olin001 Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Ahoj zaprvé se omlouvám že jsem to dal do této kategorie!! Ale už mám doma různé značky hodinek a chtěl jsem vyzkoušet nějaká seika a tak jsem přebíral v koscomu ale první mnou vybrané oblekovky měly takové 3D indexy s úkosy a ty dost nesouměrné ..pak jsem vybral baby sumo black ty jsem i zaplatil ale po si všiml že ty lumi bachánky nelicují s indexy a nechal si poslat jiný ty byly ještě horší tak jsem jako náhradu vybral nové želvy jenže první kus co měli ten samý problém a druhý kus který byl pohledově OK a řekl jsem beru po chvíli přišel prodavač že mi ho neprodají že korunka má hodně špatný chod a tak momentálně čekám na želvy kus číslo 3 který bude na konci měsíce ... Má ještě někdo špatnou zkušenost se seiko ... Nebo jsem smolař (či problémista) děkuji za pozornost Olin
Frantik Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Tak jsou to hodinky za par litru, tam proste ten poměr cena/výkon občas bude znát.
sibirnaya Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 ses potizista a pockej, az tvou gramatiku a interpunkci objevi karlos
raskiscz Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 bo my pocitacovi experti piseme vzdy bez hacku a carek...a to je ta prava gramatika, ne :-Dses potizista a pockej, az tvou gramatiku a interpunkci objevi karlos
Arthur N. Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 SEIKO ???, forever, navŽdy - VOPRAVDU!!!
Mikefux Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Já si myslim, že se musíš smířit s tím, že Seiko prostě neni pro tebe Já jsem si zase v Koscomu zkoušel LHC 39mm a zasvoje Syrby bych je nevyměnil nikdy a to stojí 3x tolik. Byl jsem připravenej, že si Je v automatu nechám objedat a místo toho jsem řek, že si to rozmyslím.
JaRooN Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Zkus si přečíst něco na toto téma na německém Rolex fóru. Budeš překvapen, kolik z tvých povzdechů tam najdeš také
Mikefux Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Doufám, že to čtou i ti co tak velkolepě odsuzovali nakupování Seiko šedivek, že právě odtud pochází ty špatné kusy, co dělají Seiku špatnou pověst.
stosi Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Asi záleží, kolik za ta Seika jsi ochoten dát. Měl jsem SKX007 a no problem, což s odstupem času přičítám štěstí. Ale pak mi šly rukama Monstra, a SARBy, a tam jsem teda nikdy na problém nenarazil.
wizard-ov Odesláno 4. října 2016 Nahlásit Odesláno 4. října 2016 Tak si kup SBGC005, ty mají indexy v pořádku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
ggrand Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 A kdyz jsem rikal, ze Seiko je smejd, to bylo pak nablito nesmyslu od chytraku...Je to ak. Seiko neudela poradne hodinky jen tak. To musis mit velke stesti,aby vse licovalo a fungovalo. Kecy o cene neres. Levne hodinky jeste nemusi nutne znamenat smejdsky poskladane a navic Seiko tohle umi i u Marine Masteru za 50k. Ale treba te tu mistni gurus presvedci co bys asi jako mel chtit, dyt to stoji jako jejich vecere nebo tak neco ocekavam.
bigwolf Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 @wizard-ov: Neni nad to, kdyz nekdo poradi hodinky v radu nekolika nasobku vyse zminovanych hodinek... Chapu, ze to je nadsazka a chtel ses pochlubit hodinkami, ale do diskuze to moc nesedi. Co se tyce kvality zpracovani Seika, tak za sebe musim rict, ze me SRP553 (vim, levne masovky) maji take horsi zpracovani, indexy moc nesedi, jsou posunute... Ale co by asi clovek chtel za ty penize, chrli to jak rohliky... ackoliv cena je o facku vyssi.
Micey Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Nutno rict, ze wizarduv prispevek posunul tu diskuzi uplne stejne jako ten tvuj, ale u nej se cek aspon muze kouknou na pekny hodinky, hehe. Jinak jak pisu nahore, prijde mi, ze v tedlech levnejch hodinkach si dava Orient trochu vic bacha.. nebo na ne mam vetsi stesti.
