cigi Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Na podporu gougyho a na protest proti arogantnímu jednání moderátorů ( viz předchozí vlákno) se s vámi musím rozloučit, čau chlapi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 čau Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 to je jak mor, gougy, cigi a už i YPO, neblázněte! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník YPO Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 to je jak mor, gougy, cigi a už i YPO, neblázněte! to je nedorozumění - já jsem se loučil s cigim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) já vim, ale mě bavily ty zmatený příspěvky v tom druhým vlákně, tak jsem v tom chtěl pokračovat i tady edit: hrubice Upraveno 19. října 2009 uživatelem Filipes Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 cigi - nedělej to prosím, Ty by si mně tady hodně scházel. Teď méně vážně, potřebuji parťáka na obhajobu Grahamů. Posílám Ti jednu fotku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) Jestli už někam mizíte, tak alespoň napište, na jaké nové fórum mizíte, ať tam mohu jít lozit :-) Já sám jsem zatím problémy s moderátory neměl, ale to asi bude tím, že jsem měl co do činění vlastně jen s Giliusem, který je dost v pohodě. Upraveno 19. října 2009 uživatelem Biges Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 spolek patetických čivav Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojt Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 cigi, kdybych byl v Tvý kůži, příspěvek od Snowa by mě nutil přehodnotit rozhodnutí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KGrob Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Čas rituálních sebevražd již odkvetl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 (upraveno) spolek patetických čivav Souhlasím jen částečně, jsem patetický debil, nikoliv však čivava. Fotka mi přišla vtipná, bohužel jsem již několikrát seznal, že mé žertíky nebývají pochopeny. Pokusím se o nápravu. Čas rituálních sebevražd již odkvetl cigiho gesto bych nezpochybňoval, chápu ho a je mi to líto. Doufám, že své rozhodnutí ku prospěchu celého fóra, změní. Upraveno 19. října 2009 uživatelem Snow Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Cigi...vyčisti si poštu,prosím,máš ji plnou....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Chlapi, kluci, co blbnete...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Chlapi, kluci, co blbnete...... To nic, ono je to chytá pravidelně před vánoci. Nové hodinky pod stromečkem je vyléčí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Diamondking Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 To nic, ono je to chytá pravidelně před vánoci. Nové hodinky pod stromečkem je vyléčí Jj, ten švýcarský psychiatr Filip Pátek z Kalatravy: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Jj, ten švýcarský psychiatr Filip Pátek z Kalatravy: Jo, ten je dost dobrej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Proboha, co jsem udělal, vůbec vás nechápu. Napsal jsem cigimu obyčejnou zprávu, která vyjadřuje mé pocity z jeho ohlášeného odchodu a přidal žertovnou fotku, na které jsou cigiho nejoblíbenější Grahamy model Tourist Trophy Isle of Man. Fotka vás urazila a proto jsem ji smazal, abych dál nejitřil vaše city. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PhoeniX Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Jo, ten je dost dobrej... Takového si bohužel nemohu dovolit. Mě bude pravděpodobně léčit nějaký instalatér, prý z Itálie... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Kurňa co je špatnýho na patosu? To už jste zapomněli jaký je to bejt kluk, co je to bratrství? Fotka byla naprosto OK. Komentujte cigiho odchod ne komentáře ostatních. Cigi, prď na to, tvoje rozhodnutí je na chatrných základech. Kdo tě zná ze srazů osobně, kdo ví, že v reálu nejsi vrchní inkvizitor primu, těm bys fakt chyběl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 19. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. října 2009 Cigi, prď na to, tvoje rozhodnutí je na chatrných základech. Kdo tě zná ze srazů osobně, kdo ví, že v reálu nejsi vrchní inkvizitor primu, těm bys fakt chyběl. ja cigiho osobne neznam, ale i tak ho povazuju za prinosneho clena fora. proto by mi jeho odchod vadil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se