Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 čest práci přátelé mám problém, který potřebuji přenést na někoho jiného o co jde? ten malej smrad (YPO II) všude šmejdí, do všeho strká a slintá potřebuju tedy vymyslet poslech muziky nějak jinak napadlo mě koupit jeden reprák, kterej umístím do výšky kam dosáhne až mu bude patnáct potřebuju to bezdrátově spárovat s PC a TV Sony skrzeva modrej zub (TV se tváří, že v ní zub je, ale spárovat třeba s PC mi nejde, nebo to neumím) reprák sem si vybral tendle Marshall WOBURN (neptejte se proč = prostě se mi líbí)https://www.alza.cz/marshall-woburn-cerny-d2218185.htm?catid=18854402 takže otázka pro hifisty = půjde to nějak nenásilně vzduchem spárovat s TV a PC ? Váš věrný YPO *kdyby chtěl někdo dítě co slintá, tak SZ
Maxel Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 S PC bys neměl mít problém, pokud máš BT modul integrovaný na desce. Pokud ne, bude potřeba dongl.TV napiš přesný model. Dítě nechci, mam vlastní a stačí.
cali Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 1 )TV sa s PC nekamaratri pravdepodobne preto ze si vzajomne asi nemaju co ponuknut oba su to podobne typy zariadeni a budu ocakavat ze sa k nim pripoja podobne typy BT periferii (klavesnice, mysi, repraky,...) 2) ten reprak asi OK, ale nedegraduje sa tym stereo? 3) co brani umiestnit sucasny reprak na stene vyssie 4) moje postrehy su uplne zdarma, dieta prenecham inemu
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 S PC bys neměl mít problém, pokud máš BT modul integrovaný na desce. Pokud ne, bude potřeba dongl.TV napiš přesný model. Dítě nechci, mam vlastní a stačí. 1. jak to poznám ?2.SONY KDL- 42W706B1 )TV sa s PC nekamaratri pravdepodobne preto ze si vzajomne asi nemaju co ponuknut oba su to podobne typy zariadeni a budu ocakavat ze sa k nim pripoja podobne typy BT periferii (klavesnice, mysi, repraky,...) 2) ten reprak asi OK, ale nedegraduje sa tym stereo? 3) co brani umiestnit sucasny reprak na stene vyssie 4) moje postrehy su uplne zdarma, dieta prenecham inemu2) to nevím, ale doufám, že to bude lepší než reprák v PC i TV3) nelze - není kam
Maxel Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 @BT v PC: Na liště woken vedle hodin bys měl mít ikonu modrozuba, ale to ještě není tutovka. Nejlíp takto: na ikonu Tento počítač pravou myší -> Spravovat (Manage) -> Správce zařízení (Device Manager) -> na seznamu musíš mít položku Bluetooth ... (viz. foto). @repro: Mám doma několik let starší model (Zeppelin Air) a na moje uši audiofila amatéra to hraje skvěle. Teď kdybych se rozhodoval pro čistě bezdrát, šel bych do něčeho takového:https://www.alza.cz/bowers-wilkins-zeppelin-wireless-d3964899.htm?kampan=adpla_vyrobci_foto-audio-video&gclid=CjwKEAjw97K_BRCwmNTK26iM-hMSJABrkNtb9_qcMEdoUcbjesPi8clMjT9VOUcZKvXnWXgxl9u3vxoCbsHw_wcB Na TV mrknu, ale spíš bych se vsadil, že to audio-out přes BT umět nebude. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
cali Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 moznostami telky sa az tak netrap pokial bezdratovy reprak je to co ta uspokoji tak telku aj sebesprostejsiu nan lahko presvedcis https://www.czc.cz/logitech-bluetooth-audio-adapter-3-5-mm/152371/produkt?gclid=CMKA0pW1tM8CFaIK0wod8pgNbAhttp://www.sunnysoft.cz/zbozi/168PCI-146/bluetooth-prijimac-vysilac-a2dp-stereo-dongle-adapter.html?source=googleps&utm_source=google&utm_medium=nakupy&utm_campaign=google_feed&gclid=CLP1jty1tM8CFYQy0wodY90LLQ
Tichus Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 S bluetooth propojenim repraku s TV se casto poji jeste jeden problem - mirne zpozdeni zvuku oproti obrazu, coz nekdy muze byt docela otravne...