JaRooN Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 (upraveno) Co si budem povídat, Seiko na kontrolu kvality u low-endových hodinek kašle z principu asi odjakživa. Od dob, kdy se část výroby přesunula z Japonska ven za levnou prací, je to ještě horší. A od těch dob, co se na dýnku objevuje "Cased in China", je to zase o statistický fous možná horší.Nic s tím člověk neudělá. Musí s tím bohužel počítat, pokud chce mít na ruce nižší řady od tohoto výrobce. Každý má ale možnost si vybrat a koupit si něco jiného. Já u Seiko zůstanu, tyto prkotiny mě nerozhodí, takovou šíři výroby nikdo jiný nemá a cena je fakt lidová. Za jeden kousek od levného Štajnu můžu mít na ruce klidně i 3 kousky od ještě levnějšího Seiko Ostatně, toto není v posledních letech jen problém značky Seiko. Migrace výroby za levnou prací to sebou přinášela vždy. Pamatuji si tady příběh potápek Revue Thommen, kdy ten dotyčný měl doma najednou snad 3 kusy těchto hodinek, protože po reklamaci mu prodejce okamžitě poslal druhý a pak i třetí kousek ještě předtím, než stihl ten první vrátit. A každý z nich měl snad jinou chybu Upraveno 5. října 2016 uživatelem JaRooN
Daemonultimate Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Já jsem klikař, nikdy žádnej problém, ani s posunutím indexů, ani se srovnáním lumi, ani žádnej technickej. A co na nich žeru je ta noční čitelnost. Něco od šedivek, něco od AD a většinou káčka.
wizard-ov Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 chtel ses pochlubit hodinkami ty nejsou moje, tak vysoko v SS (Seiko Sekta) nejsem - tyhle jsou vyhrazeny do budoucna pro Velekněze a ten může být jen jeden.Jinak, těm co to berou moc vážně - co chcete slyšet ? Jsou to hodinky za pár korun, stojí to jako večere, tak vo co de Sekají to thajští transvestiti na starých tankerech v mezinárodních vodách, nečekejte žádnou HH. Na druhou stranu, Seiko nabízí takřka nepřeberný výběr hodinek se spoustou legendárních kousků a tuhle přidanou hodnotu vám Steinhart nebo CH.Ward nedá. A teď něco na obranu Ggranda: Nejsem hledač nepřesností na hodinkách, vybavený elektronovým mikroskopem, ale musím poctivě přiznat, že největší podíl odfláknutých hodinek co jsem měl má opravdu Seiko (podotýkám, že nejsem PRIMkař - věřím, že tam by ten "vysoký podíl lidské práce" taky hezky zamíchal se statistikou). Posunuté indexy někdy fakt bijí do očí i mě - a to je co říct. Pro ilustraci posílám foto mých bejvalek. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bigwolf Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Jsem rad, ze jsi to nevzal nijak osobne. Mam to nejak podobne na svych hodinkach, jako to mas ty (posunute indexy). Holt Seiko v levnejsich radach kvalitu nijak moc neresi a seka to jak Bata cvicky. Vsechno je to otazka penez... Ale jednou bych nejake GS chtel, ovsem ty pro Velekneze to urco nebudou.
Ruiz.aw Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 (upraveno) Wizard-ov: "Jinak, těm co to berou moc vážně - co chcete slyšet ? Jsou to hodinky za pár korun, stojí to jako večere, tak vo co de " To máte na té severní moravě samé micheliny? :-) Upraveno 5. října 2016 uživatelem Ruiz.aw
Bells Odesláno 5. října 2016 Nahlásit Odesláno 5. října 2016 Asi jsem měl zrovna štěstí, ale kterékoliv Seika jsem měl, tak byly OK, možná na některých z SKX007, které jsem vlastnil 3x něco bylo, ale tam jsem to po pravdě řečeno ani neřešil, jsou to prostě takové otloukánky, ovšem minimálně jedny byly určitě naprosto ok, vše sedělo jak má.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se