nAscA Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Uz je to na WUS delsi dobu, ale nikdo to tu myslim jeste nedal. Pro me osobne hodne uzitecna pomucka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jfk Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Uz je to na WUS delsi dobu, ale nikdo to tu myslim jeste nedal. Pro me osobne hodne uzitecna pomucka. Super dekódování označení hodinek Casio moc děkuji myslím, že se to bude hodit každému k identifikaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Yvaine Odesláno 30. března 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2009 Je to šikula Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. července 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2009 Tak na tuhle tabulku jsem narazil až teď. Díky nasco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 6. července 2009 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2009 A pritom se stacilo podivat do "faq", ktere jsem vytvoril a hned prvni bod...... http://forum.chronomag.cz/index.php?showtopic=18821 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mocl Odesláno 28. června 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2010 Tak jako tak velmi poučné schéma! Mě to pomohlo, díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noviisek Odesláno 1. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2010 Paráda, už se mi to zdá docela přehledné Doteď to byly jenom kódy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferda88 Odesláno 12. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2010 díky za info, konečně v tom nebudu mít guláš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivko9 Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2012 velmi dobrý a užitečný přhled, díky za něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samba Odesláno 6. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2013 Super diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 Pořád jsem to nemohl nikde najít! Je to stále platné? nebo se za těch 5 let něco ve značení změnilo/přibylo? Nevíte o nějakém webshopu, který umí dobře g-shocky filtorvat (podle vodotěsnosti, funkcí)? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vikinho Odesláno 21. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. března 2014 No.. nejlepší možnost filtrování jsem asi našel na amazonu, ale čekal bych něco víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Možná to tady už bylo... Narazil jsem na to při brouzdání na síti. Treba se to bude někomu hodit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t2 Odesláno 16. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2014 Tak tuhle tabulku jsem ještě neviděl. Nemáš prosím ještě ten odkaz? Nebo aspoň ze kterého roku to může být?Já mám doma pár katalogů a ve všech je toto: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 17. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2014 Byl to zřejmě tento odkaz:http://www.casio-intl.com/asia-mea/en/wat/water_resistance/ Rok nevím. Je to stejné jak tvoje katalogová tabulka. Akorát přidali skůtra:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quattroRS Odesláno 30. října 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. října 2015 No ja som nikdy problém v orientácií medzi typmi problém nemal, ale toto je dobrá vysvetlivka, a dá sa z nej vyjsť Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snekofon Odesláno 20. července 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2021 Teď jsem s překvapením zjistil, že tady na fóru ještě nebyla uvedena ve známost stránka věnující se Géčkám (SHOCKBASE)... takže přikládám link https://shockbase.org/index.php a ať slouží jako studnice stejně dobře jako mně, zatím jsem lepší stránky na toto téma nenašel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny65 Odesláno 23. srpna 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2022 Díky za info, casia furt někde sháním, tak pro mě dost využitelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 18. září 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. září 2022 Rozhodně díky. Už to mám v oblíbených Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johny94 Odesláno 29. května Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května To si tisknu a dávám nad postel vedle vysokoškolského titulu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se