Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 345
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

Celou tuhle diskuzi vidím tak,  že Rolády na ruku a šukat starý baby mezi kozy, se špinavým šulinem, v damaškových peřinách ! :)

Upraveno uživatelem leon
Odesláno

Ciwe tohle fejkomddkový vlákno mi málem uniklo. Nepřišel jsem pozdě? :D

Já myslel, že si to lidi kupujou z prdele a voni to myslej normálně vážně  :eek:

Odesláno

A já jsem si říkal, kde je ti konec, jestli třeba nebuláš fórum:-)

Tak teď už nám chybí jen scifi a máme tu komplet sestavu ne?

Odesláno

Kam vás šoupnou? Já bych vám třeba přinesl bábovku s pilníčkem na nehty. :goof:

Hele, sedíme vždy zásadně u Husičky za katrem a vlastní jídlo asi povoleno není, tak poprosím jen ten pilníček v zaolejovaném hadru :)

Odesláno

a ja len jednoducho teším sa na nové fotky TISELL ... ako aj na ostatné fotky hodiniek na tomto fóre :photo: od Parnis po Patek...

mimochodom sorry že žijem

Odesláno

Některé kontroverzní věci je lepší ohmatat naživo - a na tenhle typ zvrácené chronozábavy bývají lepší srazy než pošťák  :speak_cool:

Luneta s keramickou vložkou vypadá (spolus ciferníkem) na fotkách i v reálu až překvapivě hezky  - jenže její podklad in-natura připomíná spíš hliník a jde o tak hrubý obrobek (zaslechl jsem zmínku o zaspání s hodinkama na ruce a dodraném břichu přítelkyně), že i "cirkulárka" je proti tomu user-friendly nástroj. "Origo tah" jsem naštěstí neviděl, ale prý to není o moc lepší - takže "do lesa na dřevo" už by mi taková "vzhledová atrapa" přišla poněkud dražší než by bylo zdrávo...  :thumbsdown_anim:

• po 2 týdnech...
Odesláno

0 sek odchylka... nechápu ..ale potěší to :photo:

attachicon.giftisell.jpg

U mě za měsíc permanentního nošení odchylka +45s, Takže to vychází cca +1,5s/den což je taky super. Vyladěno do COSC :-)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...