Sergej Vasilijev Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 (upraveno) Ale no tak edit: Ty to tady moderuješ? Upraveno 7. října 2016 uživatelem Sergej Vasilijev
ggrand Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Ty vole, tehdy, kdy jsem ti to prodal, jsem měl za sebou pár hodinek - většinou staré mrdky typu 7002 a 6309. Toto byly moje první Monstra a ano, udělal jsem chybu. Omlouvám se ti už popáté. Stačí to? Nebo kolikrát se mám omluvit, abys dokázal odpustit cizí lidské selhání? Jdi už konečně do řiti!Ok, netušil jsem, že za 2 roky na fóru jsi měl za sebou pár hodinek a během následujícího 1 roku, co uběhlo od Monster jsi jich dal 100ks, slušný oddíl
JaRooN Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Ty 7002 a 6309 mě držely celkem dlouho. Měl jsem jich cca 20-30 ks. Za poslední rok mám obrátku cca 10-15 ks měsíčně. Teď mám doma cca 25-30ks. Teda kompletních. V dílech a projektech dalších cca 20. Ale po tom ti je vlastně celkem houby, že jo. Pliveš na mě kvůli jedné chybě, za kterou jsem se ti tehdy několikrát omluvil. A přitom jsem ti tehdy byl fakt vděčný. Přinutil jsi mě se zamyslet a začít přemýšlet jinak. Ta Monstra se v prodeji už nikdy neobjevila... 1
Chumpus Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Trochu se vrátím k původní debatě :-) Podle mně je velice zajímavá informace, kterou uvedl Chumpus (viz citace níže), o výši procenta reklamací. Díky za ní, Chumpusi! Aniž bych s uvedeným číslem chtěl jakkoli polemizovat, je mi jasné, že někoho napadne (a je to pochopitelné) otázka - zda procenta reklamací skutečně mohou odpovídat procentu zmetkovosti (protože není zřejmě, v jaké fázi procesu se ta reklamace řeší (tedy na jaké úrovni - koncák x prodejce, nebo prodejce x VO, nebo subdodavatel x Seiko) a tedy, zda jsou všechny "zmetky" skutečně reklamovány). Tak či tak, předpokládám, že to číslo si asi nikdo z prstu nevycucal a určitou vypovídací hodnotu mít bude. Zajímavé by samozřejmě bylo ho srovnat s podobným údajem u jiných relevantních výrobců. Je to prostě procento reklamací udávané Seikem. Nevím, jestli to píšou někde veřejně, já to mám ze svého zdroje, na druhou stranu, nebylo to říkáno jako nějaké tajemství - proto si také můžou dovolit říct, že je to nejnižší/jedno z nejnižších čísel v hodinařině. Můj názor - bude to spotřebitel vs. prodejce (případně distributor, resp. budou se dávat dohromady čísla za region). A nemyslím si, že by mělo Seiko potřebu s tímhle číslem nějak fabulovat. Další můj názor - jasně, nebude se do toho počítat, když si někdo přitáhne hodinky ze Singapuru o tisícovku levněji a pak si problém bude řešit se svým hodinářem. To už je daň za to, že si to nekupuje na místě s evropskou zárukou. A k těm srovnáním s jinými značkami, tady zase berte v potaz, že suverénně největší základnu fanoušků mají dvě značky - Seiko a Rolex. Proto se třeba u Seika tolik rozebírá každá blbost a třeba takový Citizen chrlící stejný nebo větší počet hodinek je trochu stranou, ačkoliv tam zákonitě musí být stejné problémy. Tím nechci říkat, že tu děláte z komára velblouda, ale asi by to chtělo trochu víc chladnou hlavu Třeba na mých Brightz za X desítek tisíc není úplně ideální řemínek, ale nezblázním se z toho Ale jinak lícuje naprosto všechno na milióntinu milimetru, čestný ggrandský na to!!!
karel hb Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Každý kope jak umí, ale měl by umět karle hb každý sám za sebe. Tak už to pnutí povolilo? No vidíš, to už je lepší, ale pořád to není ono. Mohl by si, prosím, prosím, ještě zkusit tu variantu s velkým písmenem? A nebo prostě a jednoduše a slušně bez opiček přiznat, že jsi se spletl, což se může stát každému a nedělat z toho tady komedii? Jinak končím, jak píše Honza, vrátíme se k tématu, i když si myslím, že k banu žádný důvod nezavdávám.
HondzaX Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 Chumpusi, neber, prosim muj predchozi prispevek jako nejake nemistne rejpani. Nebo snad ani jako nejaky projev meho nesouhlasu s tim, co jsi napsal. Tak jsem to nemyslel. Ja jsem jen reagoval na to cislo, a abych predesel nejakym polemikam, uvedl jsem ty pripadne uvahy, co by moly nekoho napadnout. V kazdem pripade moc diky za rozvedeni tveho puvodniho prispevku! Jak jsem psal uz driv - ja jsem s kvalitou Seiko hodinek zatim nikdy problem nemel (snad jsem to ted nezakriknul) :-) a i pres zde celkem vasnivou debatu nasich kolegu verim, ze to nebyla jen nahoda a ze to koreluje (jak rika muj kamarad) s cislem, ktere jsi uvadel ty. ;-) 1
Chumpus Odesláno 7. října 2016 Nahlásit Odesláno 7. října 2016 HondzaX: V klidu, já to nevzal osobně, jen jsem rozváděl předchozí post
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se