Jarett Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 Sakra ... měl bych do těch států taky někdy vyjet. To je furt potápění v tichomoří a vesmír žádnej .... hezký to máš !
martar Odesláno 29. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 To už máš blíž Tanegašimu nebo Kwajalein
Jarett Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 To už máš blíž Tanegašimu nebo Kwajalein to je fakt ... no ale já bych si chtěl sáhnout na Apollo
M3maniac Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 No vidíš a já se zase nikdy nepotápěl v tichomoří :-)
Jarett Odesláno 29. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 29. prosince 2017 No vidíš a já se zase nikdy nepotápěl v tichomoří :-)Je na čase vyzkoušet něco novýho. Příště bych to viděl na stopover ve státech a pak šup pod hladinu Na jedný ruce Speedmastery a na druhý DeepSea. Krásná představa <3
Fade Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Dnes klasické Omegácké nato. Pohodlnost nadevše
bob.zizka Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Pořád na ruce :-)Dobrá garáž a sakra dobré hodinky k tomu Gesendet von meinem E6683 mit Tapatalk
honza71 Odesláno 30. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Pořád na ruce :-)Co to je za autosalon ?
martar Odesláno 30. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Oooó ta Lancia, tu jsem jako kluk miloval... Měl jsi udělat pár kroků do kouta garáže, kde máš zaparkovanou Pagani Zonda HP Barchetta - to by ladilo ještě líp! :D
martar Odesláno 30. prosince 2017 Autor Nahlásit Odesláno 30. prosince 2017 Na čem mám své Speedmastery? Na sněhu přece...
Fade Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 Bacha, to jsem tady udělal já a někteří málem dostali infarkt Další fotky jsem sem raději nedával.
Karussell Odesláno 31. prosince 2017 Nahlásit Odesláno 31. prosince 2017 Jako že by jim byla zima jo?
Kid_A Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Na čem mám své Speedmastery? Na sněhu přece... na snehu.jpg na snehu 2.jpg jj, uz vidim ten inzerat...nikdy nebyly ani ve sprse:)))
martar Odesláno 1. ledna 2018 Autor Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Jako do vody ani do sprchy s nima asi úmyslně nepolezu, ale u sněhu jsem neměl ani náznak obav. Zas těm moonům trochu důvěřujte, kluci.
matejCZ Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Ja zatim na originalnim tahu, ale chtel bych zmenu, kolik stoji originalni Nato od Omegy?A nemate nekdo tip na nejakej fajn kozenej remen, libi se mi remeny z hodinkee shopu, ale vsechno co me nejak zaujalo je vyprodane a strapshopu jsem nenasel nic, co by mne extra na prvni dobrou zaujalo... diky
Kid_A Odesláno 1. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 1. ledna 2018 Mateji, napis zrnovi nebo anelovi. umej nadherny remeny.
ALmen Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Pořád na ruce :-)Nepohrdnul bych :-)Nádhera.
Fade Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 Ja zatim na originalnim tahu, ale chtel bych zmenu, kolik stoji originalni Nato od Omegy?A nemate nekdo tip na nejakej fajn kozenej remen, libi se mi remeny z hodinkee shopu, ale vsechno co me nejak zaujalo je vyprodane a strapshopu jsem nenasel nic, co by mne extra na prvni dobrou zaujalo... dikyOrigo Omega nato má cenu v tisících. Jestli se nepletu, třeba Bond nato u nás stojí 6000 Kč.
colommbo Odesláno 2. ledna 2018 Nahlásit Odesláno 2. ledna 2018 matejCZ: Budu se v tomto vlákně opakovat, ale dal bych ti na zvážení extra řemen na moony zhotovený slovenským kolegou RC3 (Rasťo)... Koukni na předchozí stránky vlákna, řemen má spec. zakončení ke stěžejkám a díky němu se hodinky nosí nadmíru pohodlně. Jen se po sundání z ruky nedají (dost dobře) odložit na rovnou plochu "na záda", ale to je drobnost.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se