Přejít na obsah

Na čem máte své Speedmastery?

martar

Doporučené příspěvky

Najprv skusim Horween Dublin :)

Jeden z mistrů řemenářů pořídil speedy - tak to se máme na co těšit :) ... a hned první kombinace je skvělá!

Asi se začnu Speedmasterům věnovat trochu víc :-)

Schumacher na 1620887 a Panda 15649758fec0c1ad0f00b67bf5ea8cf8dd1b959.jpg

Tak to se na fóru běžn? nevidí :) super. Jen doplním, červené jsou Speedmaster Automatic Chronometer z řady "The Legend Collection", ref.: 3506.61.00 (ST 178.0200, SU 178.0200), na dýnku mají kolem koníka červené nápisy Michael Schumacher a The Legend Collection, dělaly se od r. 2005, mají 42 mm a jsou na tahu 1625/887 s klenutým profilem. Pandy jsou 40 mm Speedmaster Date Chronograph Automatic ref. 323.30.40.40.04.001 na tahu 1564/975, taktéž s klenutým profilem. Oba tahy se nosí podobn? jako pohodlné náramky od 42 mm Planet Ocean, alespoň na mě teda tak na ruce působí. Opticky jsou o něco masivnější než klasický plochý tah na moonech. Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@ Tikal: triple date na černé kůži je super kombinace. A jsem moc rád, že mi někdo potvrdil můj pocit ohledně preference starého a nového tahu na moonech v souvislosti s velikostí zápěstí, taky dávám přednost novému :)

Odkaz ke komentáři

Jeden z mistrů řemenářů pořídil speedy - tak to se máme na co těšit :) ... a hned první kombinace je skvělá!

Tak to se na fóru běžn? nevidí :) super. Jen doplním, červené jsou Speedmaster Automatic Chronometer z řady "The Legend Collection", ref.: 3506.61.00 (ST 178.0200, SU 178.0200), na dýnku mají kolem koníka červené nápisy Michael Schumacher a The Legend Collection, dělaly se od r. 2005, mají 42 mm a jsou na tahu 1625/887 s klenutým profilem. Pandy jsou 40 mm Speedmaster Date Chronograph Automatic ref. 323.30.40.40.04.001 na tahu 1564/975, taktéž s klenutým profilem. Oba tahy se nosí podobn? jako pohodlné náramky od 42 mm Planet Ocean, alespoň na mě teda tak na ruce působí. Opticky jsou o něco masivnější než klasický plochý tah na moonech.

Děkuji za doplnění. Až si najdu chvilku, pokusím se o pár fotek normálním foťákem ze všech stran :-)

Odkaz ke komentáři

Tak to se na fóru běžn? nevidí :) super. Jen doplním, červené jsou Speedmaster Automatic Chronometer z řady "The Legend Collection", ref.: 3506.61.00 (ST 178.0200, SU 178.0200), na dýnku mají kolem koníka červené nápisy Michael Schumacher a The Legend Collection, dělaly se od r. 2005, mají 42 mm a jsou na tahu 1625/887 s klenutým profilem. Pandy jsou 40 mm Speedmaster Date Chronograph Automatic ref. 323.30.40.40.04.001 na tahu 1564/975, taktéž s klenutým profilem. Oba tahy se nosí podobn? jako pohodlné náramky od 42 mm Planet Ocean, alespoň na mě teda tak na ruce působí. Opticky jsou o něco masivnější než klasický plochý tah na moonech.

jako vzdy encyklopedicke znalosti Martine:-))
Odkaz ke komentáři

To nejsou encyklopedické znalosti, Jirko, jen jsem doma a můžu kouknout do knih. Takové znalosti, jaké má Seamaster, Malda, Financ, VintageLover a řada dalších členů, rozhodně nemám a ještě dlooouho mít nebudu.

Odkaz ke komentáři

Do dobrých rukou se od collieho dostaly :) novej taťka jim vyrábí řemeny jak na běžícím pásu a ještě to umí pěkné vyfotit. Doufám, Janko, ze u tebe nějakou dobu zůstanou. Mimochodem, vždycky jsem žil v domnění, ze klasický Moony jsou na tvou ruku velký, ale přijde mi to v pohodě.

Upraveno uživatelem martar
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...