bocko Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 A série dokončena o bezúdržbové 9010 Mudman II a ta cena 700,- + pošťák je pomyslnou třešničkou na dortu... Doma 9000 Mudman, 9100 Gulfman, 9200 Riseman, 9300 Mudman III, 9400 RangemanVypadaju velmi zachovalo, parada! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 17. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2019 Jo, jo bezel a pásek bez poskvrny. A už jsou mezi braškama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Teraz je na rade spodna rada a doplnit ju roznymy derivatmi GW 9400... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 18. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2019 Chtělo by to nějaký Frogy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gaPPak Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 No problem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Tie frogy by si mohol pustit, aj tak ti tam len tak lezia v krabicke.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 19. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2019 Pěkně!(už ti chybí jen GW5000) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Předevčírem se ke mě konečně dostaly Orientky z Libanonu, jejichž hromadnou objednávku zařizoval ochotný kolega akai. Nejsou vůbec špatné, all stainless steel, sklo, velká čísla. Podsvícení celého displeje 4 sekundy, budík, stopky, datum, den v týdnu. Náramek kovový plecháč, netahá, dá se jednoduše zkrátit a přesně nastavit. Jsou jenom water resist, displej je trochu víc utopený pod sklem, takže rámeček na skle hází na displej stíny a třeba den v týdnu tím pádem není moc vidět, ale to i proto, že je prťavý. Jsou to leštěnky jak sviňa, leštěné celé pouzdro (hlavně velké plochy nahoře a dole), tlačítka a stříbrný rámeček kolem displeje způsobují, že na sluníčku člověk háže prasátka na všechny strany. Tah a naklapávací dýnko jsou broušené. Je to model VWAA-C1 CS a vůbec nic jsem o něm nenašel, takže jestli to nakonec není nějaký čínský fejk/výmysl s vymyšlenou referencí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 30. června 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2019 Já se tenkrát ke hromadné objednávce nepřipojil. Z obrázků se mi ty hodinky moc nelíbily. Takhle na ruce nevypadají zas úplně marně, ale přeci jen, dojem klasických digitálek u mě nevzbuzují. Nicméně jsem rád, že se někdo podělil o první pocity z nich. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Tak jsou doma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 No výborně, jen škoda stavu battery low. Ale to se bryskně dořeší a bude vše ok Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 4. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. července 2019 Ty už tady kdysi kdosi měl. Originální kousek Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Mněl jsem je já v černé s kovovým tahem ke kterému mi Braun zdarma poslal dílem na prodloužení tahu.Myslim ze je pro Braun vyrábí fa.Ventura. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cecil Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 Já se momentálně těším z dvou novych přírustků Casio GPW-1000 khaki a Casio Frogman GWF-1000d blue.Frogy jsou opravdu moc pěkně vyrobené,mám z nich dobrý pocit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 5. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2019 ty frogy jsou fakt paradni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 Dorazila zasilka ze zeme vychazejiciho slunce... Ricoh - Sanyo - Casio - Orient Orient jede bez problemu -bohuzel pouze LCD cast s rucickami cast LCD digitalni zobrazuje jen nektere segmenty... Vlastne takove Casio Blue Thunder od Orientu. Zde jak by mnely vypadat... Casio jsou radne ojete -tlacitka nastesti funkcni -nastaveno... Takze nejvetsi radost = Sanyo... (naramek dodany vlastni -jako by uz na ne cekal...))Na foto to neni tak patrne, ale ve skutecnosti to vypada jako by cisla byly vykreslene primo na skle. Ricoh po najiti problemoveho +kontaktu taktez plne funkcni. Vlastni foto nemaj prijdou mi uz takove "bezne". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2019 ? a ty běžný mě právě baví nejvíc Odesláno z mého ASUS_Z01RD pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
casiotron Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Ty jo, to jsou poklady. Já už budu muset to buyee taky vyzkoušet. DKW-100, mega vychytávka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
akai Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 ? a ty běžný mě právě baví nejvíc ... No vono ani neni moc co fotit stav je hrozny, v pristi zasilce ze statu je cekam v lepsim stavu.Nedavno jsme se o nich(823002 + jine) s VanDirekem -ktery je ma supr bavili zde a zpetne... >casiotron > diky a jj za ty DKW-100 jsem samozrejme taky rad(i pres ten stav...).Skoda ze neobetovali na vyroby tela toho kovu vic. Jen svrchni ramecek je malo.Jedno spodni tlacitko olestene na plast kompletne, -ostatni castcene. Skoda, ze to neni provedene jako Seiko ala Spacetronic... (skraba v kovu -stale kov). A buyee je fajn prave bezi treba to , to , to , to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 7. července 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2019 Ty DKW100 jsou boží, gratuluji. Taky by mě zajímaly. Přimlouval bych se za pár fotek displaye v různých módech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se