil. Ten mancaft je jak Jekyll a Hyde, vubec nevis, jak vyjedou na led. Bude to jeste napinavy. Jinak zdravice do Zlina, diky

A sakra: 3:2, nesmite to ropakum pustit :-))), tady konci kazda sranda

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Romane, buď už konečně trochu rád. Celou sezónu to vypadalo, že po 45 kole bude hotovo a vy furt žijete :-).

Odesláno (upraveno)

To je taky fakt :-))) pred poslednim kole kdyz budeme o bod pred Litvajzem a dva pred Kladnem, tak se pujdu namazat :-))

A ja jsem rad: ja si to bez ty Tesly ani neumim predstavit. Ani kdyz sletime. Jen me proste serou :-)

Odesláno

Já mám takový tušení, že to už uhrajete. Pletí Kladno nebo Litvínov...

Odesláno (upraveno)

Tady se to slavi jak titul. Treti tretina si Plzenaci museli pripadat jak na Matejsky na horsky draze. Jeste tamnejsme, ale je to blizko. Kometa snad Kladno porazi a Litvajz bude namocenej do komce, tak doufejme, ze je da taky. Ja verim na 4 body. Venku prohra Trinec, porazime Spartu a doufam v Brne bod. Kometa pred play off simysim bude setrit hrace a odjezdi to bez nejlepsich. To by melo stacit

Ale kdyz se zachranime, to neznamena, ze to je uspech. Kolikata sezona nad propasti. A ty kurvy z radnice to panoj Dedkoj asi nechtej prodat. Hrajou si tam nejakou prasarnu s Pittrem, co ptopil Slavii

Návštěvník eloga
Odesláno

máte kliku, ale trubky na radnici, pletou si Pce s Las Vegas.

Odesláno

Kladna je mi líto, nehráli v sezóně špatně, Jagr výborne. Ten výbuch teď na konci je úplně pohřbil. Ale zasloužili by si zůstat. Pernici hrajou hovno uz roky a měli by letět, aby si zkusili ozdravnej pobyt.

Odesláno

Frantiku: lépe bych to nenapsal ale byla by škoda kdyby pernik vypadnul a skončilo by derby.

Tady je jinak fakt samý odbornik :)

Zajimalo by me zda ty rádoby odbornici nekdy stáli na bruslich...

No nic. Nebudu se rozčilovat...

Hezký den Romane...

Odesláno

Kladna je mi líto, nehráli v sezóně špatně, Jagr výborne. Ten výbuch teď na konci je úplně pohřbil. Ale zasloužili by si zůstat. Pernici hrajou hovno uz roky a měli by letět, aby si zkusili ozdravnej pobyt.

Asi máš Franto pravdu, že by Pardubicím prospěl nějaký čas v 1. lize. Jestli ten "prodej klubu" dopadne, jak to vypadá, budeme pořád pro ostudu. Nestane se tak, když to koupí Dědek. Vzhledem k tomu, že podepsali na příští sezónu Vondrka, Tybor, Svačina a další, pokud by stal stal zázrak a dokázali zaplatit Stepana Zacharčuka, do brány zpátky z Motoru Klouček, s ním další mladí mladí (Mandát, Machala mají podepsaný další rok), je to sestava určitě na předkolo, se Stepanem na čtvrtfinále. Pokud sletí, koupí to Pitter nebo si to město nechá, půjde to do kopru. 

U Kladna to drží pohromadě Jágr, jinak sestava na 1. ligu jak vyšitá a nemají peníze. Stadion jim padá na hlavu. Pokud Jardu zazlobí třísla a přestane hrát, Kladno je poloviční a kladenští prominou, na ligu nemají. Navíc teď mají prý jinde podepsáno Zikmund, Godla, Austin, Nash, takže všechno špatně.  

