Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

No vidíš a já se zase nikdy nepotápěl v tichomoří :-)

Je na čase vyzkoušet něco novýho. Příště bych to viděl na stopover ve státech a pak šup pod hladinu :D Na jedný ruce Speedmastery a na druhý DeepSea. Krásná představa <3

Odesláno

Oooó ta Lancia, tu jsem jako kluk miloval...

Měl jsi udělat pár kroků do kouta garáže, kde máš zaparkovanou Pagani Zonda HP Barchetta - to by ladilo ještě líp! :D :D

Odesláno

Jako do vody ani do sprchy s nima asi úmyslně nepolezu, ale u sněhu jsem neměl ani náznak obav. Zas těm moonům trochu důvěřujte, kluci.

Odesláno

Ja zatim na originalnim tahu, ale chtel bych zmenu, kolik stoji originalni Nato od Omegy?

A nemate nekdo tip na nejakej fajn kozenej remen, libi se mi remeny z hodinkee shopu, ale vsechno co me nejak zaujalo je vyprodane a strapshopu jsem nenasel nic, co by mne extra na prvni dobrou zaujalo... diky

Odesláno

Ja zatim na originalnim tahu, ale chtel bych zmenu, kolik stoji originalni Nato od Omegy?

A nemate nekdo tip na nejakej fajn kozenej remen, libi se mi remeny z hodinkee shopu, ale vsechno co me nejak zaujalo je vyprodane a strapshopu jsem nenasel nic, co by mne extra na prvni dobrou zaujalo... diky

Origo Omega nato má cenu v tisících. Jestli se nepletu, třeba Bond nato u nás stojí 6000 Kč.

Odesláno

matejCZ: Budu se v tomto vlákně opakovat, ale dal bych ti na zvážení extra řemen na moony zhotovený slovenským kolegou RC3 (Rasťo)... Koukni na předchozí stránky vlákna, řemen má spec. zakončení ke stěžejkám a díky němu se hodinky nosí nadmíru pohodlně. Jen se po sundání z ruky nedají (dost dobře) odložit na rovnou plochu "na záda", ale to je drobnost. :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...