safi Odesláno 16. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2007 Zdroj: http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=104001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 16. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2007 Vypadají opravdu dobře, ale jenom 41 mm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 16. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2007 Vypadají opravdu dobře, ale jenom 41 mm hele 41mm je úplně v pohodě. Zrovna mám na cestě 36mm a vůbec se nebojím že by byly příliš malé :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 16. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2007 Taky jsem si myslel, že bude průměr ještě o krapet větší. Ale jinak vypadají slušně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ropucháč Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 (upraveno) vyzeraju uplne super...to sa uz asi neda zohnat co? Stowa su aki fintilci....sak to su Marine Orginal s inym cif a prematovanym puzdrom, ale vyzeraju super Upraveno 3. ledna 2008 uživatelem Ropucháč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 Panove odbornici, na co je tam to vylezle kolecko? Takto se upravuji strojky s mimostredkou aby byla rucicka uprostred? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 (upraveno) Nevím proč ale nějak mě ten průhled rozčiluje. Že bych měl mít na ruce sklo a nic než sklo? A ještě ten camprdlík uprostřed! Upraveno 9. ledna 2008 uživatelem New Milis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 9. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2008 Panove odbornici, na co je tam to vylezle kolecko? Takto se upravuji strojky s mimostredkou aby byla rucicka uprostred? Přesně. Říká se tomu myslím pasivní vteřinové kolo. Tak se to dělalo v dobách, kdy centrální vteřinovka začala být in a všichni to chtěli. Na moderním strojku je to úmyslný anachronismus. Ilustrační foto - strojek populárních hodinek ETERNA MVS ze 40. let se stejně řešeným pohonem vteřinovky. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cigi Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 (upraveno) Takže nepřímý náhon centrální vteřinovky? že by ten strojek byl předělanej unitas s mimostředkou na centrálku? A hned máme in house kaliber!! Je to tak, hodinářové? Jinak souhlasím - to celoplošné sklo je nezvyklý, ale nevadí mi. To mi spíš vadí modřené ručky - k černému ciferníku je to úmyslný nesmysl. Jinak dobrá klasika bombry! Upraveno 10. ledna 2008 uživatelem cigi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skipi Odesláno 10. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2008 Nevím proč ale nějak mě ten průhled rozčiluje. Že bych měl mít na ruce sklo a nic než sklo? A ještě ten camprdlík uprostřed! Milisi, mrkni na Longines, to je takové šalamounské řešení. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Ta limitovaná edice 80 ks bude mít právě toto šalamounské řešení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Ta limitovaná edice 80 ks bude mít právě toto šalamounské řešení. Naprosto fantastické ! Začínám zjišťovat že se mi pomalu ale jistě na Steinhartech začíná prosklené dýnko zajídat, tohle by byla paráda, občas mrknout úplně stačí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Naprosto fantastické ! Začínám zjišťovat že se mi pomalu ale jistě na Steinhartech začíná prosklené dýnko zajídat, tohle by byla paráda, občas mrknout úplně stačí. Existoval takovej sprej, myslím, že se jmenoval Ledové květy. Používalo se to třeba na vokýnko u hajzlíku, aby tam nebylo vidět. Tak bys to moh zastříknout! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondraj Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Naprosto fantastické ! Začínám zjišťovat že se mi pomalu ale jistě na Steinhartech začíná prosklené dýnko zajídat, tohle by byla paráda, občas mrknout úplně stačí. Tohle jsem přesně taky po čase vnímal, když jsem kdysi měl Azimuthy. Začalo mi to strašně vadit, u tohoto typu hodinek to byla strašná pouťovina. Ledové květy mě nenapadli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Existoval takovej sprej, myslím, že se jmenoval Ledové květy. Používalo se to třeba na vokýnko u hajzlíku, aby tam nebylo vidět. Tak bys to moh zastříknout! Možná odpoledne, teď sedím za komínem a vyhlížim modré auto ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McQuack Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Nevita jaka bude cena te limitky. Zacina se mi libit cim dal tim vic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PanzerBear Odesláno 11. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2008 Existoval takovej sprej, myslím, že se jmenoval Ledové květy. Používalo se to třeba na vokýnko u hajzlíku, aby tam nebylo vidět. Tak bys to moh zastříknout! No ale aby sis do toho nahodou necim nevyryl to damske prirozeni. Slo to bezvadne, delali jsme to klicema hlavne u zubare v cekarne na povinne skolni prohlidce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
here Odesláno 8. března 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 Tak Stowa Flieger Original LE více než po roce hotové. V lednu 2007 bylo okamžitě všech 80 kusů rezervováno. To jsem zvědavý kdo je zde brzy ukáže. Více fotek zde http://forums.watchuseek.com/showthread.php?t=131252 Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
safi Odesláno 8. března 2008 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2008 Pár dalších fotografií ze stejného zdroje: Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Zdroj: http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=9972 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se