Přejít na obsah

Na čem máte své Speedmastery?

martar

Doporučené příspěvky

Já vím, je to na hraně, ale chtěl jsem to zkusit. Ten materiál je nádhernej. Možná se zkusím domluvit s výrobcem a nechám si udělat ten samej se zúžením 20>16, pak by to bylo moc fajn. Anebo upravit tenhle..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Taky jsem tu na něj koukal. Je krásnej, přijde mi však poměrně výrazný, což jsou moony vlastně taky a aspoň takhle na obrázcích se mi to trochu tluče. Může to být jen můj dojem a ve skutečnosti je tomu jinak. Sám bych si tenhle řemen ale dokázal představit spíš k hodinkám s "jemnějším" ciferníkem... :)

Odkaz ke komentáři

Nic si z toho nedělej... :cheers: A děkuju, žes sem vložil tyhle obrázky, mně jen potvrdily, co jsem si myslel. Což samosebou neznamená, že někomu jinému by zrovna tahle kombinace nevyhovovala/nemohla se líbit, chraňměpámbu přisvojovat si právo na obecné estetické soudy... :D 

Odkaz ke komentáři

A 20/16 ještě větší :D

Nicméně se po záchvatu experimentátorského nadšení spíš kloním k tomu, co napsal colommbo, řemen nádhernej, ale pro moony příliš výraznej. Kdyby nebyl žlutočernej, ale šedočernej, a zužoval se, byl by to ale na moony luxus a podle mě by esteticky seděl.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...