spineshank Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května jako jestli se něco nezmění a neřeknou si něco k tomu,tak je jasné že do semi s takovým výkonem nemužeme ani náhodou hrajeme jak Němci s náma,takový NPC ti naši dnes
Gustaf Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Úplné v prdeli... nemáme nic ze hry....dopiju ipu a vypínám....
odjinud Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Tipoval jsem, ze to projedeme, ale 3-0 po 1. tretine...?? Tak nevim, jestli ma cenu koukat na zbytek... 1
odjinud Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května před 4 minutami, Gustaf napsal: Úplné v prdeli... nemáme nic ze hry....dopiju ipu a vypínám.... Na tohle jsou skoda i ty svijany, co piju ja... mel jsem vzit to černý pivo... Ale co, treba to jeste daj, jako loni. BTW, pamatujete, jakej byl loni na zapas CZE - SWE hic? 1
spineshank Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května uvidíme co 2.třetina,ještě je dost času 1 lucky gol a chytneme se
Gustaf Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května No, ješte jim dám chvíli čas, než dopiju.... Takže bude otočka a výsledek jako loni? 7 : 3
spineshank Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Právě teď, Gustaf napsal: No, ješte jim dám chvíli čas, než dopiju.... Takže bude otočka a výsledek jako loni? 7 : 3 noo pořád doufám,ale jsem realista musej dát teď lajnu kokeše a pojedou jak veverky 1
kuncák7 Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Až se divím, ale beru to nějak sportovně. MS je kazdej rok a holt to bude příští rok lepší. Je to za chvilku. 1
Gustaf Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Tak jasně že jsou favoriti na titul...ale jako 3 góly za třetinu je masakr...to sebere chuti
geometr Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května (upraveno) ... a dlužej nám to. Ale ještě není konec. Upraveno 22. května uživatelem geometr
spineshank Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května jj je to sport a někdy to prostě nejde ale věřím že to ještě zdramatizujeme
spineshank Odesláno 22. května Nahlásit Odesláno 22. května Hlavně teď neikasovat a dát kontaktní druhej brzy 1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se