Frantik Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 No Liberec hraje uplne nesmyslne porad stejnej profesorskej hokej a nic nemeni, i když je videt, ze to proste na Kometu nefunguje. Včera jsem nevidel jedinej poradnej hit, zadnou provokaci ani bitku, kdy by se Liberec snazil to trochu vošťavit :-) Loni se Spartou, kdyz prohravali, tak se hecli a trochu zmenili taktiku - dokonce nechali sedet nejake hrace, vymenili golmana. proste cokoli. Kometa hraje doma a hraje to, co potřebuje. Ale samozrejme ze jsou nervozni, staci do nich stouchnou, zacnou litat emoce, trochu je to rozhodi.....atd. Proste Pesan by mel ted zapomenout na svůj skvele namazanej stroj a zacit improvizovat. Ale suma sumarum, jinak preju Komete, proste si to letos zaslouzi vic.
spineshank Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 já myslím že dnes ty emoce budou lítat vzduchem fest,půjde o hodně a všichni budou dávat 120%
spineshank Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 já bych řekl že zatím je to hafo dobrý
kuncák7 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Frantík chce vidět ty emoce . Jinak hokej dobrej ( a furt tam nevidím to, jak Pešán říká- beton mezi modrou a červenou za strany Komety ).
Návštěvník LukeD Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Jako bych to včera neříkal, že se bude po zápase zase fňukat.
honza71 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) To je bohuzel mnohem castejsi, nez rict neco jako:hrali jsme dneska spatne nebobyli v tom zapase proste lepsi nebonenasel jsem na soupere az doted recept atd. atd. To by totiz mohl dostat padaka :-) Si vzpominam, jak vloni "fnukal" Jandac. Taky sama smula a zraneny hraci a co ja vim co jeste ;-) Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem honza71
spineshank Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Frantík chce vidět ty emoce . Jinak hokej dobrej ( a furt tam nevidím to, jak Pešán říká- beton mezi modrou a červenou za strany Komety ).já si taky myslím že se hraje dobrej hokej,to že když vedou 2/0 a pak vyhazují puky už beru jako součást taktiky
Frostie Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Jako bych to včera neříkal, že se bude po zápase zase fňukat. Nic jiného jsem od šampónka ani nečekal....
kuncák7 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Já právě taky- zatím dobrej hokej z obou stran, Kometa umí změnit styl hry ( zatím ) a hraje to, co funguje a platí na Liberec. Poslední krok bývá nejtěžší, o to víc se na zápas těším ( jako nezaujatej divák se na tohle dívám rád, jako fanoušek většinou občas lapám po dechu ).
Frostie Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 60 lajků pro Kometu, 3 pro Peshan boys... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kat251 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Nic jiného jsem od šampónka ani nečekal....To máš těžký. Taky mi nesedí, ale bůhví jak to je. Osobnost a role jsou dvě rozdílné věci. On musí pocity převádět do chování a motivování. Stejné jako u manažera, kolikrát musíš hrát roli se kterou nejsi vnitřně stotožněn, ale děláš to co je nejlepší pro tvoji organizaci i když jsi za vola, holt se nesmíš dívat do levá do prava.. Sent from my iPhone using Tapatalk
Frostie Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 To máš těžký. Taky mi nesedí, ale bůhví jak to je. Osobnost a role jsou dvě rozdílné věci. On musí pocity převádět do chování a motivování. Stejné jako u manažera, kolikrát musíš hrát roli se kterou nejsi vnitřně stotožněn, ale děláš to co je nejlepší pro tvoji organizaci i když jsi za vola, holt se nesmíš dívat do levá do prava..To souhlasím, ale myslím, že šampónek nemá nakázáno ze sebe dělat machírka a zároveň uplakánka. Ten se v tom motá jak nudle v bandě. Nicméně, budu rád, pokud se to už dnes rozhodne.
kuncák7 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Taky rikam, ze odbornik to bude, vysledky ma, ale sympatak rozhodne neni.Dela, co si mysli, ze je nejlepsi pro tym, ale milovat ho za to nebudu.Na rovinu bych rad vedel, jestli mu to pujde i u prumernejsiho tymu.Proste, neni obliben, ale respekt ma.
honza71 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Vyhrat dva roky po sobe zakladni cast, k tomu jednou ligu vyhrat a podruhy byt ve finale (ciste teoreticky i 2x vyhrat ligu, stat se to muze), na to nestaci "jen" parta skvelejch hracu. To proste bez dobryho trenera nejde. Takze sympataka roku asi nevyhraje, ale respekt zaslouzi, pac svoji praci dela dobre.
Frostie Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 https://www.seznam.cz/zpravy/clanek/co-se-vecer-bude-dit-v-brne-kdyz-hokejiste-komety-ziskaji-titul-30230?dop-ab-variant=&seq-no=1&source=hp
Návštěvník LukeD Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 A Ševc teď ve studiu taky. Oproti minulému roku je to méně hokejové a víc o taktice. Jako kdyby Brno hrálo v těch prvních dvou zápasech v Liberci nějaký beton. Ti liberečtí si do té huby fakt nevidí asi komplet všichni, ne jen Pešán.
kuncák7 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Taky si říkám, že dát venku 4 goly v jednom zápase je jasnej beton
Návštěvník LukeD Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 (upraveno) Nemluvě o tom druhém zápase, kdy brněnští na začátku létali po ledě jak motorové myši, liberečtí je absolutně nestíhali a zhruba v její půlce to bylo cca 15:0 na střely pro Kometu. Tomu říkám "beton" a taktikou svázaný hokej par excellence. Upraveno 19. dubna 2017 uživatelem LukeD
kuncák7 Odesláno 19. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 19. dubna 2017 Nemluvě o tom druhém zápase, kdy brněnští na začátku létali po ledě jak motorové myši, liberečtí je absolutně nestíhali a zhruba v její půlce to bylo cca 15:0 na střely pro Kometu. Tomu říkám "beton" a taktický hokej par excellence. No ale vletet na ne, at nevi ci jsou, to je tez taktika :-). Jen bych tomu nerikal beton. On to rekl jiste pro pobaveni divaku a chtel dostat brnaky do varu :-).
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se