M916 Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Tyhle hodinky jsou strašně nefotogenické. Tedy přesněji - překvapilo mě, jak těžko jdou amatersky vyfotit, aby na fotkách zbylo alespoň trochu ducha, kterého v sobě mají. Nemám momentálně k dispozici rozptýlené světlo, tak nakonec zvítězil můj osvědčený pařez před chalupou a běžné denní světlo s trochou sluníčka. Zenith Defy Classic Open Heart na kovovém tahu, velikost 43 mm, gilošovaný černý ciferník s průhledem na setrvačku, vodotěsnost 300 m (šroubovací korunka i tlačítka chronografu), strojek El Primero 4021SC, 39 kamenů, ukazatel reservy nátahu (50 hodin max) první poznatky: + kupodivu se velmi příjemně nosí, prakticky jsem se nimi ihned sžil (v to jsem doufal, proto jsem chtěl 43 mm) + i při miniaturní luminisccenci se dá v noci poměrně snadno odečítat čas, to jsem fakt nečekal + tah působí jako ocelový pánský šperk díky zakryté motýlové sponě, ovšem je to vyváženo některými negativy - viz dále - čitelnost času na ciferníku není nejlepší, což se dalo předpokládat, chce to pár fíglů a zvyknete si; nejhorší je šero - otevírání spony tahu je rasovina na prstíky, radši ani hodinky nesundavat - nemožnost regulace délky tahu při změně obvodu zápěstí např. v důsledku změny teploty, což se mi často stává Ale dost řečí, je to fotogalerie, tak nechme mluvit fotky. a nakonec pár fotek na ruce, obvod zápěstí 21 cm +- dle okolní teploty :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Hezké fotky! Ještě hezčí hodinky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 (upraveno) Krásný fotky a nádherný, nádherný hodinky . K té sponě - jakmile bude grif, přejde to. Mně to nepřijde vůbec zvláštní a hodinky teď sundavám během vteřiny a ani to netrvalo . Regulace délky tahu mě taky irituje. Potřeboval bych tah zkrát(i)t cca o půl článku, protože mi za zimy plandá a za hicu/normálu (nateklá ruka) je mi pořád trochu volnej. Když vyndám celej článek, zase to mám moc natěsno a škrtí mě to . Mimochodem - nevadí ti ta otočená luneta? Upraveno 29. prosince 2009 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 29. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Krásný fotky a nádherný, nádherný hodinky . K té sponě - jakmile bude grif, přejde to. Mně to nepřijde vůbec zvláštní a hodinky teď sundavám během vteřiny a ani to netrvalo . Mimochodem - nevadí ti ta otočená luneta? To já taky otevřu sponu za chvilku, ale zetím mě to bóóólí. Asi to bude lepší, až se na prstech udělají mozoly :-)) Luneta? Co myslíš? Jediné, co mi vadí je, že není otočná obousměrně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Pěkný hodinky Na můj vkus poněkud moc vodvazový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KFL Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 (upraveno) Luneta? Co myslíš? Jediné, co mi vadí je, že není otočná obousměrně... Myslím na fotkách, že jí nemáš vycentrovanou (60ka nad 12kou) . Jen taková blbost, mě tyhle maličkosti strašně rozčilujou . edit: promiň, až teď jsem si všim, že na těch fotkách na ruce už to máš správně, jsem debil . Upraveno 29. prosince 2009 uživatelem KFL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 29. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Myslím na fotkách, že jí nemáš vycentrovanou (60ka nad 12kou) . Jen taková blbost, mě tyhle maličkosti strašně rozčilujou . edit: promiň, až teď jsem si všim, že na těch fotkách na ruce už to máš správně, jsem debil . Jasně; já ji poměrně dost často používám k různým blbostem, tak jsem se ani nevšim, že nebyla zrovna na nule. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 no Jiříku, další parádní kousek v tvé zenithové sbírce... Velká gratulace... , už jsem to psal onehdá KFLku, vy mi těma Zenithama pěkně dáváte... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sery.vlk Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Ahoj - krásné fotky krásného kousku, gratuluju! Zase se bude nač těšit na sraz! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
twinsfather Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Už jsme ti je chválili v ježíškovskym vláknu, ale milerád je pochválím znova! K těm vintážním kouskům co máš od Zenithu, je tohle krásnej drsnej protiklad! Úplně to vidím...z drsnýho Land Rovera vyleze drsnej chlápek s drsnejma hodinkama a drsně si odplivne na zablácenou zem.... No nechtěl bych u tebe dělat výtyčkáře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 A budou i společné fotky s ostatními členy rodiny? Takové mezigenerační porovnání.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 29. prosince 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 A budou i společné fotky s ostatními členy rodiny? Takové mezigenerační porovnání.. Bude, jen to chce čas ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2009 Už se těším :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
speedmaster Odesláno 30. prosince 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2009 Nadherne hodinky. Libi se mi, jak je vyreseny tah, nebude se skrabat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 4. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 A budou i společné fotky s ostatními členy rodiny? Takové mezigenerační porovnání.. Tak tady jsou všichni pospolu, mazlíci A ještě jedna nefoto informace; dostal jsem se k váze, Defynky mají 225 gramů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 Krasna sbirecka. Zavidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lastam Odesláno 4. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2010 parádička!!! defy se mi líbí moc, k těm se dostat tak jsem spokojený! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kurnajanek Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 Niesamowity zegarek, świetne zdjęcia ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M916 Odesláno 5. ledna 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 parádička!!! defy se mi líbí moc, k těm se dostat tak jsem spokojený! Jo, dá se říct, že přinášejí určitý pocit uspokojení ale na jak dlouho? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 5. ledna 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2010 Tak to je slušný maso - nemít zenity takovej vysokej machrindex, tak bych je i moh nosit, takhle po nich jen vždycky slintám. Obzvlášť povedená je na ruce fotka s tim šíleným AR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se