Georgeisin Odesláno 8. února 2017 Nahlásit Odesláno 8. února 2017 Ježiši, to je noční můra, jebat s novejma, kor takovejma pěknejma, hodinkama vo kartón. Já bych je vzal na střelnici a půjčil si nějakej kanón. Ward za to asi nemůže, doprava jistě, leda bys mu zazlíval, že ten kalibr nenavrhl s nějakou ochranou proti tomuto neduhu.
TOMASS Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 nevim co se stalo, zda za to muzu ja nebo ne:) predevcirem vecer jsem s nima jen lehke kvedlal, potrasal s nima v ruce ... a od vcerejska od natazeni doplna udelaly asi 2 sec do + za den takze kdovi co to bylo... ted uz verim budou delat jen radost:)
Gustaf Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Zmizikovo verze mě teda pobavila... Sem si poprskal mobil :D Tak hlavně, že už je v pohodě a hodinky makaji...
orol Odesláno 9. února 2017 Nahlásit Odesláno 9. února 2017 Neměl by si to Ch. Ward dát do návodu k použití? TROUBLESHOOTINGProblem: Inaccuracy of watchSolurion: Smash the watch against the cardbox
rustin Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Pekne a aktualne vlakno pani. Poucne rady a zaujimave riesenia. Neviem ci by som dokazal aplikovat na svoje hodinky YPOvu radu. Mam tak isto C9 SS a vyskytol sa mi podobny problem s presnostou. Cca. na dva dni zacali hodinyk vyrazne meskat, cca. 1 minutu za den. Bol som z toho riadne vytoceny a uz som sa chystal kontaktovat Wardov + riesit moznu dopravu do GB. No najprv som si to chcel cele odpozorovat. Nastastie sa vsetko vratilo do normalu.
Honza.manta Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Až s nimi budeš mydlit a kartonovou krabici, nezapomeň, že můžete s Wizzem zakožit rytmickou skupinu Kryštof Ward acoustic band No twlé - to je parádní vlákno - díky za proslunění mého pozdního rána! Dear fucking mongoloids, I wanna return your fucking watch because I'm pissed of its infuckingaccuracy. If you'll not send me my money back to my account IfuckingBAN: xxxxx, I'll kill you all. Hell regards Wizard. Jsem si poplival monitor - díky!
rustin Odesláno 11. února 2017 Nahlásit Odesláno 11. února 2017 Pekne a aktualne vlakno pani. Poucne rady a zaujimave riesenia. Neviem ci by som dokazal aplikovat na svoje hodinky YPOvu radu. Mam tak isto C9 SS a vyskytol sa mi podobny problem s presnostou. Cca. na dva dni zacali hodinyk vyrazne meskat, cca. 1 minutu za den. Bol som z toho riadne vytoceny a uz som sa chystal kontaktovat Wardov + riesit moznu dopravu do GB. No najprv som si to chcel cele odpozorovat. Nastastie sa vsetko vratilo do normalu.Nestihol som dopisat - omylom som to odpalil. Momentalne sa priemerna denna odchylka hybe okolo 0s/den. Napriek tomu som z toho nesvoj. Od casu, ked sa to stalo som zmenil sposob natahovania hodiniek, natahujem kazdy den a tak isto meriam kazdy den. Denna odchylka kolise od -5s do +6 s/den. Je to OK? Ake su vase skusenosti? Pochopil by som, keby robili denne nejaku konstantnu odchylku, ale nie takto, ked lietaju hore dole. Okrem toho ked nenatiahnem hodiny denne, tak sa odchlyka zvacsuje. Plati presnost COSC pre kaliber SH21 v celom rozsahu power rezervy? Toto ma dobre vyriesene Nomos pri kalibroch DUW 1001 a 2002. Poklial energia natahu klesne pod urcitu hodnotu (vyznacenu na ukazovateli pover rezervy), tak presnost chodu nie je garantovana. Pisalo sa o tom v tomto vlakne:http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/77025-nomos-glash%C3%BCtte-lambda-tiefblau/
TOMASS Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 (upraveno) presnost chodu - 5denni rezerva - v tom bude asi zakopanej pes uvodniho problemu i u tech mejch C9 small second,a mozna nejenom u nichRustine-zkus merit prubezne cas celych 5dni bez natahovani,pripadne je tu i nekdo dalsi kdo ma CW a inhouse s maualnim natah?a nekdo se zkusenostmi s jinymy vicedennimy natahy by se nasel? PAMy, apod?po kolika dnech se uz neda spolehnout na cosc resp. obecne na presnost? jak se vam vyviji presnost behem dni? Ward by nam asi taky mel byt schopen rict na kolik hod garantuji COSC,na jejich foru jsem o tom nic nenasel.. u CW kdyz kouknu na manualni C8 co mel treba wizard_ov - tak ukazatel rezervy naznacuje ze po 4dnech je to uz nepresny, resp.v cervenym pasmu..dale u C1 Malvern s aut. natahem, tam je cervene pole po cca 4,5dnech-divny kdyz je to stejny strojek, ze? co jsem po prvnim plnem natazeni nameril u CW C9 SS ja-hodinky mi lezi na stole celou dobu:po 1.dni(24hod) +3spo 2.dni +2spo.3.dni -4spo 3,5.dni -10spo 4.dni -23sdal jsem se zatim nedostal,uvidime vecer:) ale min 60s tipuju to vypada po 4.dni na strmy pokles,coz myslim vysvetluje proc, kdyz dorazily a zbyvalo jim par hodin chodu, delali cca 20-30sec na kazde hodine Upraveno 12. února 2017 uživatelem TOMASS
rustin Odesláno 12. února 2017 Nahlásit Odesláno 12. února 2017 TOMASS: dakujem za odpoved. Budem merat a potom napisem. Co sa tyka tych cervenych poli pri C8 a pri C1, mam pocit, ze je to len dizajnovy prvok. Predpokladam, ze tak daleko ako nemci v Nomose nezasli. Aj podla mna je to blbost, ze na jednom modeli to maju nejak a druhom inak. Jedna sa o ten isty stroj, rozdielny je len sposob natahu. Ak sa mi podari najst si cas, tak im priamo napisem. Myslim si, ze to bude najrozumnejsie, vyziadat si odpoved priamo od vyrobcu.
