Přejít na obsah

HOKEJ

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Pojďme Třinec...doufám, že gorole vyženou ty sekačky už definitivně na zahrady.

No, kurwa. Nic jiného nepředpokládám.

Již 1-0

Upraveno uživatelem Frostie
Odesláno

Dneska jeste asi ne. 4:0 na zapasy nechce dostat nikdo.

Ale možné to je. To, že to sekačky nechtějí ještě neznamená, že na to mají. 

Odesláno

:D tak na to nemam argument :D

Tak já to neberu také jako dogma, ale při sledování letošní play-off se tohoto pocitu nedokážu zbavit, aniž bych chtěl vyvolávat flame s fandy sekadel...

Odesláno (upraveno)

No ja bohuzel cumim na baraz a radost z toho zatim teda nemam. Cheza je nejaka nemohouci :(

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

No ja bohuzel cumim na baraz a radost z toho zatim teda nemam. Cheza je nejaka nemohouci :(

No, tam je to moc špatný. Trochu promrhaný potenciál a chyby ve vedení. Před dvěma lety Mistr ligy a teď tento smutný pohled. 

Odesláno

Ty ses masochista?:-). Verim, ze to cheza uhraje a zachrani se.

Návštěvník eloga
Odesláno

jihlava vede baráž, snad to tak vydrží ....  :photo:  :photo:

uff uff

Odesláno (upraveno)

Ty ses masochista?:-). Verim, ze to cheza uhraje a zachrani se.

Bych si myslel, ze zrovna ty mi budes rozumet ;-) Holt fanousci nekterych tymu (obcas vlastne vsech tymu) nekdy musi trpet :D

Upraveno uživatelem honza71
Odesláno

Bych si myslel, ze zrovna ty mi budes rozumet ;-) Holt fanousci nekterych tymu (obcas vlastne vsech tymu) nekdy musi trpet :D

A vzdyt jo :-)), uz jsem ten prispevek nechtel upravovat. Na Chezu chodim (teda jezdim tam) rad, protoze se citim jak doma ve stodole a fandove jsou tam jini, kamaradstejsi.

Takze drzim palce v barazi.

Odesláno

Dobře jim tak kratkým zobákum :)))

Marosh nebo jak se jmenujes: taky máš radost??? Ja obrovskou!!!

Pane laskajefajn nebo jak se jmenuješ...Neskáču dva metry do výšky, ale zároveň vím, že je to na zápasy tři jedna. Asi tak...Jsem v klidu.

Odesláno

A vzdyt jo :-)), uz jsem ten prispevek nechtel upravovat. Na Chezu chodim (teda jezdim tam) rad, protoze se citim jak doma ve stodole a fandove jsou tam jini, kamaradstejsi.

Takze drzim palce v barazi.

A žes neřekl, mohli jsme se potkat, několikrát...

Návštěvník
Odesláno

Pane laskajefajn nebo jak se jmenuješ...Neskáču dva metry do výšky, ale zároveň vím, že je to na zápasy tři jedna. Asi tak...Jsem v klidu.

Maroshku, ver mi, ze z cizich fandu malokdo drzi palce Trinci tak silne jako ja. Myslim si, ze s nimi budete mit jeste kupu prace. To, ze byli dosud v prdeli, nebylo nedostatkem umu, ale jejich nechuti hrat. Cetl jsem, ze maji rozhadanou kabinu. Proc vcera nechali sedet Koukala, nejdrazsi posilu a srdcare? Pry se stekaji s Bednarem, prava ruka toho sefa Mountfieldu. Jestli se semknou, pohlidaji si vasi mladou lajnu jako vcera, mam obavu. Musi hrat ty starsi, Marcinko, Adamsky, Polansky, co vcera nedal Bambus, to bylo strasny. V Nekterem z dalsich macu jim svihnout dva goly a pak je zacit fyzicky rezat, vygumovat Smolenaka. Zbytek se podle me do hokeje moc nepohrne, spousta z nich nema uz v Hradci smlouvu a vi to. Proc riskovat zraneni za neprizniveho stavu. Ani vcera vubec nehrali do tela. A z dalky to Hrubec pochyta

Odesláno

Romi, je fakt, že Třinci hraje dobře jen útok mladých, zbytek se trochu vytratil.

A ty informace o o HK jsou zajímavé, to jsem netušil, že se tohle může stát i v play-off. Hm.

Něco jim kluci nasypou v Hradci a bude finíto.

Odesláno (upraveno)

Romane kde beres tu informaci ze Koukal sedel kvuli Bedynkovi? Vetsi kravinu uz asi nevymyslis. Koukal je zraneny. Po poslednim zapase s Libercem nemohl dva dny chodit coz se vubec nedivim protoze chodi na presilovky a oslabeni. Neskutecny drič. A ver mi že ty informace mam primo z kabiny a ne z WC kde "jedna pani povidala"...

Upraveno uživatelem laskajefajn
Návštěvník
Odesláno

No jo no. Tak je zraneny. Klub nezverejnuje z pochopitelnych duvodu zraneni hracu, takze informace jsou kuse. Ja nechtel explicitne napsat, ze je to kvuli Bednarovi, ale kdyz to po sobe ctu, tak to tak muze vyznit. To je pravda. Takze diky za vysvetleni, proc nehraje. Ze se zhadali ti dva na treninku je a ze tam nalada stoji za pytel jesou informace od samotnych Hradecaku. Blbe jsem ty vety k sobe poskladal.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...