šíma Odesláno 29. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2008 Dal jsem si za úkol najít elementární pilotky pro chudého začátečníka, nebo jako víkendovky na méně šetrné zacházení pro fandu pilotního stylu, které by splňovaly následující požadavky : - tradiční německá značka - styl co nejpodobnější Nav B-Uhr bez zbytečných nápisů, obrázků a jiných prohřešků - průměr nad 40 mm - strojek libovolný - především co nejnižší cena Vyšly mi z toho ARISTO Pilot Quartz nabízené a Ebay za 115 EUR + shipping. Skoro stejné z hezčí korunkou jsou LACO v ceně od 154 EUR. Tak to jen tak pro zajímavost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidlo1 Odesláno 30. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2008 Dal jsem si za úkol najít elementární pilotky pro chudého začátečníka, nebo jako víkendovky na méně šetrné zacházení pro fandu pilotního stylu, které by splňovaly následující požadavky : - tradiční německá značka - styl co nejpodobnější Nav B-Uhr bez zbytečných nápisů, obrázků a jiných prohřešků - průměr nad 40 mm - strojek libovolný - především co nejnižší cena Vyšly mi z toho ARISTO Pilot Quartz nabízené a Ebay za 115 EUR + shipping. Skoro stejné z hezčí korunkou jsou LACO v ceně od 154 EUR. Tak to jen tak pro zajímavost... A co takhle KIENZLE V50191113980 s kalibrem Myiota 8215 ? Internetová cena v Německu 99 Euro. Od příštího roku je snad budou mít i na www.ehodinarstvi.cz. Už jsem se o ně zajímal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ludinek Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 A co takhle KIENZLE V50191113980 s kalibrem Myiota 8215 ? Internetová cena v Německu 99 Euro. Od příštího roku je snad budou mít i na www.ehodinarstvi.cz. Už jsem se o ně zajímal. Ty KIENZLE vypadají super a za tu cenu je to fakt dobrý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Onisan Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 A co Junkers? Ten také dělá B-Uhr... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BUBÁK Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 A co Junkers? Ten také dělá B-Uhr... Ja, Ruhla, má třebas tyhle s mechaniky, ETA stroj za 280,- éček, http://ruhla.netpure.de/baseportal/ruhla/u...katalognr==J033 , pak maj v nabídce nějaký kvartzky okolo 100,- éček http://www.garde.de/html/collections.shtml . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 sorry za malá OT - má někdo aktuální zkušenost s hodinkami Junkers/Zeppelin, myslím v mechanice. Co třeba http://ruhla.netpure.de/baseportal/ruhla/u...katalognr==J070, je v tom poljot, vypadá to zajímavě, vč. ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 to šimi - můžu ti to tady trošku zaplevelit? kibi, rozpovídej se. Co provedení, přesnost, jak se natahují, není to navrch huj, vespor...? Kdes koupil etc etc. Očekávám hustě popsanou A4 Sorry, jestli jsem snad přehlédl třeba chlubící se vlákno k nim, kdyžtak mě nasměruj a šimi blahoskloně přivře oko nad malým plevelem v jeho vlákně. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 31. prosince 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2008 děkuji zdvořile Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1Lachtan Odesláno 3. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2009 sorry za malá OT - má někdo aktuální zkušenost s hodinkami Junkers/Zeppelin, myslím v mechanice. Co třeba http://ruhla.netpure.de/baseportal/ruhla/u...katalognr==J070, je v tom poljot, vypadá to zajímavě, vč. ceny.Tady - zatím naprostá spokojenost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 4. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2009 A co takhle KIENZLE V50191113980 s kalibrem Myiota 8215 ? Internetová cena v Německu 99 Euro. Od příštího roku je snad budou mít i na www.ehodinarstvi.cz. Už jsem se o ně zajímal. Tyhle Kienzle mám, zakoupeny v kamenném obchodě v Německu za zmiňovaných 99,- EUR. Skvěle se nosí a vypadají moc dobře. Strojek bude asi upravený, mají hacking a ruční nátah. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 5. