spineshank Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května teď jsem chtěl napsat že to je docela smutný ten projev dnes a lup a je tam goool
spineshank Odesláno 12. května Nahlásit Odesláno 12. května jako přijde mi jak kdyby hráli nějaký přípravný zápas taková pohodička,nechat soupeře ať si zahraje a zastřílí a vyzkouší brankáře
honza71 Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května (upraveno) Jsem byl casto nervozni, kdyz nase prvni lajna hrala ve vlastni tretine. Dost tam horeli. Upraveno 13. května uživatelem honza71
Peta-Biker Odesláno 13. května Nahlásit Odesláno 13. května (upraveno) Za mě včera už měl hrát Klapka, ačkoliv si vážím Rulika, toto nechápu. Hrál v první lajně ke konci sezóny v Calgary!!! - bruslit umí, je silný, skvělý power forward - nebýt Lauka, tak nás utlučou. Jak zajížděli do gólmana, nechápu... První lajna nemá hrát ve vlastní třetině, ta je od jiných věcí. Upraveno 13. května uživatelem Peta-Biker
Pozorovatel Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Tak dneska očekávám naprostá jatka tedy pro Maďary
spineshank Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Já akorát dojel z tenisu a zapnul to a Flek krásný gól
sádrovejježek Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 11 minutami, spineshank napsal: Já akorát dojel z tenisu a zapnul to a Flek krásný gól To jo, tímhle tempem to bude 5:0!
kuncák7 Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Hokej na půl plynu, odpo Svycarsko- Německo bylo o úroveň jinde.
Salamaster Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května Já jen doufám, že Norsko zvládne zápas s Maďary, když prohráli s Kazachstánem. Bod jim s USA nestačí.
Murphy97 Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 3 minutami, geometr napsal: Nějak si s nima nedokážou poradit. v klidu, s takovym souperem je to proste jiny zapas hlavne se nezranit, neztracet sily hrajou, co potrebujou a jeste trenujou
geometr Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května No, tak jen jsem to napsal, tak se to pohlo, tak hurá. 1
FantasticFabio Odesláno 15. května Nahlásit Odesláno 15. května před 2 hodinami, Pozorovatel napsal: Tak dneska očekávám naprostá jatka tedy pro Maďary No letos asi k Balatonu nepojedu, Mácháč to jistí….. 2
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se