dubraro Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Dovolte abych vám představil novou variaci na téma Prim Sport. Na trh ji uvádí "ten druhý" majitel značky Prim. Pouzdro i pásek nerez, dýnko plné (vodotěsnost 10 atm). Strojek Miyota, automat (snad 8015, to teprve musím vyzkoumat). Průměr 41mm bez korunky. Existují i varianty s quartzem, s bílým ciferníkem, s kaučukovým páskem. Podle tvrzení hodináře se jedná o první kus prodaný v ČR, zachytil jsem jej při pokusu o umístění do výlohy Cena ... 2300Kč v obchodě. Porovnejte s Prim Sport Snob Edition z NM... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andreas.ks Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Vskutku jsou při prvním pohledu "hezčí" než nové sporty od Eltonu... Při druhém pohledu jsem však prohlásil - trošku "tuctové" (taková směs pseudo-submariner pouzdra a starého primáckého ciferní)... Přece jenom, novodobý prim se snaží o originalitu a tuto snahu nelze než ocenit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Jsou fajn, za ty peníze... Jen mě zaráží těch 17 šutrů - Miyota má 21, ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Jaké mají sklíčko? Mohl by tam být ETA a není co řešit. Ale Myiota taky není špatný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boo-beek Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Docela bych pochyboval o tom strojku... Vpodstate vsechny automaty od Miyoty (821A, 8215, 8015, ...) maji 21 kamenu. Takze tady bych byl dosti opatrny. Otazka samozrejme je, jestli si to nejak neupravuji, ale o tom pochybuji. Dalsi otazka pak muze byt, jestli je China noname mene kvalitni... a tady odpoved taky nevim, ale myslim si, ze ano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 fajn příklad parazitismu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Nevědět, že to není Elton, tak bych se hádal, že je! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 19. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Nevědět, že to není Elton, tak bych se hádal, že je! Elton nepoužívá tohle logo, má takové polokruhové. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 19. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Docela bych pochyboval o tom strojku... Vpodstate vsechny automaty od Miyoty (821A, 8215, 8015, ...) maji 21 kamenu. Takze tady bych byl dosti opatrny. Otazka samozrejme je, jestli si to nejak neupravuji, ale o tom pochybuji. Dalsi otazka pak muze byt, jestli je China noname mene kvalitni... a tady odpoved taky nevim, ale myslim si, ze ano Strojek bude předmětem výzkumu Dovolte mi nechat je nerozebrané aspoň do Vánoc... Pak budou i fotky strojku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 19. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Jaké mají sklíčko? Mohl by tam být ETA a není co řešit. Ale Myiota taky není špatný. Podívej se, kolik stály. Když jsou v Čechách na krámě za 2300, tak je výrobce dodává nejvýše za 50 dolarů. Myslíš, že za to by byl safír? Totéž o strojku ETA. Proč ne, ale cena by šla někam k 10.000. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New X-Bob Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Elton nepoužívá tohle logo, má takové polokruhové. To já vím, mám doma Liney. Myslel jsem, že bych jinak řekl, že je to nějaký souběh z 90.tých let např. s Sport II s Myiotou (nerez) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VS Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 (upraveno) Podívej se, kolik stály. Když jsou v Čechách na krámě za 2300, tak je výrobce dodává nejvýše za 50 dolarů. Myslíš, že za to by byl safír? Totéž o strojku ETA. Proč ne, ale cena by šla někam k 10.000. Nejde mi o safír, ale jestli je minerální nebo plastové, ploché nebo vypuklé. Se strojkem ETA by za tu cenu nebyly, ale myslím, že by byly srovnatelné s Archimede cenou i kvalitou. Vidím, že jsi je koupil. Kde je mají, že bych se zašel podívat? Co luneta? Je otočná s aretací? Spíš by to měly být Sport 1,5. Od každého něco. Upraveno 19. prosince 2007 uživatelem VS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vana Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Elton nepoužívá tohle logo, má takové polokruhové. Na Sporty II se nepoužívalo kruhové, ne? Myslim, že tam bylo tohle rovné, ale na první pohled sem poznal, že tohle je o hodně větší, než u originálů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dubraro Odesláno 19. prosince 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Nejde mi o safír, ale jestli je minerální nebo plastové, ploché nebo vypuklé. Se strojkem ETA by za tu cenu nebyly, ale myslím, že by byly srovnatelné s Archimede cenou i kvalitou. Vidím, že jsi je koupil. Kde je mají, že bych se zašel podívat? Co luneta? Je otočná s aretací? Spíš by to měly být Sport 1,5. Od každého něco. Sklo je minerální, ploché. Luneta je otočná jednosměrně (proti směru chodu ručiček) s aretací po jedné minutě. Měli je v Havířově, v OD Elán. Myslím, že toto byl jediný kus v automatu, pak tam měl ještě ty samé v quartzu. Hodinář říkal, že jich objedná více, jakmile budou dostupné. Tyhle jsou asi z první série a "ukořistil" jen vzorky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Foundryman Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Tohle považuji za slušné "spotřební" hodinky na dovolenou a podobně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sr71 Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 myslím že design je vcelku povedený, akorát mi neladí barva výplně ruček s barvou indexů, jsou ty indexy luminiscenční ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Tak přesně takhle bych si představoval nástupce starých PRIMek - slušný (a návazný) design a přiměřená cena za přiměřenou kvalitu. Což by samozřejmě nevylučovalo výrobu solitérů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Taky mi tam moc nesedí ručičky k indexům. Jinak klasickej design nenadchne - neurazí. Pokud by je vyráběl Elton, tak jsou tu stovky pochvalných vláken. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vor Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Přece jenom, novodobý prim se snaží o originalitu a tuto snahu nelze než ocenit... Prim Pavouk, Orlík, Sport Igen, Diplomat, Spartak. Nebylo to tady už někdy?? 4 elloco: Konečně návrat k pořádnýmu avataru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
elloco Odesláno 19. prosince 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. prosince 2007 Prim Pavouk, Orlík, Sport Igen, Diplomat, Spartak. Nebylo to tady už někdy?? 4 elloco: Konečně návrat k pořádnýmu avataru. No jo, Trejo - to je můj miláček Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se