quest987 Odesláno 23. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Souhrné vlákno to co jsem měl / mám Certina type x-02 a Christopher Ward C2 LidoSeiko 5Seiko 5 SportsSeiko LandMonsterSeiko SCVS001 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Archimede SporttaucherHamilton Khaki field AutomaticCasio G-Shock MudmanCasio G-Shock GA-XX Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Casio G-ShockTicino big pilot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Steinhart Ocean vintage military Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Steinhart Ocean One Black CeramicRado Original DiverRado Original -nediver verze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 Oris Artelier Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 23. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. září 2016 (upraveno) Longines Conquest tak uvidime jak se cesta a jakým směrem bude posouvat hodinky nebyly řazeny chronologicky Upraveno 23. září 2016 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Taky už jsi něco vystřídal, zaujaly mě ty pětky Seika se žlutou vteřinkou, pěkná kombinace barev, pouzdra i náramku. Hned mě napadlo Stowa. Nepamatuješ si jejich ref.č.? Ty Rado jsou tak ošklivý, až jsou krásný a pohled na rotující kotvu člověk jinde nezažije. Pěkný jsi to měl / máš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 24. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 Moc pekne, vlastne by se dalo jen jedno: obdivuji Te. Duvod? Zcela prosty, jdes vlastni cestou. Ja bych bral: Seiko 5 , pak ty se zlacenyma indexy, Rado a samo Archimede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 24. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. září 2016 V 24. 9. 2016 v 6:38, Daemonultimate napsal: Taky už jsi něco vystřídal, zaujaly mě ty pětky Seika se žlutou vteřinkou, pěkná kombinace barev, pouzdra i náramku. Hned mě napadlo Stowa. Nepamatuješ si jejich ref.č.? Ty Rado jsou tak ošklivý, až jsou krásný a pohled na rotující kotvu člověk jinde nezažije. Pěkný jsi to měl / máš.Rado jsou skvělý to pouzdro je prakticky nezamenitelné s nicim jiným . Pomalu ikonicke hodinky.ad. Seiko , byly to Seiko 5 SPORTS SNZD75 díky V 24. 9. 2016 v 10:57, tano napsal: Moc pekne, vlastne by se dalo jen jedno: obdivuji Te. Duvod? Zcela prosty, jdes vlastni cestou. Ja bych bral: Seiko 5 , pak ty se zlacenyma indexy, Rado a samo Archimede.díky Tano.Seiko SCVS001 byly moc pěkné, ten cifr a zlacené indexy byly skvělé a staré Sporttauchery dokonalé pohodlné hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 25. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 Moc hezka kolekce hodinek. Coz toho jeste aktualne vlastnis? Pripadne, ktere ti vydrzely nejdele a ktere, naopak, nejkratsi dobu? Vzpomenes si? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 25. září 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. září 2016 V 25. 9. 2016 v 7:04, HondzaX napsal: Moc hezka kolekce hodinek. Coz toho jeste aktualne vlastnis? Pripadne, ktere ti vydrzely nejdele a ktere, naopak, nejkratsi dobu? Vzpomenes si?Aktuálně z toho všemo mám jen G-Shock GLX-5500 , Ticino big piloty a nově ty Conquesty.Nejkratší dobu jsem měl asi Wardy C2 , ty sem měl asi týden, nejdéle jednoznačně Rado Original diver ty sem měl něco přes rok možná dva, tuším a dlouho jsem měl i svoje první lepší hodinky Certina type X-02. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Tato posledni fotka nema chybu, kde to je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Moravske náměstí Brno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 2. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 V 2. 10. 2016 v 8:32, financ napsal: Moravske náměstí BrnoDiky pekne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 přesně jak píše Financ , Brno - Moravské náměstí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 2. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2016 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdojinej Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2016 Ty conquesty jsou prima.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 5. října 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2016 jj sou fajn, dle mě povedenejší než HydroConq. . Co by mohlo být lepší pro pohodlnost tak je menší ochrana korunky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se