Jinak čím dál víc o tom přemýšlím, tím nabývám přesvědčení, že model přímého sestupu není dobrý. Z 1. ligy mají na extraligu imho podmínky jen Budějky. To by byla prdel, kdyby se letos něco stalo v play off, viróza, ztráta formy, cokoli, vyletěl Motor, postoupil Přerov a příští rok by Jágr přes zachování Kladna v lize přestal hrát.  Ty vole, 12 klubů těžkej kouř a vzadu Kladno Přerov 52 zápasů play off  :D  :D  :D

Frantiku: lépe bych to nenapsal ale byla by škoda kdyby pernik vypadnul a skončilo by derby.

Hezký den Romane...

tatínek byl hokejový bek, první jsem měl na noze kačenky, co jsem začal chodit. Musel jsem. Nikdy jsem nehrál soutěž, ale rekreačně jsem přestal hrát po čtyřicítce, kdy při jednom sranda mači na hradeckým zimáku vybruslil pitomec, který si mezi námi dokazoval, že měl v dorostu víc hrát, tak vypálil příklep od modrý do klubka před brankou a trefil mě do hlavy (naštěstí Bauer dělá slušný škopky). Tehdy jsem si řekl, že se na to můžu vysrat. 

Odesláno

Ja to samozřejmě Pernikum nepreju. Je to to tradiční klub s obrovskou podporou fandů. Jen tam nevidím světlo na konci tunelu.

Nejses kamarade sam

Návštěvník eloga
Odesláno (upraveno)

Hezký den Romane...

taky dobrý,

Bejvávalo u nás - dříve to bývalo lepší, bruslilo se zadara nebo za korunu, led byl na každém rohu stejně jako hospody na Vinohradech. na každém hřišti u každé školy. V Praze bývával běžně sníh i 20-30 čísel a mrzlo také slušně stejně jako na venkově. Jenže pak u nás udělali Metro a Nuselák, z Legerky dálnici tudíž  na víkendy zbyl jen Vidlákov na rybníku a požární nádrži .  Když se rozlila řeka Loučná za Opočnem, tak se jezdilo na pláních nebo jindy na potočním treku z Vinar. To dnes už není, ani zima ani voda.... a v potoce teče prdlajs nic.

Ale od doby co je tržno,  tak to je u mně spíše na běžky, Jizerku jsem jel 3x, třetí vlna, nic moc, ale býval to masakr...  :photo:

Taky jsem toho hodně odestál na tribuně - na vymrzlé Štvanici se Slávií v dávných časech dřevních, třeba proti Milevsku,  v Popovicích na otevřeném stadionku, zastřešovalo se až později. Nebo koneckonců v Jihlavě, sezona 76/77/78. Vojáci hokej za bůra, pivo za dvojku přímo na stadionu. Vojáci fandili jsme zásadně soupeři a když přijel Trenčín, neměli místní fandové šanci, vojáci Slováci zpívali celý zápas "Nedaleko od Trenčína býva pekná Katarína" - že pak nemohli ani mluvit.... Po hokeji 6 piv a hajdy na Pístov. Taky dobrý časy. Dnes to není ono, je v tom byznys, sport je dávno v kelu, ale Pardubky s Martincem jsem míval rád... 

Tož tak.  :notworthy:

Frantík to vystihl náramně.

Upraveno uživatelem eloga
Návštěvník vwtyp11
Odesláno

.

Derby :D až se schön nepohodne o výši podpory města, půjde o dům dál. Tesla byla tradicním ucastnikem extraligy, Hradec je paklub bez moralnich hodnot - ukradenej tým. Jak bych Ti to vysvětlil?! Jako rozdíl mezi pravdou a lhaním, třeba - napadá mě- představ si bourany auto o kterém prodávající tvrdí, ze je nebourane. Snad je to pochopitelné. My v Plzni máme jasno ?12:2?
Odesláno (upraveno)

Tak abyste nerikali, ze jen nadavam, tak koukam na Trinec - Pce a hrajou jak z partesu. Brusli, napadaji, cpou se do Kvaci, vzadu obetavi.

Edit: ted zaber na kotel hosti, plno. Kdyby Dynamo hralo v sobotu na Marsu, v patek jsou tam fanousci z Pardubic

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...