Jarett Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 No vida.Ide To!Ktorú možnosť priehľadu si použil?Žádnou ... to je originální řešení vyráběné v letech 1985 - 1995 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 20. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 To jsou provokace tohleto Máš to krásný! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 sakra, to je velka parada... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 20. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2017 Kua, nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 21. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2017 dnes jenom na boxu, kocham se :-) odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Dlouho jsem nic nepřidal... tak tady je řemen 20/20 ze skvrnitýho varana od místního člena "09freds". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Tohle je poradny tropico Martine:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Já vím, je to na hraně, ale chtěl jsem to zkusit. Ten materiál je nádhernej. Možná se zkusím domluvit s výrobcem a nechám si udělat ten samej se zúžením 20>16, pak by to bylo moc fajn. Anebo upravit tenhle.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Taky jsem tu na něj koukal. Je krásnej, přijde mi však poměrně výrazný, což jsou moony vlastně taky a aspoň takhle na obrázcích se mi to trochu tluče. Může to být jen můj dojem a ve skutečnosti je tomu jinak. Sám bych si tenhle řemen ale dokázal představit spíš k hodinkám s "jemnějším" ciferníkem... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Máš recht, Colommbo. Už je dole a místo něho je nasazenej origo racing. A protože se mi řemen líbí, budu asi muset přikoupit nějaký hodinky s "jemnějším cifrem" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
colommbo Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Nic si z toho nedělej... A děkuju, žes sem vložil tyhle obrázky, mně jen potvrdily, co jsem si myslel. Což samosebou neznamená, že někomu jinému by zrovna tahle kombinace nevyhovovala/nemohla se líbit, chraňměpámbu přisvojovat si právo na obecné estetické soudy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 23. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 V Seiko Sekci je jeden člen, který by kvůli tomu vraždil z touhy Každopádně, taky se mi zdá, že se to trošku tluče. Jakoby byl hlavním motivem řemen a ne hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 23. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2017 Kterej člen? Mám doma igelitovku plnou řemenů k moonům, bez tohohle dokážu žít. Aspoň bych nemusel řešit další hodinky (který už přes hodinu vybírám na Ch24...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 (upraveno) Konskej zadek... Upraveno 29. listopadu 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 29. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. listopadu 2017 1499/842velice lahodny 20/16 tah, puvodni nevytahne paty z krabice :-) odeslano z eteru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Dlouho jsem nic nepřidal... tak tady je řemen 20/20 ze skvrnitýho varana od místního člena "09freds".Tohle je ovšem paráda. Být to 20/18 byla by možná ještě větší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. listopadu 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 A 20/16 ještě větší Nicméně se po záchvatu experimentátorského nadšení spíš kloním k tomu, co napsal colommbo, řemen nádhernej, ale pro moony příliš výraznej. Kdyby nebyl žlutočernej, ale šedočernej, a zužoval se, byl by to ale na moony luxus a podle mě by esteticky seděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Dnes mám Speedmastery na sněhu. Kdyby byl zájem, mám více fotek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 Dnes mám Speedmastery na sněhu. Kdyby byl zájem, mám více fotek Skúšaš "vlhkotesnosť"? Odoslané z ME173X pomocou Tapatalku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 30. listopadu 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. listopadu 2017 jojo, takovy to "nikdy nebyly ani ve sprse" :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se