TOMASS Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 tak ward nam k tomu pise: cosc je jen na prvni 3dny.. a v ramci certifikace natahuji hodinky kazdy den From fully wound our SH21 movements will run within COSC tolerance margins for the first three days. This does not usually affect the automatic models as they automatically wind, keeping the mainsprings wound sufficiently. This is no different to any other movement, as when the power in the mainspring is low the amplitude will be affected and consequently the timekeeping, i.e. an ETA 28924 has tolerance margins of +20/-20 seconds per day, but it may deviate out of those tolerance during the final hours of its power reserve. In regards to you question about the COSC certification process, depending the length of the power reserve will affect the regularity of the winding. With our SH21 movements they are wound daily during the certification process, but are also checked from fully wound to empty to ensure that the power reserve is also correct.
rustin Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Dakujem. Toto podla mna mali uviest do manualu a tak isto aj do specifikacie na svojom webe. Podla mna je toto velmi dolezita informacia. S touto informaciu moze byt clovek kludnejsi. Pisal si im, alebo sa ti to niekde podarilo najst. Ja by som pisal az vecer ak by sa mi k tomu podarilo dostat, alebo az v priebehu tyzdna.
rustin Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 dakujem za infopardon za blbu otazku: co je CC (milujem skratky)
Frostie Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 dakujem za infopardon za blbu otazku: co je CC (milujem skratky)Customer Care = odd. zákaznické péče
rustin Odesláno 13. února 2017 Nahlásit Odesláno 13. února 2017 Aha. Ja som myslel Customer Service. CC mi neslo do hlavy.
TOMASS Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 (upraveno) co jsem po prvnim plnem natazeni nameril u CW C9 SS ja-hodinky mi lezi na stole celou dobu: po 1.dni(24hod) +3s po 2.dni +2s po.3.dni -4s po 3,5.dni -10s po 4.dni -23s po 5dni -90s jde to pak hoodne dolu, bezely mi celkem asi 126hod, takze co 3dny nejpozdeji to chce natahovat, takze 5 denni natah je takovy trochu marketing jako megapixely u fotaku... Upraveno 15. února 2017 uživatelem TOMASS
Dokusan Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 co jsem po prvnim plnem natazeni nameril u CW C9 SS ja-hodinky mi lezi na stole celou dobu:po 1.dni(24hod) +3spo 2.dni +2spo.3.dni -4spo 3,5.dni -10spo 4.dni -23spo 5dni -90s jde to pak hoodne dolu, bezely mi celkem asi 126hod, takze co 3dny nejpozdeji to chce natahovat, takze 5 denni natah je takovy trochu marketing jako megapixely u fotaku...Jak tvůj příspěvek souvisí s tématem jak vrátit Wardy? Spíš to chce zkušenosti s hodinkama dát do samostatnýho vlákna. Jinak já nebudu OT a má zkušenost: Vracel jsem C5 Malver Automatic v rámci 60ti denní možnosti, úplně bez problémů přístup.Wardi perfektně komunikovali a po obdržení balíčku ihned refundovali.
rustin Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Odesláno 15. února 2017 jde to pak hoodne dolu, bezely mi celkem asi 126hod, takze co 3dny nejpozdeji to chce natahovat, takze 5 denni natah je takovy trochu marketing jako megapixely u fotaku... Jasne ja som zatial nemeral, nebol cas. Kazdy den natahujem a tak sa to drzi velmi dobre.Tych 5 dni je dobrych na to, ze nemusis stelovat datum. Ale koli presnosti sa to fakt oplati natahovat kazdy den.
Locky Odesláno 11. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 Děkuji rustinovi za nasměrování na vlákno. C9 ss mám zhruba 3 týdny a zatím mi dělají stabilně do +4s/den po celou dobu rezervy (měřil jsem dvakrát, vždy přes 130h). Hodinky zhruba obden na ruce a zbytek času na pozici "9 na stole". Až na to, že mi hodinky dodali bez překlápěcí spony, ale s trnovkou, tak jsou super! Jinak pokud rustinovi dělají při denním natažení prakticky nulu, tak je to už naprosto dokonalý!
wizard-ov Odesláno 11. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. dubna 2017 No já jsem to už psal jinde, ale imho v britské poště budou taky solidní hovada. Včera dorazil od Warda balíček doyebaný až hrůza. To se mi nikdy u Žlutých Ďáblů nestalo a to ta pošta putuje až od singapurských transvestitů. Hodinky naštěstí šlapou dobře - není tam totiž ten maslostroj od Hankeho, ale obyčejná smradlavá Eta s cosc za pár ojro.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se