sashator Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Tak než tv a pc to bude hrát líp určitě. Já osobně mám už rok Marshall Stanmore (menší verze Woburnu) a na poslech z Maca, tv (tam to mám ale propojený přes optiku, jelikož moje tv nemá modrej zub) a iPoda mi to stačí
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 takže ... BT v PC viz obrázek TV zřejmě BT nemá i když ho PC najde ?!? ... nechápu dokoupit teda ještě k TV tohle ? https://www.alza.cz/creative-bluetooth-audio-bt-w2-usb-transceiver-d4182838.htm?o=3
instant Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Inac nemusis sa obmedzovat len reprakmi co maju integrovany BT. S udelatkom napr. TP-LINK HA100 spojis bezdrotovo hocico co ma analogovy vstup. zagoogli na alze Samsung donedavna robil podobne, vola sa to Gear link, ma to integrovany mikrofon, takze ked to pripnes na bundu a pripojis sluchadla tak je to pohodlne handsfree. a da sa prepinat smer, cize vie prijimat aj posielat (preto vyssia cena). Sam to pouzivam a funguje to link
Maxel Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 PC - check, BT máš. SONY KDL-42W706B modrozuba nemá, aspoň podle několika specifikací různých cz webů.Takže asi jedině jak píše cali, s přihlédnutím k poznámce Tichuse. //edit: s tim USB-BT nebude TV umět makat, když už tak spíš to, co postoval cali
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 S bluetooth propojenim repraku s TV se casto poji jeste jeden problem - mirne zpozdeni zvuku oproti obrazu, coz nekdy muze byt docela otravne...no ... to bych asi nerozdejchal
Maxel Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Ono taky je otázka, kam ten centrální reprák dáš. Když bude dál od TV (tzn. tak, že už to nemůžeš spojit kabelem), nebude to asi žádná hitparáda koukat na obraz jedním směrem a zvuk bude přicházet z jiného.Co takhle na muziku libovolný BT repro a k TV soundbar?
cali Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 ked PC telku vidi v zozname tak telka BT urcite ma,... problem je v tom ze telka neponuka ziadne sluzby ktore by PC vyuzilo a naopak preto sa asi nechcu parovat. Nez uvalis dvacku za repraky kup nejake BT udelatko ku klasickym reprakom za 500vku. Pokial zistis ze je to ono, tak potom to rozjed vo velkom.
Tichus Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 no ... to bych asi nerozdejchalPrave proto jsem to nakonec stejně musel propojit kablem, bylo to dost na...jedine ze by ta tvoje TV mela nejakou synchronizaci, ale to teda nevim nevim U PC si to muzes v nastaveni posunout, u hudby ti to je u prdele, ale ta televize ja fakt dost na pytel, vypadalo to dost blbe - zkouseno s B&W Zeppelin Air.
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 panové asi to myslíte dobře, ale děláte mi v tom guláš bude tahle píčovinka fungovat s tv i s reprákem ? https://www.alza.cz/logitech-bluetooth-audio-adapter-d1470538.htm?o=12#recenze než to eventuálně koupím dá se nějak nenásilně zjistit že v TV BT skutečně je ? jo a chci to skutečně vyřešit takhle i když pro hifistu je to asi smrtelný řešení ..... denně uklízím roztahaný CD, DVD u zesilovače chybí čudlíky atd. atd. ...... takže už žádné experimenty
Maxel Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Fungovat to bude, ale budeš tam mít nejspíš to zmíněné zpoždění obraz->zvuk. @BTv TV: projdi si menu televize, konkrétně možnosti výstupu zvuku, a jestli tam nikde nenajdeš možnost poslat zvuk ven z TV přes modrozuba, tak to jinak ani nemusíš zkoušet, protože prostě té televizi nějak musíš "nařídit", aby zvuk poslala ven.
travex Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 Propojovat TV nebo PC s reprákem za 13k přes bluetooth musí být určitý druh sebemrskačství.
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 tím pádem je problém vyřešen .... dík za účast
Návštěvník YPO Odesláno 29. září 2016 Nahlásit Odesláno 29. září 2016 to sem se teda tak nasral, že sem si na rohlíku vobjednal uherák ..... už aby tu byl
Doporučené příspěvky
Archivováno
Toto téma je nyní archivováno, a proto není možné odpovídat na toto téma.