Gustaf Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Njn, tak Brno to zmaklo s velkou paradou...
honza71 Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Pekne do dala Kometa. Po prvni tretine jsem si na ni vsadil
spineshank Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Pěkně to dnes dopadlo,tak teď jen čekat na soupeře,ještě se to tam může zamotat
spineshank Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Tak měl by,taky tomu obratu moc nevěím,doufám že to bude drama a napínavý aspoň
Frostie Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Trinec to v sestem zapase da.Bez diskuse ano
laskajefajn Odesláno 7. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2018 Takze finale: Kometa versus Hradec Njn bylo by to krasny!!! Zitrek rozhodne ale verim ze kdyz se to vrati do Hradce tak je kluci udelaji. V patek to byli šokove stavy ale dopadlo to.
kuncák7 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Ono je jedno, kdo bude s Kometou ve finale, hlavne at je to poradnej hokej.
Frostie Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Souhlas. Jak vidite dnesek? Třinec to dojede a bude hrát s Kometou o první místo
kuncák7 Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Souhlas.Jak vidite dnesek? Ja zas chapu, ze pro vas je to srdcovka ( tedy pokud nefandis pernikarum :-)), ale nam, co sezona skoncila uz davno, jde uz spis jen o hokej a jak nastvat nejakyho toho zainteresovanyho srdcare :-).A myslim, ze Trinec.
spineshank Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Já bych byl rád kdyby to Hradec zdramatizoval dnes
laskajefajn Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Ja jsem Hradečak a moc si preju návrat na zimák do Hradce. Moc!
Frostie Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Ja jsem Hradečak a moc si preju návrat na zimák do Hradce. Moc! Zatím je to plichta, uvidíme
laskajefajn Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Je to hodne opatrny hokej ale neni se cemu divit. Horsi je ze je malo strel na branu. Bez golu se proste nevyhrava ale hrajou s chuti coz je zaklad vseho.
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Ten Bednář je luxusní wocas. To napadení Bambuse
Návštěvník Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 Tak pomohl teamu, který potřebuje vyrovnat, že jo
nAscA Odesláno 8. dubna 2018 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2018 To je vul Rozhodci nic nepiskaji a pak skoci na spek Polanskemu. Mam na to nejakou smulu, pokazde kdyz vidim Trinec v telce, tak nekdo simuluje.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se