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Kienzle vypadají opravdu dobře, jen pro volnočasové, víkendové a dovolenkové aktivity bych osobně preferoval kožený řemen a Quartz strojek, takže u mě pořád vedou Aristo. Asi zkusím oboje... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cidlo1 Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Tyhle Kienzle mám, zakoupeny v kamenném obchodě v Německu za zmiňovaných 99,- EUR. Skvěle se nosí a vypadají moc dobře. Strojek bude asi upravený, mají hacking a ruční nátah. Tak to určitě. V katalogu KIENZLE jsou vedeny jako automaty a to jak s ocelovým tahem tak i koženým řemínkem. Ten řemínek ale není nic moc, domnívám se, že výhodnější je náramek a řemen jako alternativu koupit u KUBSONA. Jsem zvědav jakou cenu nastaví na www.ehodinarstvi.cz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 5. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2009 Tak to určitě. V katalogu KIENZLE jsou vedeny jako automaty a to jak s ocelovým tahem tak i koženým řemínkem. Ten řemínek ale není nic moc, domnívám se, že výhodnější je náramek a řemen jako alternativu koupit u KUBSONA. Jsem zvědav jakou cenu nastaví na www.ehodinarstvi.cz. Asi jsem se blbě vyjádřil, jsou to automaty s možností ručního nátahu a s hackingem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 21. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Pokud bych oželel tradiční německou značku, tak se za 175 USD "buy it now" nabízí i tento skvost. Průměr 47 mm, samomatická Miyota inside a jinak kromě safíru vše jako třeba na Steinhartech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 (upraveno) Pokud bych oželel tradiční německou značku, tak se za 175 USD "buy it now" nabízí i tento skvost. Průměr 47 mm, samomatická Miyota inside a jinak kromě safíru vše jako třeba na Steinhartech. Můžu poprosit o link. Díky. edit: překlep Upraveno 21. ledna 2009 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 Můžu poprosit o link. Díky. edit: překlep Třeba tady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cali Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 uff ja nemam nic proti miyote za tie peniaze je to viac nez dobry stroj ale ten priehlad to je zverstvo ..... ked uz do tak obrovskych hodiniek napchali tak prtavy strojcek mohli to aspon taktne zakryt plnym dnom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 (upraveno) Třeba tady. Chtějí 35$ za balné poštovné. Nabízejí také handwind s "Unitasem", ten už je větší, než Myiota. A nej je na jejich stránkách možnost koupit ciferník Marina Militare pro opravu hodinek Panerai. Upraveno 21. ledna 2009 uživatelem kejklik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 21. ledna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 nejsou tedy lepší - tedy koupě ekonomických fliegerů - ty letecké automaty s myiotou v titanu u Conrada? Cca 1.600,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
šíma Odesláno 21. ledna 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2009 nejsou tedy lepší - tedy koupě ekonomických fliegerů - ty letecké automaty s myiotou v titanu u Conrada? Cca 1.600,- To co prodává Conrad je parodie na B-Uhr, ale tyhle TICINO jsou (aspoň podle fotek) lahůdkovou replikou původního vzoru. Průhled na automat je bohužel současný trend, ale stejně se hodinky obvykle nosí ciferníkem nahoru, takže bych to bral jen jako nutné zlo. Úroveň zpracování posoudit nelze, ale až na to zadní víčko nevidím podstatný rozdíl (ani ve velikosti) ve srovnání např. s vyprodanou limitkou Steinhart Nav. B-Uhr 47 mm za 425 EUR (při dnešním kurzu včetně pošty cca 12 000 Kč). Musím ale přiznat, že bych si je pořídil tak maximálně na chatu a do hospody (a i tady preferuji Quartz), protože TICINO je název, který bych asi nerozchodil (a oni ho mají i na rotoru) a ani nikomu nevysvětlil. Ale sehnat plné dýnko a nemít doma dvoje Steinharty a další kousky, tak bych je klidně testnul. Na Ebay.com je nižší cena o pět babek za hodinky a deset za shipping než uvádí kolega Kejklik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se