Lobber Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Ondro: Ahá, neukázala se mi celá Tvá citace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Takze na popud martara tu uverejnujem moje speedmasteri, ktore su uz skoro vintage. Mam ich aj v predajnom vlakne za slusnu cenu. Hodinky su to fajn. Neviem co by som vytkol. Nosia sa dobre pohodlne a prakticky ich necitim na ruke. Aj ked to nie je trieda submariner svoje miesto si zasluzia. Spona je ako keby teleskopicka a zapinanie pekne skryte. Recenzista som neni moc zdatny takze radsej fotky. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 22. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Díky, Enslow předpokládám, že je to tahle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 slusel by jim hnedej krokous:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
enslow Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Ano Martar je to presne tak :-) podstate je ze ked su zapnute tak to krasne licuje. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 momentalne takto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 (upraveno) Patina recing... Upraveno 24. listopadu 2016 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 24. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 momentalne taktoParáda, krásné zpestření zajímav? prošitý řemen - co je to prosím za materiál? Patina recing... vida, tak se to povedlo - bál jsem se, že u hotového, pravděpodobné povrchov? "ošetřeného" řemenu nebude dodatečné patinování vidět, a ono je naopak ještě výraznější, než jsem čekal. BTW, když vidím ty pěkné košile, které na chmagu většina z vás spolu s hodinkami prezentuje, mám chuť udělat něco se svým venkovským šatníkem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 Paráda, krásné zpestření zajímav? prošitý řemen - co je to prosím za materiál? díky! je to tady tento: http://www.watch-band-center.com/watchstrap-p21014h1346s1358-Watch-strap-19mm-lig.htmlnechal jsem si ušít jeden racingový u ondry šímy, tak se moc těsím, až tu bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 vida, tak se to povedlo - bál jsem se, že u hotového, pravděpodobné povrchov? "ošetřeného" řemenu nebude dodatečné patinování vidět, a ono je naopak ještě výraznější, než jsem čekal. BTW, když vidím ty pěkné košile, které na chmagu většina z vás spolu s hodinkami prezentuje, mám chuť udělat něco se svým venkovským šatníkem haha zvykame si na sebe:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 nechal jsem si ušít jeden racingový u ondry šímy, tak se moc těsím, až tu bude jak dlouha je ted u Ondry cekacka na remen? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jenik77 Odesláno 24. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2016 dlouho, předlouho:-( 6 a více týdnů... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 25. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2016 Ouha. No ma hodne prace a to je dobre:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patprom Odesláno 26. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2016 Nahozen kaučuk :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 27. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Pár fotek mého moony komba. Prohodil jsem origo racing gumořemen a prošívaný Rios Next, který Tintin Moonům taky sekne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Martine, nekde jsem ty racingy videl na cervenem vintage remeny a nebylo to spatny:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MichalSVK Odesláno 27. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. listopadu 2016 Presne za takéto vlákna ďakujem, že tu môžem s vami byť. Neskutočne nádherné a inšpiratívne fotky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 experiment: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vareka Odesláno 28. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 a ještě Mark IV: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 28. listopadu 2016 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2016 (upraveno) Tyjo, udělal jsi z výročních astronautskejch čistokrevný racingy Co je to prosím za řemen? Ten musím prubnout na Tintinech... Upraveno 28. listopadu 2016 uživatelem martar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se