MVX Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Dotaz: kdyz si poridim cerne ala Submariner Tisell, je nejaka moznost na ne sehnat coke vlozku lunety? Dik, Mvx
CEGY Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Kdyz ja uz nekdy ty keci nemuzu vydrzet..
leon Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 (upraveno) Celou tuhle diskuzi vidím tak, že Rolády na ruku a šukat starý baby mezi kozy, se špinavým šulinem, v damaškových peřinách ! Upraveno 17. března 2017 uživatelem leon
dlubix Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Ciwe tohle fejkomddkový vlákno mi málem uniklo. Nepřišel jsem pozdě? Já myslel, že si to lidi kupujou z prdele a voni to myslej normálně vážně
Kostra Odesláno 17. března 2017 Nahlásit Odesláno 17. března 2017 A já jsem si říkal, kde je ti konec, jestli třeba nebuláš fórum:-)Tak teď už nám chybí jen scifi a máme tu komplet sestavu ne?
Honza.manta Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 Hele, až budeme zase někdy sedět, tak se zeptej a já ti budu vyprávět, co udělal mě Kam vás šoupnou? Já bych vám třeba přinesl bábovku s pilníčkem na nehty.
JaRooN Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 Kam vás šoupnou? Já bych vám třeba přinesl bábovku s pilníčkem na nehty. Hele, sedíme vždy zásadně u Husičky za katrem a vlastní jídlo asi povoleno není, tak poprosím jen ten pilníček v zaolejovaném hadru
AKUC Odesláno 18. března 2017 Nahlásit Odesláno 18. března 2017 a ja len jednoducho teším sa na nové fotky TISELL ... ako aj na ostatné fotky hodiniek na tomto fóre od Parnis po Patek...mimochodom sorry že žijem
mysiak Odesláno 23. března 2017 Nahlásit Odesláno 23. března 2017 Necakal by som, ze ohnute stezejky spravia taky rozdiel. S nimi ide NATO nasadit/vymenit uplne bez problemov a nic sa nederie.
Radek124 Odesláno 27. března 2017 Nahlásit Odesláno 27. března 2017 Některé kontroverzní věci je lepší ohmatat naživo - a na tenhle typ zvrácené chronozábavy bývají lepší srazy než pošťák Luneta s keramickou vložkou vypadá (spolus ciferníkem) na fotkách i v reálu až překvapivě hezky - jenže její podklad in-natura připomíná spíš hliník a jde o tak hrubý obrobek (zaslechl jsem zmínku o zaspání s hodinkama na ruce a dodraném břichu přítelkyně), že i "cirkulárka" je proti tomu user-friendly nástroj. "Origo tah" jsem naštěstí neviděl, ale prý to není o moc lepší - takže "do lesa na dřevo" už by mi taková "vzhledová atrapa" přišla poněkud dražší než by bylo zdrávo...
AKUC Odesláno 7. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 7. dubna 2017 Furt mě baví :-)žeby príprava na vyšší level ? zelené by som vyskúšal aj ja ...
farkyostrava Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Zelene jsou super...jen hned cumis do prodejniho vlákna po rolexech ;-)
farkyostrava Odesláno 8. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2017 Pardon umatlane sklo tady je to lepší
Sborez Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 žeby príprava na vyšší level ? zelené by som vyskúšal aj ja ...Ještě chvíli ne :-)
Sborez Odesláno 9. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2017 hlavne že robia radosť aj tieto ... Nebojím se o ně. Dnes dvě hodiny v lese s pilou. To bych RLX nevzal :-)
farkyostrava Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 0 sek odchylka... nechápu ..ale potěší to
Sborez Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 0 sek odchylka... nechápu ..ale potěší to tisell.jpgU mě za měsíc permanentního nošení odchylka +45s, Takže to vychází cca +1,5s/den což je taky super. Vyladěno do COSC :-)
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se