Anela Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 jak zavazne je poradi, muzu se nacpat nekam mezi tu ostravskou kliku, nebo hodinky budou vice putovat krizem krazem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 (upraveno) troufal bych si odhadnout, že na pořadí v seznamu nezáleží... si to Chumpus popřehází, jak mu to bude vyhovovat. Samozřejmě, a to nejen já, považuji za nejlepší řešení start v Opavě... Upraveno 29. října 2018 uživatelem Rudykopalsson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Rozhodně start Opava :-) :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shewcza Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Pánové, já si myslím, s ohledem na to, aby hodinky byly co nejdéle krásné, že k havířům by měly jít až naposled Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vladacr Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 0. nickolas1. Tombed2. Farky3. Sborez4. Marcus5. Rudykopalsson6. Wizard-ov7. Vladar918. orol9. Guzmic10. j.e.n.i.k.8211. Vladacr Díky za tu možnost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 shewcza: no dyť, proč sem taháš Ostravu? :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Ahoj, zahajujeme na českém instagramovém účtu Seika další kapitolu putovních hodinek Seiko. to je slušná práce ..... palec nahoru---------------------------------------------------------------------------------------- já se teda nehlásím .... ale až budou nějaký GS tak jo pořadník na GS: 1.YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Asi je to zbytečný, ale zichr, je zichr... pořadník na GS: 0. Rudykopalsson1. YPO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YPO Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 nuly GS nosit nemůžou .... to dá rozum Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rudykopalsson Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 neznáš "opavskou kličku"? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EpsteinBarr Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Mam v Ostrave kolegu, ktory mi ich moze po dohode osobne dorucit...by som sa teda tiez prihovaral za ostravsku kliku.Teda, pokial sa mozu ucastnit aj zahranicní ludia :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejkoram Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 0. nickolas1. Tombed2. Farky3. Sborez4. Marcus5. Rudykopalsson6. Wizard-ov7. Vladar918. orol9. Guzmic10. j.e.n.i.k.8211. Vladacr12. sejkoram - Praha Diik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 0. nickolas1. Tombed2. Farky3. Sborez4. Marcus5. Rudykopalsson6. Wizard-ov7. Vladar918. orol9. Guzmic10. j.e.n.i.k.8211. Vladacr12. sejkoram - Praha99. anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 29. října 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Kluci, pokud se bojíte velikosti, tak hodinky stejně vyzkoušejte. Vždyť kvůli tomu to taky děláme. Pořadník je opravdu flexibilní. Z fóra je něco mezi třetinou a půlkou účastníků a především je cílem, aby se hodinky předávaly osobně, takže bude ideální, když si je prostřídají zájemci v jednom městě a pak bude přesun jinam.Všechny, kteří mi napsali, jsem si zaznamenal. Budu vás kontaktovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Kurwa čumpus na co robime te pořadňiky?? :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skalis Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Ja jsem taky netrpelivej. Pri takovejch akcich je nejlepsi prihlasit se a pak na to zapomenout. Az prijde rada, clovek ma prijemny prekvapeni .Kurwa čumpus na co robime te pořadňiky?? :lol2: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 @tombedacku, nebud smutnej a vydrz Dnes jsem vyzvedl. Mate se na co tesit, seikokoti #posliseikodal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peto77 Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Páči sa mi tento nápad, dúfam,že to tak rýchlo neskončí, rad by som sa niekedy k vám pridal Krásne fotky všetci neviem sa vynadívať Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 Vypadají suprovně už se nemohu dočkat :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 29. října 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. října 2018 souhlasim s tombedem a myslím si, že je správné, aby hodinky odstartovaly svou pouť v Ostravěbo je to vice na vychod a vyrazně bliže Japonsku - sem to teďka kontroloval v navigaci https://mapy.cz/s/3aIYe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se