Frostie Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 tak Chomutov slušně,jsem zvědavej jestli to ve středu zakončíasi ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Jak vidíte zitřejší zápas Hradce s Litvinovem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Jak vidíte zitřejší zápas Hradce s Litvinovem? Myslím, že Mechov to asi dá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Jak vidíte zitřejší zápas Hradce s Litvinovem? Kdyz reknu, ze vyhraje Cheza, tak te asi nas..u :-)). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Kdyz reknu, ze vyhraje Cheza, tak te asi nas..u :-)).Já jsem to chtěl i napsat bez ohledu na důsledky, ale bohužel o tom nejsem až tak přesvědčen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laskajefajn Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 No bude to každopádně o psychice...Hradec k tomu má blízko ale cítim v kostech že to nebude jednoduché Těším se naživo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 20. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2017 Já jsem to chtěl i napsat bez ohledu na důsledky, ale bohužel o tom nejsem až tak přesvědčenTo ja taky ne, chtel jsem ho popichnout :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Tak Kladno ještě žije, nevěřil jsem, ale jel jsem a čuměl jsem:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Mám radost z Budějek a moc jim přeji návrat do TELH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Mám radost z Budějek a moc jim přeji návrat do TELHJa taky. Vypadaj nasleple, ale ta baraz bude tezka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Ja taky. Vypadaj nasleple, ale ta baraz bude tezka.sakra těžká, ale s napětím to budu sledovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Myslim, ze Perníci pujdou dolu, jejich vykony jsou katastrofa a motivace nula. Hraci nemaji jistotu, zmeny majitele, nove vedeni a proste nic nenasvedcuje, ze by tam byla nejaka perspektiva. Vary taky hrajou blbe a loni to měli jentaktak. Takze sance tam je velka, i když to srovnani tech dvou lig je vždycky tezky, prece jen extraliga ten naskok má. Samozrejme preju Budejkam a i Jihlave/Kladnu a jsem porad priznivec toho, aby se baraz proste nehrala, bo je to nesmysl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Já bych byl pro aby se to hrálo jako ve florbale - to znamená vítěz první ligy postup, poslední z extraligy(poražený z play-out) sestup, poražený finalista z první ligy proti vítěži druhého kola play-out(předposlední tým extraligy) baráž na 4 vítězné(ve florbale je to myslím na 3 ale to už je detail). Takže jeden by určitě sestoupil/postoupil a druhý by měl šanci postoupit/zachránit se, podle mě spravedlivé a divácky atraktivní. Budějicím postup též přeju, přál bych to i tý Jihlavě, ale ještě doufám že se tam probije Kladno:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Vary nemaj dlouhodobe prachy, ale ty haly je skoda a Pardubicim bych sestup pral, ale sakra, ta divacka podpora si sestup nezaslouzi i s ohledem na jejich tradici.Jsem proste na vazkach komu tam fandit. Jihlavu do baraze nechci, s ohledem na lonskou svinarnu v barazi (skoro farma Varu) a dalsi tym s holou zadnici a bez stadionu, to nema smysl. Hraci si to mozna zaslouzi, ale to je vse ( tady bych bral podminky jak ve fotbale- nemas stadion a nestavis? Mas smulu ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jirka19 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 No ten stadion v Jihlavě horší než u nás na Kladně a tam to není žádný terno (i když se hodně změnilo, je potřeba ale ještě udělat střecha, jinak nám to tam spadne na palici). Má to svoje kouzlo, já mam ty starý stadiony rád, ale rekonstrukci to potřebuje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Myslim, ze ani Slavia nemá vyhovujici stadion pro extraligu. Takze ja jim fandim (jsem slavista), ale nevim, zda by slo hrat extraligu v té stodole. Letos to neklaplo, ale kluci docela zvladli tu krizi, tak snad pristi rok. Ale s tim musí jit ruku v ruce poradna investice do budovy. Skoda, ze tenkrat sla Slavia do O2 Areny a neinvestovali ty prachy do svého Edenu. Ale to jsou kdyby. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Slavka ho tez nema ( to jako slavista vim ), ale makaj tam ( bydlim primo naproti ), pristi rok budes koukat :-)).Jo krize byla zvladnuta na 1*, chvilku jsem mel obavu, at to aspon dohrajou a oni play off a semi.Jinak v Litvinove se tez budou se stadionem muset snazit :-)), ale tam na to nekaslou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Vsadil jsem si na Chezu tak snad tu sérii prodlouží. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Tak to jsem rad :-) Myslim, ze par let dole Slavii jen prospeje a za cas se zase vrati a bude kam chodit :-) Motor taky zacinal snad az ve treti lize a to znovuzrozeni mu prospelo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuncák7 Odesláno 21. března 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2017 Tak to jsem rad :-) Myslim, ze par let dole Slavii jen prospeje a za cas se zase vrati a bude kam chodit :-) Motor taky zacinal snad az ve treti lize a to znovuzrozeni mu prospelo.Jestli myslis ted, tak Motor vymenil jen licenci s HK a ta byla prvoligova. Ale zacinal znovu, protoze komplet tym ( az na 3-4 hrace ) sel do HK s licenci, skladal se novej tym.Slavce to snad prospeje a sezene sponzora ( furt se tu mluvi o cinanech z fotbalu, ale ja fakt nevim ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se